Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ElNino, kako pa kaj jaz pa moja ljubav včeraj bil ubitačen dan :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Men zgleda čist vredu tvoj ljubav... mrbit je bil pa dan boljši kot si misliš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jz mam tud en vprašanje. karte v roke pa povej. kaj se je zgodil s tistimi slikcami k sem ti jih poslala? Se niso pomanjšale? ps ja une mačke mislim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Živjo, Nino! Mi lahko pogledaš na splošno, kaj mi kaže v naslednjem mesecu ali par, na kaj moram bit pozorna... Pa za mojega dragega, a mu bo uspelo odpreti lokal in kako hitro? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Guest oh honor... hehe ja js sem mišek me je strah mačke.... hm no ajd pol sem mislil da je tist sam fwd... pa mi boš kero pravo mačko poslala.... grem manjšat... še prej pa... Beba, pozorna bodi na ljubezen svojga dragega in na kako pomembno žensko v svojem življenju.... če maš kako, hja utegne se mal zaplest, ampak nevem tri mesece tri leta? katero se ti zdi bolj primerno, vsekakor pa ga bo odpru... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 OHOJ, JAZ IMAM TUDI VPRAŠANJCE....DANES IMAM EN PODVIG V ZVEZI Z DENARČKOM, PA ME ZANIMA KAKO MI KAJ KAŽE... ŽE V NAPREJ SE TI ZAHVALJUJEM.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tnx. Mi je premalo konkretno, pa se bom morala zadovoljit. Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sparky... dobr ti kaže hehe če te zanima sam to... Beba zate bom bolj specifičen v vsem naštetem ti ful dobr kaže... sam nisem hotu pokvarit presenečenja.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Beba zate bom bolj specifičen v vsem naštetem ti ful dobr kaže... sam nisem hotu pokvarit presenečenja....Ti pa znaš ugajat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 ko le morem in mi karte dopuščajo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 el nino, te moram pohvalit, ker znas zlo dobr karte brat spoznala sm enga tipa (tko kot si reku ) in ker mi je zlo zlo vsec me zanima, a je kaksna moznost, da bova prsla skupi sej pol pa obljubim,da te bom mal pr miru pustila hvala, res si faca Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2004 Tak na uč 77% možnosti mata zdaj kaj narediš s tega je tvoja stvar ampak številke so na tvoji strani... čist tko (pa ne okol govort) dobr kaže Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 hvala, to je blo pa zares hitr bom probala kej narest v tej smeri imej se lepo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 El Nino, vabljena sem na morje za vikend pa nisem sigurna, če je pametno da grem... :o|o: A mi lahko prosim poveš kaj mi pokažejo karte Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Mala1, ni problema glede sestanka bo uspelo, stresno morda, ampak ne preveč, glih tolk da ne zaspiš, in ti gre mal kri po žilah, da gre bolj gladko vse.... Nino! Vedla bi rada še to, a se bom morala lotit enga projekta v službi, ki je zame kar mal preveč (zatežena tema) in a bom zarad tega morala odletet kaj v tujino? No, glede tvojga "šloganja" pa vse pohvale! Napovedi so točne, zanimive... Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 Trinity, veš kak nič ni zastojn... se boš pa zabavala... razmisli če so posledice sprejemljive...itak mislim da že veš kaj pomeni pa to... tvoje skrbi so upravičene. Mala1 po vsej verjetnosti se boš morala lotit projekta ja nekje 70% možnosti za to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 EL NINO!Kaj pa to:trenutno sem po koncanem faksu na listi brezposelnih Slovenije, pa me zanima kako bo z mojo službo, ali jo bom kmalu dobila, ker zaenkrat ne kaze najbolje, kljub aktivnem iskanju.Lep vecer se naprej. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Welcome to the club! Lena Upam da ti bo El Nino povedal spodbudne novice kot meni.Ves jaz sem na podobnem mestu kot ti, se selim iz ene službe za določen čas v drugo, ampak upam na boljse čase. Zato le pogum, v tem času brez službe počni kaj lepega, koristnega zase in za druge, ti bo čas brzel 100 km/h... Lepo bodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2004 LEna, v najslabšem primeru 7 mesecev, ampak bi šel stavit da veliko prej, in zagotovo se bo to razrešilo uspešno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 EL NINO!Hvala, bi bilo pa krasno, če bi se ta tvoja stava uresničila-da bom namreč dobila službo prej kot v 7 mesecih, ker sem počasi že naveličana čakanja doma.Mam pa eno konkretno službo v mislih, pa me zanima, če je kaj možnosti za le-to? Pa se nekaj a bom službo dobila približno eno uro vožnje od doma ali bližje doma.Ko boš utegnil, že vnaprej hvala za odgovor. Tebi AMBER pa tudi uspešno iskanje in seveda čimprej službo. LEP POZDRAV VSEM. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Hej Nino! Mi lahko prosim poves, kako bo z izpiti...... to, da ne bom naredila letnika, vem, ampak moram naredit vsaj se dva izpita, da lahko ponavljam, ne pa pavziram. Mi bo uspelo? Hvala! Katja Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sponka 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 NINO ! Včeraj sem sem bila v družbi prijetnega fanta. Poznava se že dalj časa. Zmenila sva se, da me pokliče, ko "bo imel čas" in greva skupaj na kako pijačo, pico ali kaj podobnega. Za tebe pa imam naslednja vprašanja: 1. misliš, da me bo poklical za pijačo in kdaj bi naj bilo to ? 2. bi lahko kdaj v prihodnosti postala mogoče kaj več kot le pijatelja? 3. Kako pa mi kaže kaj za študij, mi bo uspelo vse končati do konca septembra? Za odgovore se ti najlebše zahvaljujem že v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2004 Lena, to službo boš najbrž dobila... Ribica Katja, bo uspelo, verjetno oba... Sponka,1. mogoče ga boš ti... 2. Verjetno bosta sam prjatla,3. pa zelo vredu... Zdele šlogam na chatu, naj pride kdo gor če ne ne šlogam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 EL NINO!Hvala za tvoje odgovore, pa veliko srece in uspehov, ter polno pozitivne energije. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hvala El Nino! Sej izpitov je vec, samo dva (bilo kera) moram narest nujno. Drugace pa cimvec, tem boljse. Zelim ti lep dan! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.