zelvica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 El Nino najprej hvala da si mi zadnič šlogo na chatu !! Če se slučajno še spomneš si mi napovedu da bom z fantom,ki mi je že dlje časa všeč skupi,zanima me kako dolgo približno bo trajalo, da bova skupi??? HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Tedn dva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hej Nino! Kako bo pa z mojim zadnjim izpitom zdajle tretjega? Ja ali ne?ja, ja, vem, odvisno od mene... pa vpis na faks.. a bo uspelo? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Prav maš vse odvisno od tebe, (torej najbrž bo uspelo), vpis na faks pa itak Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) s temi vprašanji sem lepo seznanjen, vam lahko pogledam v karte kako in kaj.... bi pa seveda prosil, tiste bolj senior prerokovalce in prerokovalke, da se mi pridruzijo v odgovorih... ste za? ce niste, se tema brise... pa mir s tem...js sm za :o|o: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nino stari...pričakujem pismo oziroma odgovor. Bo pozitiven ali negativen. kaj meniš?? thxs. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 mislim da ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Trinity, veš kak nič ni zastojn... se boš pa zabavala... razmisli če so posledice sprejemljive...itak mislim da že veš kaj pomeni pa to... tvoje skrbi so upravičene.Takole vikenda je konec in kot si rekel, bilo je zabavno a zgodilo se je tudi to česar sem se malo bala... Sicer ni tako bed kakor je bilo vse v mojih najbolj pesimističnih mislih a vseeno...Zdaj bi te pa rada vprašala kako se bo naprej odvijal odnos s tem človekom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 prva stranka ta teden stvar se bo vrtela med pomisleki in užitki, mislim da na konc boš odpisala pomisleke in se prepustila.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 hello!!!!! hitro kratko vprašanjce......... moja trenutna love zveza.....kako bo šla dalje? hvala......pa en lep krasen dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Lepo, varno in ognjevito.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hvala! :o|o: Sicer sem mal zmedena.... bomo vidl kako bodo stvari tekle naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 el nino!najprej opravicilo, net me nekaj zeza oz. cel racunalnik je za k...tako da vceraj ni blo mozno chatat... zanima me nekaj...spet:D vceraj spoznala enga hmm simpaticnega tipcka..............mislis da bo kaj poklical oz. se potrudil za mojo stevilko ali to blo vse bolj za salo kot za res?? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 bolj za šalo kt zares... čeprav lahko kaj poskusiš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Halo! El Nino, rada bi ti zastavila par vprašanj. Kakršnegakoli odgovora bom vesela. Zanima me, kdaj bo ta grozljiva kriza počasi izpuhtela in se mi bodo stvari začele urejati.Zdej pa še dve bolj konkretni vprašanji (če te preveč morim): 1. Kako kaj kaže glede selitve? Naj si začnem spet iskat stanovanje oz. sobo (še vedno namreč živim pri starših in je vsak dan huje, poguma pa tudi še nimam, da bi odšla, konec koncev nimam niti nikogar drugega, s komer bi lahko živela). 2. Kaj mi lahko poveš za ljubezen (partnerstvo). Že od rojstva sem samska in mi je tega že dovolj, pa tudi pri starših bit postaja iz dneva v dan večja norišnica. Saj na zunaj se skoraj nič ne opazi, kaj se dogaja znotraj mene je pa popolnoma druga zgodba. Kakšen dan se samo čudim, da sem še vedno živa.No, hvala, če si boš vzel malo časa tudi zame in mi kaj povedal. Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 smrketa, 2 leti max, se bo tole še vleklo ta kriza, lahk tud prej se konča, hm, rešilo se bo hkrati s to sobo ali stanovanjem ki ju iščeš, hm če tko razmislim mrbit tud sam 2 mesca, nimam ravno občutka za čas ampak zelo natančno ti lahko povem da kmalu...2. glede ljubezni nevem, mal čudno se mi zdi ful dobre karte pa praviš da je situacija grozna, heja, vsekakor ti bo šlo lepo na tem področju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 welcome smrketa , si me na nekaj spomnila..... el nino, zaradi takšnih in drugačnih razlogov... :o|o: ....mam eno vprašanje : kolko je možnosti, da se jaz, mami, ati, maček, pes in riba(če bo še živa do takrat ) preselimo npr. v bližino mb ali v mb(plizz) že naslednje leto?? hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kris, 25%, zate mrbit 30% možnosti ni nevem kaj ampak je kar vredu možnost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kris, 25%, zate mrbit 30% možnosti ni nevem kaj ampak je kar vredu možnost kul. ampak se zihr bomo..pač enkrat?? mogoče čez dve leti?? ahja....kaj pa motor??ja, vem....že spet to sprašujem...ampak...je kaj možnosti?? oz. bo mi ga ati kupil?? kriss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 20% Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 20%ok, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Živjo, spet js po dolgem času! Danes mi je znanec ponudil službo. A bi bilo dobro zame, da jo sprejmem? Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Živjo, El Nino. Občutek imam, da se moja življenjska zgodba ponavlja - na ljubezenskem področju. Si jaz samo narobe interpretiram stvari oz. kaj se v resnici dogaja? Je tu sploh vredno vztrajati in zakaj se nič ne dogaja. Prosim pomagaj. Lep dan, pa veliko sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 beba, men se zdi čist kul diaspora minimalne, veš nekaj krizic vedno ostane... boljš da jih skupaj rešujeta lepo sproti pa za nazaj, mislim da bosta čist vredu skupaj... amaralis hm nevem zakaj se nič ne dogaja ampak je vredno vztrajat, vsekakor se bo ful dogajalo, lahko tud sama kaj začneš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Lepo, varno in ognjevito....joj.......a to so ti res karte pokazale? El Nino.....ko bi ti vedel kaka kriza je v resnici....... a bi še enkrat pogledal......? a bova tole spelala čez,naj bom pridna in potrpežljivo čakam....čeprav mi že celo življenje dobesedno stoji zaradi tega......dva meseca sva bila v nebesih...potem pa težave in problemi ne njegovi strani in beg od mene.kako kaže.....je iskren z mano.....hoče ostati z mano in graditi tisto,kar je nameraval? srček si,če mi tole pogledaš v karte!!! pa velik sončka želim...tu ga imamo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.