little butterfly 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 El Nino mene zanima samo ali mi bo uspelo dobiti to kar želim in če v kolkem času? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hi El Nino... eno vprašanje - a bova s tem fantom, ki sva sedaj v zvezi živela skupaj? Hvala in lep dan by by Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Živjo El Nino, mislim, da maš tist glede ljubezni kr prav - da je pomemben tudi način na katerega to ljubezen daješ. Ampak a si se kdaj vprašal zakaj to počneš prav na tak način? Mogoče pa tu tiči odgovor. Jaz bi te prosila pa za odgovor na eno drugo vprašanje, in sicer, če se mi bo neki škorpijonček še kaj oglasil. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Prosim El Nino za odgovor, čeprav me ne poznaš. Ali naj še naprej vztrajam v zvezi z mlajšim Levom ali naj to zadevo zaključim? Ta veza me zelo izčrpava.Še kar naprej izgleda igram samaritana ali pa imam čisto napačen pogled na to, in sploh ne vem za kaj gre.Neodločena sem, razpeta.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 En lep pozdrav! Moj kozorogec se nekam čudno obnaša. Sva simpatiko eden drugemu, vendar si ne upa narediti koraka. Kaj je zdaj to z njim, El Nino?Al je, al ni zaljubljen vame? Kaj se zdaj nekam umika? A bo naredil kakšen korak naprej, al naj ne pričakujem preveč Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Devica, Akcija VŠ, bo uspela 95% JAde, kratkoročno nič pametnega dolgoročno pa se utegne kaj dobrega zgodit.... (kratkoročno je recimo en teden dolgoročno en mesec da ne bo potrtih obrazov ) Kriss, tebi sam en kiss Obala, hja ej nevem ti nisi tle nič kriva, pač ena razmerja so taka da jih moreš končat, če iščeta krivca za njune probleme, res ne vem kak se temu izognit, js ti ne morem pomagat, saj vidim karte, ampak imam premal življenskih izkušen da bi vedu kako je ko se ne razumeš s starši, in se ti starajo in postanejo zateženi... sori ne morem pomagat, lahk te sam potolažim da ni problem v tebi... Little B, ne vem če boš dobila če že pa vsaj kmalu ne... Pixy, ne še tolk hitr.. amarilis, težko težko Pepelka kompromis bo treba tle, mrbit konc mrbit mal drgač... tako se ne bo nadaljevalo. Lilililit ne pričakuj ravno korakov ampak zna bit zaljubljen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Lilililit ne pričakuj ravno korakov ampak zna bit zaljubljen... El Nino! Poglej še, kaj ga toliko ovira in drži nazaj? Ne razumem! Kako bi se odzval, če bi dala jaz prva pobudo?Bova postala kdaj par? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pixy, ne še tolk hitr..El Nino...hm...a to pomeni da bo prišlo do tega, pač pa ne še zdaj...ampak mogoče v roku treh, štirih mesecev? po novem letu? a bo trajala ta veza? gracia Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Midnight 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Najprej lepo pozdravljen El Nino Sem nova na forumu in bi me nekaj zanimalo, če lahko.. Torej, pet let sem imela nekakšno up&down zvezo z mlajšim fantom. Nekajkrat sva šla narazen pa spet skupaj, nekajkrat sva se odločila da bova samo prijatelja pa sva spet zabluzila itd. Zdaj trenutno sva samo prijatelja in res nama dobro gre (še sama ne morem verjeti), zaenkrat vsaj. Zanima pa me kako bo v bodoče. Bova uspela ostati prijatelja, bova celo spet par ali se mi obeta kakšna nova ljubezen. Cmoka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Pozdravljen ElNino!Rada bi vedela, kaj me čaka v ljubezni?Hvala za odgovor in vse dobro. Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loverka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 pozdrav zanima me kakšen dan bo danes lep ali žalostzen in kaj vpliva na moje počutje.pa lep pozdrav od loverke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Obala, hja ej nevem ti nisi tle nič kriva, pač ena razmerja so taka da jih moreš končat, če iščeta krivca za njune probleme, res ne vem kak se temu izognit, js ti ne morem pomagat, saj vidim karte, ampak imam premal življenskih izkušen da bi vedu kako je ko se ne razumeš s starši, in se ti starajo in postanejo zateženi... sori ne morem pomagat, lahk te sam potolažim da ni problem v tebi... El Nino, veš, kot da se mi je odkruščil en velik kos skale s srca! Hudo je, če imaš nekoga rad, pa te ta oseba spravlja v kot (čeprav mislim, da me imata starša tudi rada na nek svoj čuden način)!Hvala ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kriss, tebi sam en kisswiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Lililit, nazačetku ne preveč navdušeno ampak kako bi se lahko dolg upiral tebi.... ziher bo uspelo, mislim da bosta par vsaj tam nekje 80% možnosti da bosta pa še ena zanimiva kartica mi je pršla na začetek (Love) Pixy, veza utegne še trajat, sam to glede skupaj živet se mi še ne zdi relano trenutno... Midnigth da odgovorim na tri vprašanja hkrati, spet bosta par, in ponovila se bo zgodba bosta ap v precej prijetnih odnosih, kakšne nove ljubezni ne vidim, bolj je ta v ospredju... Sonce, hja nevem kolk si vezana, ampak spremembe sicer bolj površinske ampak daleč na bolje, nova ljubezen če še nimaš... in same najlepše stvari če si že na kak način vezana Loverka, hja ne vem dan je šel že mimo, a bil je lep in žalosten, ter kot se spodobi za loverko polen ljubezni Obala ja itak te mata rada, to jima lahko vrarčaš po najboljših močeh, presodi kolk daleč misliš it, kaj te boli kaj te ne, Kris;) dans mi manjka pa sam še en kisss ampak dobr hja kaj čem če se tvoje ime tako lepo rima na tako lepe stvari... wiiiiiii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Lililit, nazačetku ne preveč navdušeno ampak kako bi se lahko dolg upiral tebi.... ziher bo uspelo, mislim da bosta par vsaj tam nekje 80% možnosti da bosta pa še ena zanimiva kartica mi je pršla na začetek (Love) Hvala Nino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Kris;) dans mi manjka pa sam še en kisss ampak dobr hja kaj čem če se tvoje ime tako lepo rima na tako lepe stvari... wiiiiiii hehe ja.........ne morš pomagat evo...enga....cyber kiss zdaj mi še povej...če naj bom v bendu al ne....?? oz. bo kul al neo??kr jaz bom ...se mi zdi?? vse je odvisno od mene krisskiss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Moje vprašanje (a lahka dve?): SLUŽBA: 1. kakšno pogodbo bom dobila? 2. ali naj se (raje) odločim in nekaj časa "odmaram" od službe? Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...nino, pozdravljen... ...imam vprašanje ......in prosim, da bi odgovoriš danes sem polna mešanih občutkov...hmmm, nevem sploh kako bi opisala ta obččutek..... 1. kakšen misliš, da bo prihodnji teden, bo kaj novega ali v ljubezni ali pri študiju, bo lepo...ali se bo spet vse obrnilo proti meni... hbvala že v naprej in lep pozdravček... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 El Nino, prav si mi povedal, izpit sem naredila, ljubezen pa tudi kar cveti... Kako pa bo naprej? Hvala, lp Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 Kristalka hja sredna šola je tolk na easy da si skor moreš kako ekstra aktivnost zbrat, in skor prepričan sem da boš v bendu in bo kul... Denda Luna, hm kake pogodbe pa obstajajo?, in še ni tolk slaba ideja, da mal službo pustiš pri miru, čeprav ne predolg... Lilija, lilija veš kako je ko se vse obrne proti tebi, najbrž takrat plavaš proti toku, ne prideš daleč, ampak postajaš vedno bolj utrjena in vzdržljiva, okrepiš se pa to.... hja, love nebi smela bit ravno slaba nasledn teden če boš uporabljala intuicijo, in ostale podobne ženske atribute... Ajda Pr nas na primorskem pravijo stari modri ljudje, da če je sreča in zdravje pol maš itak vse... tak da tebi še velik manjka kar odpravi se lovit todvoje.... prosto s svobodno voljo, hehe šele sedaj sem zakapiral kaj si mislila vprašat no ja zgornje še vedno drži... ljubezen pa se pridno nasmiha... še naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 He-he ElNino, da se še tukaj mal preverim ....ti sam men prosim poglej a bom naslednji teden preživu brez hujših slabih posledic in al bom uspešno zvozil s svojimi službenimi dolžnostmi. Aja, pa če bo moja uspela prekočit še zadnjo oviro na faksu, jutr. Thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ....hja, še en običajni teden... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 El Nino hvala za odgovore! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ojla el nino jutri imam en izpit mi lahko malo pogledaš kako mi bo šlo Hvala in Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hvala za odgovor El Nino . Lep pozdrav, Pepelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.