beba 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 beba, men se zdi čist kulTnx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 El Nino, iskrena hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 to dobi človek če da prekratke odgovore... zahvale in neprepričljivost.... ajd Toby, itak če ti napišem, spet isto mi ne boš verjela, in če ti rečem da je dobr, da bosta prišla k pameti, in varno nadaljevala, mi tudi ne boš verjela, pa povej kaj bi ra da pa ti bom povedal če se bo uresničilo... a g reva tko? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 El Nino spet jaz! Sosatnovalka mi je pravkar povedala da se bo izselila. Ali naj vzamem novo in kako se bo obnesla? Ali je pametno da naj pustim službo in se raje posvetim drugim stvarem? In ali bom našla službico ki bi mi vzela manj časa in energije? Hvala že v naprej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 el Nino........ saj nisem ti nič očitala.....samo tako neverjetno se mi je zdelo.........sorči!!zdej mi je pa nerodno.... no,šalo na stran.........pred dobre pol ure sva z mojim imela en res dolg pogovor.....in če ta pogovor skombiniram s tvojo napovedjo....potem mi kaže predvsem veliko seksa ( ) in nadaljevanje zveze v bolj free stilu. no,pa tud s tem se bom zadovoljila......se moram..... pozdravček z vetrovne obale!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 to dobi človek če da prekratke odgovore... zahvale in neprepričljivost.... ajd Toby, itak če ti napišem, spet isto mi ne boš verjela, in če ti rečem da je dobr, da bosta prišla k pameti, in varno nadaljevala, mi tudi ne boš verjela, pa povej kaj bi ra da pa ti bom povedal če se bo uresničilo... a g reva tko? Je Nino hud! Make love not war... Pa res sem ti hvaležna za vsak odgovor... Si faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Trinity... pismu maš ti srečo, kere karte sem povleku hkrati Obešenc, Smrt, pa The Devil.... jao utegnejo bit problemi z novo sostanovalko... al pa nabašeš na kako urejeno škorpijonko... ki bo zlo pridkana... prava sprememba glede na prej... glej na to kot češ... glede službice, pa tak mogoče boš našla... ni nujno... Toby, hehe legenda.... obožujem ko nekoga zasukam za 180° v "pravo" smer... dobro in pozitivno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 :xx!: :xx!: Hmmm pol bo pa mogoče da ostanem sama? i'm lost!! Sam finančno mi nau najbolje znesl... so lost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ojla ninčk dej ti men samo poglej če se bo meni letos uspelo v višji letnik vpisat...oz. pogojno vpisat.pliiizzzzz hvala in lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dvojka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 helou sam nekej bi te vprasala: spoznala sm enga tipa, v bistvu je popoln z eno samo napako: nism prepricana a sm mu vsec al ne. Zdej pa ne vem, al nej storim prvi korak al ne?Ne bi se rada prevec osmesla pred njim, sam lahko bi pa velik zgubila, ce ne bi nikol vedla, da sm mu vsec. Kaj mislis ti??hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 Trinity, ne ostaneš sama... se bo cimra vnesla... Sončk, Mogoče.... na lestvici od 1 do 20 si mu všeč 20 go for it dvojka... definitivno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ooo hvala za te vzpodbudne besede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Oj Nino!Hm...ceprou jst smle ne napisem ravn velik, pa kr redno spremljam debato in morm rect, da si caaar ! Ampak bi pa dans neki prasala za ful dobro prjatlco: 8.9. ma enga izmed hujsih izpitov na faksu in me zanima, kuko bo slo. Sej ne prcakuje velik ker je mela velik tezav polet, sam da bo slo skoz. K obvezn more narest da gremo pol koncn mal na morje . Kako kazejo karte?Ce sm te pa lih zvlekla h kartam, kuko men kej kaze ljubezen. A bo s 'prijateljem', na katerga sem cist usekana, kej bols? So narec vzponi in oadci...Res ti hvala, pozdravcke tut vsem ostalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Študentka veš da utegne celo narest ma šanse... naj da vse od sebe.... pa bo... tvoj tipček pa ... je tud čist vsekan nate.. naredi prvi korak če moreš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 nINOS, AL LAHKO JEST SPOZNAM ŠE KAKŠNO LBEZN U LAYFU? mi je omogočen pretok energij, so proste poti do nje... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 95% DA ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nino, tnx, eno veliko si. Te pelem na , ce si tole vse udeu . Pa pa, S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 el nino...pa kaj ta mogoče pomeni...bolj ja al bl ne lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Študentka ni blema... v soboto so tortice... čeravno mi jih cel kup že obljublja tortico.... bodo še kdaj Sončk.... hm ta mogoče pomeni, je možno, ni nemogoče, se zgodi... mogoče pač... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nino, js te pa lepo prosim, če mi pogledaš za študij (ali bom napredovala v višji letnik ali ne?) in za ljubezen (se mi kaže kj sreče? )!Hvala ti!LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 percej dobre možnosti za napredovanje ljubezen se ti tud ogromno odpira prlik zdele pa v bližnji prihodnosti.... odličn čas ko bo tehtnica... čeprav tud zdaj sploh ni slabo.... izkoristi... P.S.: danes zvečer šlogava (upam da tud contesa, js sigurno) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nino, kr dan si mi polepšal!!! Full ti hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 El, saj itak skoz šlogaš, maš res full fajn odzivnost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 hehe ja bi blo hecn če bi kdo pogledau moj povprečen odzivni čas zicer pod tri ure... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tukaj sem prvič, zato ne vem, kako vse skupaj sploh funkcionira. Sem pa opazil, da se nekdo trudi z vedeževanjem in ljudem pomaga. Zato bi rad tudi sam poskusil. 1. Imel sem nesrečo z motorjem, hvala bogu lažja poškodba, pa me zanima, če naj s tem nadaljujem. Ta hobby mi veliko pomeni, vendar so sedaj s starši problemi. Se pač bojijo, da ne bi blo kdaj kej hujšga. Kako mi kaj kažejo karte, bo v prihodnosti vse lepo in prav in naj s tem nadaljujem ali ne. Verjetno na to vprašanje odgovora ne morem dobit 2. Obstaja oseba s katero sva zelo dobra prijatelja, vendar so se pri meni čustva malo poigrala. Čutim veliko več kot samo prijateljstvo. Zato me zanima ali se bo iz tega kaj izcimilo ali naj na to pozabim. Mi na tem področju karte sploh kaj kažejo? Ni nujno, da s to osebo za katero sprašujem. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.