Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hj, Ninos, spet sekanje dram, h0h..kaj zaj?~ neki povej....humano, napredno, zanesljivo, zaupno, ljubeče Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Moje karte so ziher v redu, a ? El Nino en lep pozdrav tja na Primorsko. A Hubelj se tece? Glih nimam druzga dela, pa se tebe mal zvrcnem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 OONA JA NINČI TUD OD MENE EN POZDRAVČIČ...VEŠ KAJ SEM UGOTOVILA, DA BO RES 8 DNI... NO SICER PA POČAKAJMO PA BOMO VIDLI...PONAVADI SE NE ZMOTIM...MOJA INTUICIJA JE NE DA BI PRVOŠČLA, AMPAK NA TUJI NE SREČI NE MORŠ SVOJE SREČE GRADIT... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 Bik... 1. obstaja 65% verjetnost da bo vse kul in vredu in boš nadaljeval s tem.... vsaka stvar v lifu je riskantna, vsaj če je vsaj mal zabavna, odloči se če lahko živiš s tem al ne moreš... se ne spoznam sam na motorje, vpraši rajš kerga tle ke se spozna mamo kar nekaj motoristov..... 2.S tega je lahko še karkoli, tudi lepa obojestranska ljubezen na tebi je kaj narediš, mislim da se boš odločil za prijateljstvo vsaj trenutno... 1Buena, veš zakaj, zato k si neukročljiva levinja in te je zabavno preganjat, samo čaka da padeš.... O Ona Hubelj bojda še teče, ampak ga že dolgo nisem pogledal.... k sem trenutno na notranjskem mrbit me celo mal daje domotožje... heja... sicer pa tvoje karte so vredu, mirne čarobne premišljene in odločne... Aiwa.. itak tud moje karte se redko motijo.... čudno da ni to 8 minut al pa 8 ur... res si ne predstavljam kak ta sreča teče na tak način... ... P.S.: pridni včeraj udeležba je bila vrhunska.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hei el nino Kaj kazejo karte v zvezi s fantom s katerim se zdaj dobivam na pijacah? Lep vikend zelim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 El Nino.... kako kaj?? Sem se prav odločla glede ljubezni...oz. kak bo zdaj?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Hello Nino! Jaz bi te vprasala za izpit, ki sem ga pisala v cetrtek. Bo kaj lepse kot do zdaj? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 El Nino.... kako kaj?? Sem se prav odločla glede ljubezni...oz. kak bo zdaj??zdaj......ko sem z basistom?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Cukr... počasi se sladka vajuna zadevica gre naprej in cveti.... R.K. Boš iztržila največ iz danih razmer ki pa niso najboljše... Kristalka, kratkoročno mrbit ne ampak dogloročno si se zagotovo prav odločila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 El Nino, pozdravček! Povej, kako kaže pr men love life? Tja do novga leta? A bo kaj, al nič?Sedaj ni nič? Pa eno staro lubezen sem srečala. No, bila so močna obojestranska čustva, vendar nobene resne veze. Bo kdaj to ratala? Poroka in to? Z njim? Al s kom drugim? Bom v zimskem času šla živet kam drugam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 pbrbra, poročila se boš z njim. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 pbrbra, poročila se boš z njim. Super napoved! Če in ko bo tako daleč, te povabim za pričo! Hvala Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Kristalka, kratkoročno mrbit ne ampak dogloročno si se zagotovo prav odločila... I knew it Še tole: mogoče bom dobla priložnost igrat-bobnat v enem bendu...pet punc išče bobnarko...basist mi je povedal... bo kaj iz tega?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 El nino: se pravi,da si lahko obetam resno zvezo z njim ali bo to bolj neresne narave?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
runa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 El Nino: zanima me,ali boma s prijateljem s katerim ze nekaj casa intimno prijateljujema kdaj zacela resno zvezo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Avtor Prijavi Deli 5. september 2004 Kristalka, težko ampak je še možno Cukr, dokaj resne narave.... Runa, ni za izključit stvar ... oziroma vse je možno... čeprav je to še mal daleč.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ok, sej bomo vidli..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hvala El nino Emm kako pa mi kaj kaze za izpit v cetrtek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Kar vredu cukr, pazi da se lepo uravnovesiš in se pripraviš še mentalno pol pa bo pošteno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
runa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ElNino: se mi bo uspelo vpisat v 2letnik faxa? Bom naredla te tri izpite,ki jih nameravam se delat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 maš kar dobre možnosti da ti uspe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 El Nino...v soboto me je objel...a to kaj pomeni al je ne? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hojla! Danes dopoldne sem imela razgovor za eno službo. Pa me zanima..., kaj pravis bo iz te moke kaj kruha? Hvala! Pa fajn se mej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 EL Nino, kako kaj kaže naši družini - sin začetek gimnazije, hči osnovnošolka. Se bosta ujela v razredu, pri učenju? Pot, ki jo vsako jutro in popoldne opravita, bo varna?Zanima me še sobota. Naj gremo na zabavo ali ne? Nekak me ne vleče, pa tudi nujno ni, da gremo... Ampak nekateri v naši družini si želijo žurke . Kaj praviš, naš dober čarovnik? En lep pozdravček! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Apolonija, objem je objem, seveda nekaj pomeni, ampak mislim da v tvojem primeru ne pomeni točno tistega kar ti upaš.... Amber, kad dobra verjetnost je da bo kaj kruha s te moke.... Obala, hči bo vredu, mal muhasta ampak vredu...sine bo sploh super, nobenih nevarnosti ne vidim za keregakoli, pridna bosta... mislim da boste šli na party... vsakomur mal paše... tud tebi... (u vaš dobri čarovnik hehe kak lepo to zveni) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.