pomlad 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pomlad, Velik bolj hehe tukaj se lahko kaj zelo resnega razvije ... goodgirl...evo me spet. Si reku, da rad dobiš kakšen odziv. Spraševala sem te, klasika, za ljubezen. No ni se razvilo nič resnega...spet pa zato, ker jaz nisem hotela, ker nisem bila zainteresirana, tko da je bla tvoja napoved zelo točna. Hvala! Še kdaj te bom kaj vprašala, če mi boš še hotu povedat. LPomlad Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 huhu nice ja odziv je vedno dobrodošel Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Apolonija, objem je objem, seveda nekaj pomeni, ampak mislim da v tvojem primeru ne pomeni točno tistega kar ti upaš.... Prav imaš...bolje vedeti kot ne. Hvala ElNino. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ojla ninčk...s fantom greva v petek na pogovor in oglev za podnajemniško stanovanje... kaj misliš bova to stanovanje dobila...nama bo všeč...kaj pa cena bo za naju sprejemljiva...Na kratko...ali se bova vselila v tole stanovanje...koliko možnosti imava...je pa stanovanje v KR.Bo to pozitivna sprememba? Hvala in LP, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Sončk... težko verjamem da bo kaj s tem stanovanjem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 JV? notranjska? dolenjska? hm hm hm presenečaš pravzaprav JV slovenije je že hrvaška... ccc hm no anyway tvoje možnosti za to v celoti so nekje okrog 0% boš morala velik svobodne volje zagrabit za tole in narest.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ok. hvala, daj mi poglej še za danes ko grem na razgovor za službo...kolk možnosti mam da jo dobim? Hvala in Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 El Nino, pa tvoje napovedi so super! Pošiljam ti en veeeeelik Imej se lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 JV? notranjsk? dolenjska? hm hm hm presenečaš pravzaprav JV slovenije je že hrvaška... ccc hm no anyway tvoje možnosti za to v celoti so nekje okrog 0% boš moral velik svobodne volje zagrabit za tole in narest....hja, vse uredu, ja, zakaj ne? vse zmorem,veš.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Nino, vprasanje tehnicne narave. A pri svojem vedezevanju upostevas kako so obrnjene karte, al ne? (na glavo al pravilno) Nekje sem prebrala, da imajo lahko na glavo obrnjene karte drugacen pomen kot pravilno obrnjene, pa me zanima, a to kdo uposteva al ni tko pomembno? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hello Nino! Mene again neki zanima... in tokrat odnos z enim prjatlom/kolegom... če se bova še naprej razumela al se bo na koncu izkazal da je tut on tak butec kot se je že marsikater kolega. TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 daj še enkrat poglej glede službe....... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 El Nino zdravo, nekaj časa se nisem oglasila...zdaj pa imam eno vprašanje glede ljubezni...kaj pa drugega. Torej, začela sem vezo z enim ful fajnim tipom, mega in vse ok... Kako kaže za prihodnost? A bova skupaj dalj časa, je možno da je "to to"? Pa še eno: rada bi živela v tujini. A bo to šlo skozi? V mislih imam eno točno določeno mesto? Hvala in lep dan si privoščite vsi lunatiki cau cau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tristan 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 El Nino,lepo pozdravljen...Povej če bom dobla obljubljeni telefon ali denar?Kako bo pa kaj z ljubeznijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
runa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 El Nino pozdravček!upam da se bodo tvoje napovedi uresničle!zdaj pa me zanima v kakšnih stikih (če še sploh bodo)boma s prijateljem,ki se seli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Hja sori folk vidim da lepo sprašujete.... sam js morem it na bolniško.... ne bo šlo danes... mrbit tud jutr ne.... vsa moja energija je nekam čudno premešana, nimam miru v sebi, ne morem sori... upam da bo contes kaj vskočla... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Just get better! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 El Nino, upam, da čimprej ozdraviš - samo, da ni kaj resnega!In sedaj...kaj pravi ljubezen zame?Ena simpatijo imam in me zanima kaj kaže?Hvala Hvala - ti si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Nino, nimam vprasanja dans Ti se sam pocatej, sej ves...da bi se energije cimprej povrnile...pa velik soncka tut ostalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Hehe ena dobra stvar pri labilnosti je da če človek hitr pade se tud hitr pobere... Sonček... najbrž že veš... Buena, ja itak vse zmoreš v tem je point... tale stvar sam ne bo nevem kolk lahka... mrbit bo kje kaka druga boljša prilika.... Ribica Katja, tehnično vprašanje bi sicer lohk že prej odgovoril ampak tak je, če je karta narobe obrnjena ji posvečam sam več pozornosti, ni nujno da obraten pomen,... včasih pa čist po občutku Trinity, ne bo problemov s kolegom, lepo se bosta še naprej razumela.. Klavdija, ne vem kaj si mislila vprašat ampak kmalu se bodo stvari uredile... Bacci, hja, ne vem če je to to, bo pa lepa veza, in dolgotrajna... tujina pa težko težko... Tristan mislim da telefon... Runa, presenetljivo dobri stiki bodo, mrbit kaj po internetu pa to.. Nedam, Čeprav ne daš dobr kaže dobr dobr... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 v bistvu sem mislila kako kaj kaže z novo službo. Kdaj? In kaj kaže v katero smer; man namreč kar nekaj prošenj vloženih? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Hej! Mi lahko prosim pogledaš za službico, ravnatelj se bo odločal danes... Bo ali ne bo? Every problem has a gift for you in its hands. Richard Bach Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Klavdija... ena izmed teh bo zagotovo obradila sadove ... Amber... mislim da bo... celo precej bi šel stavit na to da bo ampak... bodiva skromna... BO!... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 El Ninček, te lahko še malo morim??? Tale ljubezen je sam križ - ampak ga je tako lepo nositi...Praviš, da ljubezen dobro kaže - s tem, ki je daleč od mene ali se obeta kaj novega?p.s. - čeprav mi je ljubše, da bi bilo kaj več s tistim, ki živi kilometre kilometre daleč - ampak, to so želje, hja-kar bo bo ampak jaz bi še tebe malo prebrala... zate!!! Aja, pa za službico mi tudi lahko prečekiraš, kako kaže - kaj novega, bom kjer sem ali kaj???!! P.S. - se sliši, kot da sem v ... ampak, bo bo!!! Saj sem vesele narave - jupi jupi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.