Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Lunca, hehe saj itak najbrž ni res, ampak danrja maš čist zadost... bi js reku na tvoje karte...

x:Dx x:Dx

Sej nočem nč jamrat, ampak minus je kar obilen, rada bi samo splavala. Mogoče si vidu v kartah današnjo plačo, ki pa je žal že porabljena. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ojla, zanimiva je tale vaša vedeževalnica, cool. x:)x

In je videti, da vam gre dobro od rok. :palec:

Tudi jaz imam vprašanje. Zadnje čase se mi zdi, da sem nekako obstala na mestu, kot da sem prilimana. Včasih sem raztresena in nezbrana ter posledično slabe volje. Bom stopila na "pravo pot" ali bom še dolgo capljala na mestu?

Pa ljubezen - se bo še iskrilo ali bom razpihovala mrzle ogorke?

In moja hčerkica ter njeno zdravje?

Pozdravčki, Alfonza.

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

El nino tudi jaz te prav vljudno prosim, da mi vedežuješ. x;)x

1. Fanta nimam. Ali sem bo kaj dogajalo na ljubezenskem področju v prihodnosti-do jeseni? Če ni do jeseni nič kaj videt, je mogoče pol kaj naprej?

2. Sedaj prijateljujem s starejšim fantom, ali je mogoče da da med nama to prijateljstvo prerase v kaj več?

2. Kako bo v prihodnje pri študiju? Ali mi bo uspelo to končat do konca septembra- mislim na diplomo?

baj x;)x

Bobnar, ja ful velik avto.., to men ni všeč.. ;) 4x4 mogoče? :D ehja

Lunca, radikalne spremembe, bodo prinesle sprejemljiv rezultat, in pol počas na bolje, mrbit sem res vidu plačko, ki je ni več, k zdaj ni več tako rožnato.

Alfonza, hja vsekakor boš stopila na pravo pot, v to ne dvomim, trenutno se mrbit mal preveč zaposluješ z vsemimogočmi stvarmi, mal več časa zase... to bo to. ljubezen nekje vmes, mogoče se bo iskrilo na vročih ogorkih... hm hči pa upam da ji ni slabo, k js vidim nadaljujoč trend... če je vredu je vredu, če pa ni pa se ne bo kaj dost izboljšalo...

Modra Vrtnica;) kako vljudn post ;) hehe še dobr da je ;) na koncu...1. do jeseni bi se dalo kaj narest ja na ljubezni, pol naprej jeseni ne bo tolk prilik. 2. tale tipček, mislim da ne, mrbit krajši skok v ljubezenske vode, ampak dolgoročno ni pravi, 3. ne vem če... velik še za narest tukaj.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hvala Nino. No včeraj je tamala nekaj vročine dobila, danes je sicer bolje...upam, pa da bo minilo brez zdravil - kakih antibiotikov. Vidiš mogoče še kaj, kar bi razjasnilo to vročino? Hvala še enkrat za prijaznost.

Obljubim, da kot začetnica, pardon članica (to gre pa hitro naprej?) ne bom preveč morila z vprašanji. x:Ix

Bobnar, mrbit sem pa js mal narobe interpretiral ;) mrbit bo pa bolj v stilu lahko bi imel nov avto, ampak boš mal stisnil,....

Alfonza, js bi šel k zdravniku... če še nisi šla, no te mal spravim na tekoče, prvih 20 vprašanj je gratis (ne godrnjam če jih je tolk, in ne smatram za morjenje) pol pa ponavadi ljudem zmanjka pametnih zanimivih vprašanj ;) pol jih pa začnem mal postrani gledat ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Beba, če maš kak zanesljiv vir ga bo pricurljalo veliko... kake sorodstvene vezi nekaj v tem stilu...

Upam, da imaš prav, ker sem že začela zapravljat na račun tvoje napovedi... :vragec: :cry:

Beba. x8Dx

Ops.... ;) you'd better not... dokler je v moji napovedi če... ne računat na da...

Klavdija, glede tvoje ljubezni, ima vso podlago za lepo zvezo, ampak na tebi je kako se boš odločila zdaj taka bo prihodnost, in lohk bo al ful dobra al pa ful slaba vmesne možnosti pa ne vidim...

