Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

mmm meni tudi všeč velike žogice... no ja lih prav.... heja... pravzaprav v nobenem športu ni ravno pravih žogic :D torej ne žogice mi niso všeč.... anyway.... spet mam karte... če koga kaj muči lahk spet piše.... čeprav razmišljam da bi mal ukinil tole moje prosto razdajanje... k pol v četrtkih pa sobotah pa vs folk sam conteso oblega men je pa skor mal dolgčas.... xnckrivx...

Nadam tisti kilometre stran je kr vredu, sam zdi se mi da boš zbrala bližjega in tisti bližji bo postopomoma tudi ljubši.... in pač bo taprvi odpadu... hm v službi najbrž boš ostala tam kjer si...

Velika žogica, prav velik vpliva ne bo, bosta pozabila...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ojla Nino! Še jest...po dolgem času spet...

1. A bomo slučajno pred novim letom prodal nepremičnino? (jest fejst pesti držim x:)x )

2. A mi bo v službi pod novim vodstvom bolje ali slabše kot prej (tud tuki držim pesti)

3. A grem ta teden na obljubljen sladoled z obljubljeno jagodko na vrhu x:px ?

4. A bojo otroc že končno neki časa zdravi, da ne bomo sam na bolniški (tuki pa še najbl držim pesti)

Upam, da ni preveč xDDx :palec:

Tnx,

L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Velika Žogica... hja no tud prav...

Buena, Ljubezen.... za to ne rabim kart...

Aiwa.... pravila so dokaj preprosta... kar napišeš vprašanje ;) sicer pa tebi raj osebno pa z dlani... x:Xx

LeilaniA 1. Nepremičnina ne bo šla skoz letos... no morda ampak js tega ne vidim ... :) kar pridno drži pesti pa bo... 2. Precej na boljš.... 3. mrbit bo tortica.... :D no tukaj ti rečem morda....4. hja bodo ja mal jih bo treba vseen pazit....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x;)x x:)x El nino potrudi še se prosim za mene x;)x x;)x

1. sedaj se poletje počasi poslavlja....in kaj pa kaže na mojem čustvenem oz. ljubezenskem področju v prihodnje....

2. pa študij, kaj se bo kaj tu dogajalo...bi že bil čas , da bi se kaj..

LP. xDDx x;)x xDDx :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Lilija, a je blo poleti kaj s čustvi? men se ful zdi da si nekoga spoznala in bo ful ratalo nekaj...., faks pa ja lotit se bo treba....

ok, če bom ostala tu kjer sem (no, ni najboljše ampak danes je tako kot je)...vseeno pa me potem še zanima, kako kažejo moje finance? Zaenkrat je malo krize, kaj pa naprej - a se izmažem iz tega šmorna?

Malo sem žalostna, ker s tistim fantom "daleč od mojih oči" ne bo nič - ker je super dečko!

Uživaj!

Nino, nekaj bi te vprasala za svojega dragega.....caka en paket iz ZDA in ceprav jim je rekel ASAP so ga poslali z navadno posto.......in ga ni ze tristo let.......a so ga na suh nategnil? A bo ta paket kdaj prisel, pa ce bo, a bo to kmalu? (od 4 do 6 tednov so rekli, zdaj jih je ze sigurno 8 mimo..... :o|o: ). In je ful zalosten. :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Amber čestitam!

Nadam, kar hitro se boš zmazala s tega šmorna, finančnega, kake tri mesece.... če je šmorn zelo hud mrbit tri leta nimam prave prspektive ampak relativno hitro....

Pbrbra, no služba v tem tednu utegne bit čist vredu prijazna in uspešna, finančno stanje relativno dobro....

:2src: Kriss tam nekje 75% je da bo nekaj s tega girl benda :D huhu nove tožibabe? :D jipijipi ...

Ti pa basist ni tako rožnato kot bi ti privoščil... hm ja mal se bo treba potrudit pa velik narest... Cojz pa... hm kako to da ga še nimaš? ti niso podelili? hm hm men to ne zveni najbolj obetavno....

Ribica Katka, Mislim da so ga nategnili...

Trinity.... daleč je še ... ta trenutek lahko narediš praktično vse sam se moreš držat plana....

El Nino...pozdravček! x;)x

da se spet malo oglasim....imam dve vprašanjci:

1...prejšnji teden se je rodila moja mala nečakinja.....kako kaj kažejo njeni prvi meseci...bo zdrava?

2.....ja pa moja ljubezen....že spet....a vidiš mogoče,kdaj se bo kaj razjasnilo v najinem odnosu....je iskren z mano....moj ljubosumen občutek mi pravi,da je prišla vmes njegova prejšnja punca.....???

Zlat si...hvala v naprej!! x:)x

Ajda *hint* kar dobro ;)

Sanjalka, v bodoče zelo lepo trdno in varno mrbit mal dolgčas ampak tapravo...

Toby 1.vredu bo zdravje...2. mislim da so tvoja prepričanja neutemeljena....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...