tinka 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 mislim, da je nino mislil: ce ze bo denar, ga ne bo veliko Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Nino Res si še mlad,pa dobro veš,da človek rabi včasih samo kakšen spodbuden namig.Šele danes imam čas za branje in pisanje,tako,da se ti najlepše zahvaljujem za pozornost Pa tudi tebi želim,da ujameš tisto pravo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Ahoj! Tu se pa nekaj zanimivega dogaja Bom pa še jaz nekaj vprašala. Manjši problemi, dva tipčka, bik pa bik, z enim se nekaj dogaja, drugi je prijatelj (ma punco).Zanima me pa, če sploh ciljam v prave tarče Se mi zdi vse nekam nerealno, zmedeno...Bi pa bilo zanimivo, če bi bilo.Delno sem neopredeljena Hvala že vnaprej, pa še večkrat... Čao vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 mislim, da je nino mislil: ce ze bo denar, ga ne bo veliko :xx!: :xx!: , ne me hecat.... socrat racuna na denar, nisem si menda zastonj polomu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 El Nino, prej si mi ful dobr povedu. Dej še tole pliz, pliz, pliz: A je mojmu bivšemu D. kej bad, al se je čist na izi sprijaznu. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 Sokrates.... malo oziroma nič denarja, vsekakor premalo za svoj okus tko da najbrž si se nategnu ko si se šel lomit...., se ne splača to.., sploh zavarovanja in to.... mal najbrž bo, odvisno kaj je to zate, ampak ne bo dosti, tnx Lana1 BoraBora... hm ja, Hja s prvim bo še kako zmedeno trenutno, čeprav je kar vredu začetek, tko da se to lahko v kaj razvije (oziroma primerna tarča).. zdej pa še druzga... Če boš pa druzga bo pa prihodnost zelo zmedena, trenutno stanje bo pa bolj gibčno, pa to, ful lovljenja, nič od nič, hm ja vsekakro zelo zmedena situacija, prvi je mal bolj jasn, pa še punce nima.... kar je dobro, čeprav ponavadi dobri so oddani... Devica.... ni mu pretirano bad, čeprav glej kot človek je to najboljš za njega in zate, nobene maščevalnosti al kaj, če pač ni šlo (ne vem okoliščin pa to) pol ni šlo, pol naj čimlažje ne gre..., zakaj bi mel folk probleme s tem še.., ko naj bi jih bilo konec ;( ni mu pretirano hudo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 El Nino, najprej te moram ZELOOO pohvalit, tebe in tole tvoje vedeževanje. Je prov fino.Pol pa te še prosim, če mi poveš, a me bo tisti trmasti kozorog poklical vsaj za rojstni dan.Hvala!L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2004 LeilaniA, sori, ampak najbrž ne bo poklical, kakih 5% možnosti, ne več, kaj pa če bi ga ti poklicala ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Sokrates.... malo oziroma nič denarja, vsekakor premalo za svoj okus tko da najbrž si se nategnu ko si se šel lomit...., se ne splača to.., sploh zavarovanja in to.... mal najbrž bo, odvisno kaj je to zate, ampak ne bo dosti,............ ja nategnu, kaj morem, če ženska ne zna vozit, potem sem pa jaz polomljen, pa nič kriv.......... :xx!: :xx!: imam še eno vprašanje. V četrtek imam eno nujno zadevo (moram se dobro izkazati na intelektualnem področju). Ena starejša oseba od mene pričakuje kar se da dobro prezentacijo, a bo šlo?sicer sem pa spet mal zmeden.... tista moja nova prijateljica me spet nekaj heca, bi pa ne bi, pa spet bi .......sploh več ne dojemam njenih for. A je tolk sramežljiva al kva se gre? ŽENSKE ZASTOPT JE PRAVA UMETNOST. lp, socrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 El Nino, prosim te za en odgovor; pred malo manj kot pol leta sem imela prometno nesrečo (jaz nič kriva). S kakšnim namenom se je to zgodilo??? Tisočkrat hvala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest brest1 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Oj , me nekaj časa ni bilo, delo, skrbi. Neka j me žene na LNF in glej...Daj povej mi prosim takoooooo si želim zljbezni, a boooooooo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 ............ ja nategnu, kaj morem, če ženska ne zna vozit, potem sem pa jaz polomljen, pa nič kriv.......... Hehe kako tipicno sokrates, hehe, ženske voznice, ja, ej, upaj da je tolk spretna kt z volanom tud pri odškodninah.... pa ej pust to, se zgodi, mariskomu, odpuščaj pa bo... hja v četrtek pa tkole, ful mi nekaj lenariš zdej vmes, začel si super, zdaj nekaj poležuješ, in to, saj v prihodnosti pa se utegne zgoditi najbolj poštena razrešitev možna, dobil boš glede na vloženo delo, ne vem če boš čist zadovoln, mrbit sam delno.... Ženske.. tko je ne, prve tri mesece vsako zastopim 100%, druge tri mesce, redko kero, kasnej pa jih zastopim 50%++ al pa jih ni več.... prbližn 3/4 jih ni več.... tko da trenutn sam eno čist zastopm, in eno čist nič ne zastopm... hja, težko vedet kaj si mislijo... ponavad še same ne vejo, če so take vrste da vejo kaj hočejo, pa to jasno izrazijo ni problema, sicer pa to odvzame mal romantike proč.... Tinal, nesreča se je zgodila zato da boš bolj cenila svoje življenje ki je v bistvu srečno, da te mal opomni da se stvari lahko spremenijo in da ti da mislit, za vnaprej... mislim da si se kar precej naučila s tega... Brest1, precej osamljeno mi delujejo tvoje karte, vidim pa da maš velik volje da bi te zadeve spremenil, mrbit boš moral pa kaj narest na tem, razmislt kako kaj v tej smeri, ne sam želeeeeeet, sicer pa te razumem, sem v podobni situaciji...težko bi ti rekel da bo takoj kaj na tem, ampak boš pa precej naredil v tej smeri v bližnji prihodnosti tako da bo najbrž prišlo kaj kasnej..., mal brzdaj svoj razum, pusti čustvom, prosto pot, pa tko.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Uf, se enkrat se ti oglasam. Mene zanima, ce bom za svoj roj. dan zelo razocarana nad kolegi in kolegicami, al bo vse skupaj ok? Ce se bodo doloceni osebki spomnili, da imam roj. dan....? Ma sej ce ne, ni panike. Bom prezivela. Bi mi pa ful pomenilo, ce bi se spomnili. Aja, mogoce se pa spomnejo, ampak ne zelijo voscit? Hvala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ženske.. tko je ne, prve tri mesece vsako zastopim 100%, druge tri mesce, redko kero, kasnej pa jih zastopim 50%++ al pa jih ni več.... prbližn 3/4 jih ni več.... tko da trenutn sam eno čist zastopm, in eno čist nič ne zastopm... hja, težko vedet kaj si mislijo... ponavad še same ne vejo, če so take vrste da vejo kaj hočejo, pa to jasno izrazijo ni problema, sicer pa to odvzame mal romantike proč....El Nino...... a veš da sem očitno zvisu, sploh več ne dojemam stvari. Tista moja tehnica se sploh več noče oglasit, čeprav sva še v petek ter v soboto ful dobr komunicirala in vse je kazal, da je zagrabla trnek... zdej pa nč. Kaj misliš, v čem je fora...... zakaj mi ne pove, če ni kej kul.... znoru bom, babe smotane........ :xx!: Na jetra mi gre, da ko sva skup, je vsa medena.. pol pa kr neki................Zakaj je bla na začetku ful IN .. zdej pa še telefona ne dviguje?? A je najbolj da jo pustim pr miru??Socrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 El Nino, najlepša hvala za odgovor!! Ampak fora je v tem, da sem se jaz čisto zavedala, da sem srečna, potem pa se ponavadi zgodi nekaj, da me totalno pobije. In to ni bilo le tokrat, pač pa je bilo tokrat najhuje. Sedaj si ne bom upala sploh več priznati, da sem happy, ker bo vedno sigurno vedno sledil nek padec! In to pravim na podlagi izkušenj. Zato me je strah. Ker ne vem kaj se to dogaja. Ne smem niti pomisliti na to, da sem res srečna. Ker potem..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest brest1 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Hvala EL Nino Veliko tega je res, bom v akciji. Razum, hm se učim, čustva se učim. Samo učenje. Smrk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 pejd še na matetmatiko, hehe tam sem tud jst dobil srebrno, cankarjevo pa mi je ena točka zmankala.... za bronasto.... sicer pa zakaj pa ne mal matematko... se it špilat... to je vsekakor priložnost ki jo ni za zanemarit, vsaj poskusit je treba....uh, ja sej bom šla pisat. to tak. ne pričakujem pa nič. če bo, bo, če ne pa pač ne cankarjevo...........................yes še dobro, da ti verjamem. meni so tak te stvari sem dokončala zapiske, čeprav še nisem vedla, rezultata(uradnega ) naprej grem..................joj, sem happy hvala, ej, ful hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Ribica KAtja, kaj maš hmal? vse najboljše... sicer pa ni to tolk tvoja stvar če ti voščijo al ne, khm da rečem mal drgač od tebe odvisna, poglej na stvar mal drgač, vsekakor se jih bo precej spomnilo nate in ne skrbi glede tega, če ti voščijo al ne..., važno je da te majo že na sploh radi... ejga sokrat, mava