El Nino 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Začnem? Pisat prošnjo al plačevat? Hvala. Lara.Pay Day u glej še sasha, nevem ampak če se da pol mal več čustvenosti... topline mrbit, kot neka mati ogormno karizme ženstvene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 El NIno evo še mene tu Kako gre tole? Eno vprašanje ali je možno več? Veš kaj - glede na to, da sem radovedno znamenje bom zastavila več...ti pa odgovori, če boš imel čas..oz...kakor koli se ti bo pač zdelo.Najprej služba. Jo bom v bljižnji prihodnosti zamenjala? In će to slučajno bo...bo to boljša menjava?? Zdravje je drugo vprašanje. Se bom pozdravila končno do konca??? Ljubezen - tretje vprašanje. Kaj mi prinaša prihodnost glede tega področja lajfa? In seveda finance...kako kaj kaže do konca leta? To bi bilo to Sem ful skromna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Happy 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ZivjoS partnerjem sva se zmenila, da se bova po poroki odlocila ali bova imela otroka takoj, ali bova se malo pocakala. Zanima me kako se bova odlocila.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Kaj pravijo karte zame? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Nataly... naj bo k si glih ti službe najbrž ne boš menjala, zdravje je za en k... se bo treba še borit, potrpežljivost in vztrajnost ter volja bosta obrodila sadove, ljubezen velik komunikacije dokaj spodobno bo... tvoje ideje bodo obrodile finančne sadove... Happy, mislim da ga bosta vsaj poskušala narest.... takoj.... Oona nič pametnega dolgčas pa to nič bistvenega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ooooooooo si že odgovoril Ja hvala no..full si hitro tole spedenal..res.Ok..je pa ena dobra novica vsaj - moje ideje to bo to - neptun trigon uran...Pozlatile se ti besede.) Da je pa premalo komunikacije pa opažam tudi sama - in krivec bom kar jaz - to zapiranje samo vase..še nikoli ni prineslo nič dobrega..Šit za službo... Pa zdravje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 hej! Mene pa zanima če bi lahko za mojo prijateljico Majo pogledal kako se ji odpira glede službe in kako bo kaj na njenem ljubezenskem področju? Najlepsa hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Zivjo, Nino jaz imam spet eno vprašanje, in sicer: kaj se dogaja z mano in mojim bivšim?-Ali bova spet skupaj?LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 Danes zvečer spet šlogam na chatu 21do22 za tiste neučakane.... pa Amber, hm ok, lahko bi malo več naredila maja, za svojo službo, se ji odpiram sam dokaj počasi, no s časom bo. na njenem ljubezenskem področju pa vse najboljše, nevem če je samska al če ni, stvari se bodo premikale v pravo smer... Žogica čist verjetno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 lep pozdravcek el nino mene pa samo zanima, ali se bo z nekim cist dolocenim kozorogom kaj zgodilo ker cakam, pa cakam, pa nic ali naj raje kr pozabim na vse skupi najlepsa hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 mene pa zanima, kakšne namene ima en novi znanec in kakšna oseba je Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 Blackie, lahko kar pozabiš, lahko pa kaj ukreneš v to smer.... Amis, novi znanec ma prijetne in poštene namene, tvoja intuicija bi jih morala že začutit... kako prijateljstvo bi se dalo spacat skupaj, kaj več pa nevem če so iskrice morda... js ne vidim.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ninos, kak kaj nekak naprej ..nevem ,kr neki povej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 nino, itak, da maš prou.......zanima me, zakaj so me sanje prejšnji teden tako prestrašile in sesule...pismo, da ne razumem, kaj se dogaja :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 Buena, za začetek zamenjaj tvoj podpis, tisto drevo z bejbikami sem že dostkrat videl kero novo? saj znaš ti to, trdnost v zraku boj proti vetru, kot skala... držat se moreš poti, Amis ker so tesno povezane s tvojim življenjem. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Pozdravljen El Nino, najraje bi kar naravnost vprašala, pa dajmo. Rada bi vedela, če bova z nekom skupaj - če bo iz tega kaj nastalo in ali naj čakam, da on naredi kaj bolj konkretnega v to smer, ali naj se sama angažiram. Zanima me tudi, če bova vsaj obdržala stike, ker jaz kmalu neham delati tam kot on. Tisočkrat hvala za odgovor, pa lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 Sneguljčica kot bi ti pomagalo sedem palčkov (če ti šala ni všeč, boš naredila ja) Amarilis, ne pomnim da bi kdaj naredil napoved da bo keri tip kaj naredil, ampak naj bo tale prvič, mislim da je vsekakor velika priložnost da se tu kaj zgoid, da bosta skupaj, da bo nekaj nastalo, tisto angažiranost pa puščam tebi v presojo, kar angažiraj se... nevem... če on nič ne naredi poskrbi da ti boš k se splača... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Hvala El Nino, ta tip mi že kr dost pomen, zato sm hotla bit tolk natančna. In se bom angažirala, brez skrbi. Mam pa še eno vprašanje, in sicer v imenu prijateljice, če lahko. Njo pa zanima, kaj se dogaja z enim njuenim prijatlom (včasih tud mal več), ki se je zadnje čase kr mal umaknil. Lep sončen dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2004 Hja nekaj časa bo še umaknjen pol bosta pa spet prjatla,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nino! Bi ti bila fuuull hvaležna če pogledaš, kako bo v službi? Potek sestanka? Bo stresno? In direktor? Faks - mi bo zlaufalo v tem semestru (raziskovalna naloga)? Pa lepo se jemaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ojla el nino eno vprašanje... naslednji teden imam dva izpita mi bo ratalo oba narediti pa še to...od prijatelja mama bo nesla moj življenjepis k nekemu direktorju...če bodo iemli potrebo po mojih znanjih...naj bi me zaposlili...pa me zanima kaj misliš o tem...je možno da dobim tole službico tenk yu el nino Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2004 Mala1, ni problema glede sestanka bo uspelo, stresno morda, ampak ne preveč, glih tolk da ne zaspiš, in ti gre mal kri po žilah, da gre bolj gladko vse...., raziskovalno nalogo boš zalaufala z velik zanosa, in idej in to sam počas ti bo začel zmanjkovat energije za to... prevzel bo bol racionalen del in naredila boš vredu stvar s katero boš zadovoljna... Sončk, vsaj enga, boš z odliko.... službica je možna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ninos, neki se te upam prašat; bo moj layf še bogatejši˝ kot je ?Kaj mi manjka še nekak poleg osn. preživetja; mi upaš kaj povedat, prikazat in približat? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Manjka mu reprodukcija, kreativnost, nov pogled na življenje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.