velika zogica 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ravnokar sem imela "tezek" telefonski pogovor z mojim mozem. Zanima me ali bo imel ta pogovor kaj vpliva na prihodnost, ali ga bova kmalu pozabila.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ah. Ni prvi in ne zadnji . Pozabila. Pozdravljena big balls Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 micki micki!! big balls!!! joj kje jih pobiraš... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ah. Ni prvi in ne zadnji . Pozabila. Pozdravljena big balls me veseli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 mmm meni tudi všeč velike žogice... no ja lih prav.... heja... pravzaprav v nobenem športu ni ravno pravih žogic torej ne žogice mi niso všeč.... anyway.... spet mam karte... če koga kaj muči lahk spet piše.... čeprav razmišljam da bi mal ukinil tole moje prosto razdajanje... k pol v četrtkih pa sobotah pa vs folk sam conteso oblega men je pa skor mal dolgčas.... ... Nadam tisti kilometre stran je kr vredu, sam zdi se mi da boš zbrala bližjega in tisti bližji bo postopomoma tudi ljubši.... in pač bo taprvi odpadu... hm v službi najbrž boš ostala tam kjer si... Velika žogica, prav velik vpliva ne bo, bosta pozabila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sva ze pozabila El Nino, saj se je tikalo nekoga drugega, ne naju oz najine zveze..lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 g.Ninus, povej kaj ,nekaj lepega, sočnega, ustvarjalnega, nadebudnega; čakat al poganjat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 no ninči vidm da ti je mal dolgčas... ti bom mogla pustit da men šlogaš... enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ojla Nino! Še jest...po dolgem času spet...1. A bomo slučajno pred novim letom prodal nepremičnino? (jest fejst pesti držim )2. A mi bo v službi pod novim vodstvom bolje ali slabše kot prej (tud tuki držim pesti)3. A grem ta teden na obljubljen sladoled z obljubljeno jagodko na vrhu ?4. A bojo otroc že končno neki časa zdravi, da ne bomo sam na bolniški (tuki pa še najbl držim pesti) Upam, da ni preveč Tnx,L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Velika Žogica... hja no tud prav... Buena, Ljubezen.... za to ne rabim kart... Aiwa.... pravila so dokaj preprosta... kar napišeš vprašanje sicer pa tebi raj osebno pa z dlani... LeilaniA 1. Nepremičnina ne bo šla skoz letos... no morda ampak js tega ne vidim ... kar pridno drži pesti pa bo... 2. Precej na boljš.... 3. mrbit bo tortica.... no tukaj ti rečem morda....4. hja bodo ja mal jih bo treba vseen pazit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 El nino potrudi še se prosim za mene 1. sedaj se poletje počasi poslavlja....in kaj pa kaže na mojem čustvenem oz. ljubezenskem področju v prihodnje.... 2. pa študij, kaj se bo kaj tu dogajalo...bi že bil čas , da bi se kaj.. LP. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Lilija, a je blo poleti kaj s čustvi? men se ful zdi da si nekoga spoznala in bo ful ratalo nekaj...., faks pa ja lotit se bo treba.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Hej!!! Ves službica BO! Si imel prav! Danes sem imela še razgovor, jutri imam podpis pogodbe in spoznavanje šole, v sredo pa že začnem. Super, a ne? Sem zelo srečna! Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ok, če bom ostala tu kjer sem (no, ni najboljše ampak danes je tako kot je)...vseeno pa me potem še zanima, kako kažejo moje finance? Zaenkrat je malo krize, kaj pa naprej - a se izmažem iz tega šmorna?Malo sem žalostna, ker s tistim fantom "daleč od mojih oči" ne bo nič - ker je super dečko!Uživaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pbrbra 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 El Nino! Služba v tem tednu - kako bo? Pa finančno stanje? Hvala in lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 EL NINO Kak kaj kaže glede girl benda?? Jutri bom poklicala tisto punco.....še vedno rabijo bobnarko Pa jaz&basist?? Kaj pravijo karte?? In še štipendija(cojz)....bo?? mej se pa hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Nino, nekaj bi te vprasala za svojega dragega.....caka en paket iz ZDA in ceprav jim je rekel ASAP so ga poslali z navadno posto.......in ga ni ze tristo let.......a so ga na suh nategnil? A bo ta paket kdaj prisel, pa ce bo, a bo to kmalu? (od 4 do 6 tednov so rekli, zdaj jih je ze sigurno 8 mimo..... :o|o: ). In je ful zalosten. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ninč, prosim povej mi ali bom uresničila plan, ki ga imam za faks za naslednje leto? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Amber čestitam! Nadam, kar hitro se boš zmazala s tega šmorna, finančnega, kake tri mesece.... če je šmorn zelo hud mrbit tri leta nimam prave prspektive ampak relativno hitro.... Pbrbra, no služba v tem tednu utegne bit čist vredu prijazna in uspešna, finančno stanje relativno dobro.... Kriss tam nekje 75% je da bo nekaj s tega girl benda huhu nove tožibabe? jipijipi ...Ti pa basist ni tako rožnato kot bi ti privoščil... hm ja mal se bo treba potrudit pa velik narest... Cojz pa... hm kako to da ga še nimaš? ti niso podelili? hm hm men to ne zveni najbolj obetavno.... Ribica Katka, Mislim da so ga nategnili... Trinity.... daleč je še ... ta trenutek lahko narediš praktično vse sam se moreš držat plana.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hvala......hvala.....girl bend...ja.....basist...we'll see....cojz....jaaaaa krisskiss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Girl bend nice, Basist so tud meni kul, Cojz kar mej ga.... Krisskiss še enga prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 El Nino, kaj pa karte pravijo zame - ljubezen? Pa izpit, kako mi bo šlo? Saj vsega nočem vedet, ampak vsaj kakšen namig... Hvala in lep dan!!!! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 El Nino pozdravljen. Je kar zanimivo tu in sem si dovolila tudi jaz se vam pridružtiti. A lahko tudi meni poveš, kaj z mojo ljubeznijo kaže v bodoče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 El Nino...pozdravček! da se spet malo oglasim....imam dve vprašanjci:1...prejšnji teden se je rodila moja mala nečakinja.....kako kaj kažejo njeni prvi meseci...bo zdrava? 2.....ja pa moja ljubezen....že spet....a vidiš mogoče,kdaj se bo kaj razjasnilo v najinem odnosu....je iskren z mano....moj ljubosumen občutek mi pravi,da je prišla vmes njegova prejšnja punca.....??? Zlat si...hvala v naprej!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Ajda *hint* kar dobro Sanjalka, v bodoče zelo lepo trdno in varno mrbit mal dolgčas ampak tapravo... Toby 1.vredu bo zdravje...2. mislim da so tvoja prepričanja neutemeljena.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.