midva dost, podobnega z ženskami..., hehe, no lej moja ustaljena praksa je "shut up! or move on!", če ti kaj ni všeč, torej, pozab to, če nekaj spet, dela čudno mal potrpi, nevem kaj je na nebu da so ženske tolk zblojene in to, ampak, dost jih je takih do svojih tipov, neki jih puščajo čakat pa to, tud moje frendice (k sreči nisem njihov tip) mrcvarijo tipčke, tko da potrpi če se ti zdi vredna čene pa poišči drugo..., ni druzga za narest... sploh pa ta medenost, in to, očitno ne znam več brat signalov ki jih pošiljajo ženske pa to, hja, včasih se mi je zdelo to da je ful dobr, zdaj pa še o tem nisem prepričan ... ajd vržem karte k je en vprašaj vmes..... hja, glej what comes around goes around, zdaj trenutno je nekaj mal gršega, ampak, to je sam mal preokupiranosti in to, se utegne še vse popravit.... Tinal, hm ja torej, proč s bodi srečna, deli to z drugimi, in če se ti še naprej dogajajo nesreče pa to, pol boš mela vsaj vedno srečo v nesreči, mrbit pa bi mal bolj pazila na to, srečo pa vsekakor če jo čutiš pa to, to kar čuti, tukaj neb smelo bit nič narobe, Kristalka.... hvala, ej, ful hvala .. take so mi pa najbolj všeč, lepe mlade pametne, pol pa se meni zahvaljujejo za stvari ki so jih same naredile bravo! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 O. Kako smo kaj tukaj? Shiba? Laufa? Kul, to mi delite.Bravo, El Nino, prav fajn tole! (*aja, ne vem, kaj nakladas, ampak hvalim tempo in vzdusje, kolikor opazam)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 O. Kako smo kaj tukaj? Shiba? Laufa? Kul, to mi delite.Bravo, El Nino, prav fajn tole! (*aja, ne vem, kaj nakladas, ampak hvalim tempo in vzdusje, kolikor opazam)... Mi postajaš zmer bolj podobna na stara leta.. (mlada ovnovska... hitra, površna pa tko naprej... ampak vse v dobrem duhu mišleno kot kompliment) ja hvala, bom nadaljeval... kar šiba ja, edin na vprašanja v zvezi z zdravjem ne znam mi daš kak namig? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Ovnovska, ne? Hehe, to mi naprej mecejo zadnje cajte...Je pa to moja 'strategija', moj 'prijem'... KOntra-scena...Ce imam stisko, ko pridem v prostor, tremo, vse, kar je moznega zoprnega od telesnocustvenih reakcij... Kaj naj? Crknem? Se izbrisem?Ne, najbolj mozno hrupno uletim v prostor in pozdravim, brejknem, skratka... To je moja 'terapija'. ... ker v resnici sem pasivna riba, pa samo blefiram, si na vse kriplje prizadevam, da bom videti cimbolj ognjena, sponska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 ... ker v resnici sem pasivna riba, pa samo blefiram, si na vse kriplje prizadevam, da bom videti cimbolj ognjena, sponska. You are doing a great job! \ Hja bobnar bravo kr tko naprej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 el nino pa daj še meni vrzi karte...za službo...kako kaj kaže? Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Ribica KAtja, kaj maš hmal? vse najboljše... sicer pa ni to tolk tvoja stvar če ti voščijo al ne, khm da rečem mal drgač od tebe odvisna, poglej na stvar mal drgač, vsekakor se jih bo precej spomnilo nate in ne skrbi glede tega, če ti voščijo al ne..., važno je da te majo že na sploh radi...Ohhh, silly me..... ....you are sooooo right! Ma res, še dobro da si me spomnu, da ne smem tko razmišljat....včasih me zanese.... Moj roj. dan bo naslednji teden......by the way, moj ovenček ima takrat kot ti roj. dan.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2004 moj ovenček ima takrat kot ti roj. dan.... hja jst on pa leonardo da vinci (hehe sam podobnost je najbrž sam v soncu) hm no kero leto kera ura pa je ? mrbit mi je pa kaj podoben ... čeprav mi načeloma ljudje ki so mi podobni niso všeč... k nekak se moja luna ne zastopi z njihovim soncem pa tko .. ; )hehe (to dobi človek če se rodi na polno luno še sam si je bolj sux družba, pol pa more iskat naokrog :xx!: ) no to je to za ribico katjo... se opravičujem za vrstni red, ampak mi je padlo v oči... Sončk.... Hja mal se blodi ta tvoja služba trenutno, hm, ampak maš prave stvari da ti bo uspelo, in skoraj točno tisto kar nakazujejo tvoje zasnove bo padlo, vsekakor nekaj dobrega, res kar je problemov bi moralo bit vmesno, zdej, pol bo pa šlo in se umaknilo pravim stvarem.. ki nekaj pomenijo in tko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.