Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

lep pozdravcek x:)x

el nino, jaz mam pa konc tedna eno ful pomembno srecanje, ampak sploh ne vem, al se mi splaca jit, kr bom tam cist sama in nobenga ne poznam, mi je pa zlo vsec en tip k naj bi bil tud tam. Kaj pravjo karte, a bo kaj, al nej rajs doma ostanem?

Pa se ljubezen: mam dva ogledana, pa ne vem, kje naj se lotim stvari: a je bols da poskusam kej pri eni cist doloceni tehtnici, al pr mal bolj zadrzanem skorpijoncku???Kaj mislis ti?

najlepsa hvala x;)x

zelim ti se naprej lep dan, pa ceprav zunaj dezek pada x:)x x:)x x:)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO
Deli na socialnih omrežjih

Haha tole me je kar utrgalo :D Določena tehtnica, zadržan škorpijonček... hahaha :D heja, tak da morem še to odgovorit... Blackie tehtnico priporočam... srečanje pa definitivno je za it... (sploh če so to lunine tortožerke), ampak mislim da niso, vsekakor pa bo lepo na temu srečanju...

Amis, nekaj se mešajo zadeve, kaj pa vem bo stvar prijetna naprej, sam ne vem pa v kakem smilu "frendovsko" al frendovsko ... :) bo lepo nič skrbet.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Čav El Nino!

Mam ene par vprašanj. Zdi se mi, da sem se znašla v enem čudnem vrtincu dogajanja - mi je nekahj podobnega znano že od prej. Ponavadi se najlažje spet "regeneriram", če kam grem - na potovanje, pa me zanima, če mi kaj kaže, da bom lahko kam šla. Pa glede ljubezni me zanima kaj kaže.

Mislim, da nekaj delam narobe... mi lahko poveš katera karta se ti odpre ob tem in kaj pomeni.

Hvala,

zmedena amarilis :)

amarilis ful sem ti na chatu povedal, \e, ampak naj bo potovanje je čist verjetno enkam na sonček.... , odpre se mi 7 of wands, hm ne vem če je to narobe, mrbit pa ti mal tega manjka.. praviš da šlogaš sama pa si poglej pomen....

Nadam, Ne tolk hitro, ampak mrbit pa dvojčke ;) hehe no sam filing ampak hja kaj pa vem 10 mesecev, torej najbrž kar kmalu boš zanosila.....

zdele si bom pa js mal dopust vzel, jutri me itak ni, pa srček me mal boli, nemorem se nasmihat pa lepe stvari šlgoat ko mi je mal :C: v soboto bom na chatu tukaj pa dvomim da pred nedeljo zvečer...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino, zdravo! Kako kaj?

Zanima me, kako se bo razpletel nesporazum s starši? Kot da smo na različni valovni dolžini... Ali s starostjo res postajaš vedno bolj čuden?

Pa še prijetnejša zadeva: v nedeljo se obeta velika fešta in množica novih znanstev. Bo vse OK, se bomo imeli lepo?

En lep, prelep vikend in veliko sonca ti želim!!! Pa dosti muske...

el nino, hvala x:)x sem se odlocla da grem na tisto srecanje, pa se bom pustila presnetit x:Dx :palec: :palec: :palec:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Obala ne vem.... men osebno se zdi da vedno bolj čeden..... mrbit celo Ć"normalen" z leti pač se umiriš, pozabiš na svoje neumnosti nimaš energije se it neko drugačnost... stvar se bo razpletla v vsestranski užitek..... glede nedeljskega žura pa .. nedelja je povej mi kak je blo Ć? :D

Amarilis, se strinjam, ampak finta je v tem da tudi kot jo daješ jo prejemaš.... in js jo vsepreveč naširoko dajem..... premal skoncentrirano mrbit..

Smrčica, grem od odzadaj, so dokaj dobri razlogi zakaj bi bila s tvojo ljubeznijo skupaj in lepe možnosti, ampak ne bo to samo od sebe.... glede ljubezni spremenljivo menjajoče, mrbit ga že poznaš.... prijatelj kak pa to. . dvomim da boš sama.

Šiva hm nič kaj rožnata prihodnost ni v ljubezni, vsedokler se ne boš naučila uporabljat intuicije upoštevat sebe. tist kar ti pravi tisti notranji glasek, ampak ne hudiček angelček na rami. ... pol bo velik lepš..

Trinity, trdno zagotovo in počasi, s poudarkom na počasi, bo stvar rasla, v bližnji prihodnosti malo hitreje potem pa spet počasi.... sicer pa zicer nsiem meu čist vse prav;) ponavad se zmer še kaj lepega zgodi k pozabim povedat ;)

Recimo Kristalka mi da cmoka... hehe lej kris js sem bil v 3.a torej 3. a :D ampak za vsak slučaj pa še karte pogledat.... veš 3 c so bolj žurerji a smo elita... :) po posvetu s kartami s še zmer strinjam s 3 a ... ni druge :D 3.A 3.A :D AAaaaa :D )

pa en Jurkiss x:Xx

Nino, dej povej pliiiz, če mi bo ratala akcija V.Š., a se sploh splača potrudit, ker sem z energijo čist na psu. Ko smo že glih pr tem, kaj je z mojim zdravjem? ( duševno- telesno)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Recimo Kristalka mi da cmoka... hehe lej kris js sem bil v 3.a torej 3. a :D ampak za vsak slučaj pa še karte pogledat.... veš 3 c so bolj žurerji a smo elita... :) po posvetu s kartami s še zmer strinjam s 3 a ... ni druge :D 3.A 3.A :D AAaaaa :D )

pa en Jurkiss  x:Xx

waaaaaaaaUUUAaaaaaaauu x:Dx x:Dx

pa neee....ej.. x:Dx ...mislim rečt....to je dobro... :palec: x:Dx x:Xx

no, glih s tem iz 3.a....sem ircala....kul ne....samo zdaj so na OIV tednu...jih ni....tak da mam čas za premislek... x;)x x8Dx x:Dx x:Xx

hvala(za Jurkiss).......kiss x:Xx , krisskiss x:Xx x:Xx

Ja, El Nino, res naj bi človek z leti postajal pametnejši. Ampak prav zaradi tega ne razumem, zakaj se starša vedno bolj zapirata vase, pogrevata v nedogled stare zamere, katere smo že pred leti razčistili (tako se je vsaj zdelo), si razložili različne poglede na zadeve in našli - tako se je zdelo - skupni jezik. Ampak sedaj se vse te zadeve pregrevata in vedno bolj velja (zanju) njuna, zamerljiva verzija. Nikakor si ne pustita blizu, vedno me pustita z neko krivdo na srcu, po drugi strani pa zamera, zakaj jih pogosteje ne obiščemo. Ampak kako, ko pa vedno potrebujem nekaj dni, da si na novo "zaližem" rane, ki mi jih zadata s tem, da me znova in znova naredita za nekaj krivo. Vem, da je stvar v "gumbih" na katere pritiskata in pri meni vedno delujejo. Pa kako naj se tega rešim? Kako naj ju naredim bolj pozitivna? Želita si bližine in hkrati bežita pred njo.

Ej, sem zakomplicirala! Če si me prebral - imaš mogoče kakšen nasvet zame? Vem, da sem že prav sitna, ampek če mene kaj zamori, me zamori to, da sem s komerkoli v sporu ali nerazumevanju!

Želim ti lepo noč in hvala!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...