Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

jz mam tud en vprašanje. karte v roke pa povej.

kaj se je zgodil s tistimi slikcami k sem ti jih poslala? Se niso pomanjšale?

ps ja une mačke mislim

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Guest oh honor... ;) hehe ja js sem mišek me je strah mačke.... hm no ajd pol sem mislil da je tist sam fwd... pa mi boš kero pravo mačko poslala.... grem manjšat... še prej pa...

Beba, pozorna bodi na ljubezen svojga dragega in na kako pomembno žensko v svojem življenju.... če maš kako, hja utegne se mal zaplest, ampak nevem tri mesece tri leta? katero se ti zdi bolj primerno, vsekakor pa ga bo odpru...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sparky... dobr ti kaže ;) hehe če te zanima sam to...

Beba ;) zate bom bolj specifičen v vsem naštetem ti ful dobr kaže... sam nisem hotu pokvarit presenečenja....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

el nino, te moram pohvalit, ker znas zlo dobr karte brat x:)x spoznala sm enga tipa (tko kot si reku xDDx ) in ker mi je zlo zlo vsec me zanima, a je kaksna moznost, da bova prsla skupi x?x

sej pol pa obljubim,da te bom mal pr miru pustila x:)x x:)x x:)x

hvala, res si faca xsuperx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Tak na uč 77% možnosti mata :D zdaj kaj narediš s tega je tvoja stvar ;) ampak številke so na tvoji strani... čist tko (pa ne okol govort) dobr kaže :palec: :inocent:

hvala, to je blo pa zares hitr :palec:

bom probala kej narest v tej smeri xDDx

imej se lepo x:)x x:)x x:)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Mala1, ni problema glede sestanka bo uspelo, stresno morda, ampak ne preveč, glih tolk da ne zaspiš, in ti gre mal kri po žilah, da gre bolj gladko vse....

Nino!

Vedla bi rada še to, a se bom morala lotit enga projekta v službi, ki je zame kar mal preveč (zatežena tema) in a bom zarad tega morala odletet kaj v tujino?

No, glede tvojga "šloganja" pa vse pohvale! Napovedi so točne, zanimive... :D

Pozdrav! :palec:

Trinity, veš kak nič ni zastojn... se boš pa zabavala... razmisli če so posledice sprejemljive...

itak mislim da že veš kaj pomeni pa to... tvoje skrbi so upravičene.

Mala1 po vsej verjetnosti se boš morala lotit projekta ja nekje 70% možnosti za to...

EL NINO!

Kaj pa to:

trenutno sem po koncanem faksu na listi brezposelnih Slovenije, pa me zanima kako bo z mojo službo, ali jo bom kmalu dobila, ker zaenkrat ne kaze najbolje, kljub aktivnem iskanju.

Lep vecer se naprej. x:)x

Lena

Welcome to the club! Lena

Upam da ti bo El Nino povedal spodbudne novice kot meni.

Ves jaz sem na podobnem mestu kot ti, se selim iz ene službe za določen čas v drugo, ampak upam na boljse čase. Zato le pogum, v tem času brez službe počni kaj lepega, koristnega zase in za druge, ti bo čas brzel 100 km/h...

Lepo bodi! x:)x

LEna, v najslabšem primeru 7 mesecev, ampak bi šel stavit da veliko prej, in zagotovo se bo to razrešilo uspešno....

EL NINO!

Hvala, bi bilo pa krasno, če bi se ta tvoja stava uresničila-da bom namreč dobila službo prej kot v 7 mesecih, ker sem počasi že naveličana čakanja doma.

Mam pa eno konkretno službo v mislih, pa me zanima, če je kaj možnosti za le-to? Pa se nekaj a bom službo dobila približno eno uro vožnje od doma ali bližje doma.

Ko boš utegnil, že vnaprej hvala za odgovor.

Tebi AMBER pa tudi uspešno iskanje in seveda čimprej službo.

LEP POZDRAV VSEM. x:)x

Lena

Hej Nino!

Mi lahko prosim poves, kako bo z izpiti...... to, da ne bom naredila letnika, vem, ampak moram naredit vsaj se dva izpita, da lahko ponavljam, ne pa pavziram. Mi bo uspelo?

Hvala!

Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

NINO ! x;)x

Včeraj sem sem bila v družbi prijetnega fanta. Poznava se že dalj časa. Zmenila sva se, da me pokliče, ko "bo imel čas" in greva skupaj na kako pijačo, pico ali kaj podobnega. Za tebe pa imam naslednja vprašanja:

1. misliš, da me bo poklical za pijačo in kdaj bi naj bilo to ?

2. bi lahko kdaj v prihodnosti postala mogoče kaj več kot le pijatelja?

3. Kako pa mi kaže kaj za študij, mi bo uspelo vse končati do konca septembra?

Za odgovore se ti najlebše zahvaljujem že v naprej. xDDx

Lena, to službo boš najbrž dobila...

Ribica Katja, bo uspelo, verjetno oba...

Sponka,1. mogoče ga boš ti... 2. Verjetno bosta sam prjatla,3. pa zelo vredu...

Zdele šlogam na chatu, naj pride kdo gor če ne ne šlogam :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...