...bliža se jesen in s tem šola. Ker bom letos ta frišna in imam visokoleteče ambicije, te dragi El Nino prosim, da pogledaš kaj pravijo tvoje karte za moj faks. Zelo ti bom hvaležna, če napišeš same dobre stvari... xscratchx x;)x
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

;) no takle, bo pomlad, najprej bodo manjši problemčki s privajanjem na faks ampak to boš hitro razrešila, z ostrimi potezami zakorakala v proces učenja in študija ;) če ne boš preveč žurala ;) kar se zna zgodit, se boš ogromno naučila in ti bo zlo vredu šlo..

El nino, mene pa zanima, kako se bom kej mela na dopustu, ki ga nacrtujem x?x

Cez nekaj dni imam izpit, kako bo pa s tem x?x

imej se lepo + hvala xDDx xDDx xDDx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Blackie, izpit bi se moral izidet, dopust pa pazi da ne bo preveč sonca ;) ostalo pa ni problema sledi intuiciji, zalutaj kam pa to ;)

Selene, mislim da bosta prišla maila...

Aakhut ;) daj ti raj meni tiste jurje pa ti js vržem karte ;) :D no ampak reciva da boš tokrat bolj spreten...

ElNino, hvala xsrcx torej prišla v prave roke x:Dx ampak a misliš al ti tko karte kažejo x;)x

Danes je bil tisti dan veš, ko esm jaz v službi majčkeno o procentih pričela razpravljat, se mi zdi da kar uspešno.... mislim x:px

srček si x:Xx

sem se prav na vaju s Conteso in Janjok spomnila, ko sem dokazovala svoj prav, pa tista pogodba takšna, pa moja drugačna, pa tko ne gre več... tko, da sem kar ponosna nase xsrcx glede emailov ti pa povem, če bodo prišli v prave roke (bolj bi bilo na nepravi naslov, kot v neprave roke hehe)

prva tretina bolj partnerska kariera, pol bo nekje vmes, in pol na konc boš začela s kakimi bolj hudimi karierami ;)

Sovražim ljudi, ki na druge stresejo svoje govno in potem živijo srecno naprej. Vsi drugi pa se otepamo njegovega dreka... Grdo rečeno, pa vendar se mi zadnje čase zdi, da se res vse zliva name. Drastične spremembe se mi obetajo v življenju, pa vendar je vse zelo negotovo. Bend, ki je deloval kot družina je na tem, da se loči. Zaradi stvari, ki sem jih opisala zgoraj. Štiriperesni deteljici :detelca: , grozi razpad. Pomoč! Kaj lahko pričakujemo od prihodnosti? :sori: :sad:

In secret we met: in silence I grieve

That thy heart could forget, thy spirit deceive.

If I should meet thee after long years,

How should I greet thee? - With silence and tears.

Hm Zvezdica, čist na hitro, dvomim da je tako hudo kot praviš, če je že tako hudo pa boš našla v sebi moč da to popraviš, zgodile se bodo stvari ki se morajo, znala boš uravnovesit vse, če je bend slabe volje, ga lahko pobotaš, v sebi boš odkrila to neverjetno moč, mogoče je pa dobro da so stvari kdaj slabe da okdkrijemo najboljše v sebi... mislim da ti bo karkoli boš poskušala narediti sedaj v bližnji pa malo bolj daljni prihodnosti narediti uspelo, če je kaka možnost za uspeh. naj te vodi pravica in diplomacija.

Hej El Nino!

Super zadeva tale tema! xDDx

Mene pa zanima če bom kmalu dobila novo službo?

Po možnosti takšno kot si želim: delo z otroki...

Pa velik žuranja v vseh oblikah ti želim!!!

Samo en feedback El Nino.

Hčerki je bilo slabo, kot si predvideval, imela je vročino, kar se je nadaljevalo v naslednji dan, vendar se je potem izboljševalo...tako, da je bila do konca vikenda že zdrava.

Nekaj pa bo še treba preveriti kot prejšnji mesec - kri, je bila malo slabokrvna.

Hvala za tvoj trud. x:)x

Lp, Alfonza

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...