Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Živjo El Nino,

mislim, da maš tist glede ljubezni kr prav - da je pomemben tudi način na katerega to ljubezen daješ. Ampak a si se kdaj vprašal zakaj to počneš prav na tak način? Mogoče pa tu tiči odgovor.

Jaz bi te prosila pa za odgovor na eno drugo vprašanje, in sicer, če se mi bo neki škorpijonček še kaj oglasil.

Hvala :)

Deli na socialnih omrežjih

Prosim El Nino za odgovor, čeprav me ne poznaš.

Ali naj še naprej vztrajam v zvezi z mlajšim Levom ali naj to zadevo zaključim? Ta veza me zelo izčrpava.

Še kar naprej izgleda igram samaritana ali pa imam čisto napačen pogled na to, in sploh ne vem za kaj gre.

Neodločena sem, razpeta.

Hvala!

En lep pozdrav!

Moj kozorogec se nekam čudno obnaša. Sva simpatiko eden drugemu, vendar si ne upa narediti koraka. Kaj je zdaj to z njim, El Nino?

Al je, al ni zaljubljen vame? :2src:

Kaj se zdaj nekam umika? A bo naredil kakšen korak naprej, al naj ne pričakujem preveč x?x

Hvala za odgovor! :palec: x;)x

Devica, Akcija VŠ, bo uspela 95%

JAde, kratkoročno nič pametnega dolgoročno pa se utegne kaj dobrega zgodit.... (kratkoročno je recimo en teden dolgoročno en mesec :) da ne bo potrtih obrazov )

Kriss, tebi sam en kiss

Obala, hja ej nevem ti nisi tle nič kriva, pač ena razmerja so taka da jih moreš končat, če iščeta krivca za njune probleme, res ne vem kak se temu izognit, js ti ne morem pomagat, saj vidim karte, ampak imam premal življenskih izkušen da bi vedu kako je ko se ne razumeš s starši, in se ti starajo in postanejo zateženi... sori ne morem pomagat, lahk te sam potolažim da ni problem v tebi...

Little B, ne vem če boš dobila če že pa vsaj kmalu ne...

Pixy, ne še tolk hitr..

amarilis, težko težko

Pepelka kompromis bo treba tle, mrbit konc mrbit mal drgač... tako se ne bo nadaljevalo.

Lilililit ne pričakuj ravno korakov ampak zna bit zaljubljen...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pixy, ne še tolk hitr..

El Nino...hm...a to pomeni da bo prišlo do tega, pač pa ne še zdaj...ampak mogoče v roku treh, štirih mesecev? po novem letu? a bo trajala ta veza?

gracia x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Najprej lepo pozdravljen El Nino

Sem nova na forumu in bi me nekaj zanimalo, če lahko..

Torej, pet let sem imela nekakšno up&down zvezo z mlajšim fantom. Nekajkrat sva šla narazen pa spet skupaj, nekajkrat sva se odločila da bova samo prijatelja pa sva spet zabluzila itd. Zdaj trenutno sva samo prijatelja in res nama dobro gre (še sama ne morem verjeti), zaenkrat vsaj.

Zanima pa me kako bo v bodoče. Bova uspela ostati prijatelja, bova celo spet par ali se mi obeta kakšna nova ljubezen.

Cmoka

Obala, hja ej nevem ti nisi tle nič kriva, pač ena razmerja so taka da jih moreš končat, če iščeta krivca za njune probleme, res ne vem kak se temu izognit, js ti ne morem pomagat, saj vidim karte, ampak imam premal življenskih izkušen da bi vedu kako je ko se ne razumeš s starši, in se ti starajo in postanejo zateženi... sori ne morem pomagat, lahk te sam potolažim da ni problem v tebi...

El Nino, veš, kot da se mi je odkruščil en velik kos skale s srca! Hudo je, če imaš nekoga rad, pa te ta oseba spravlja v kot (čeprav mislim, da me imata starša tudi rada na nek svoj čuden način)!

Hvala ti!

xsrcbumx

Lililit, nazačetku ne preveč navdušeno :D ampak kako bi se lahko dolg upiral tebi.... ;) ziher bo uspelo, mislim da bosta par vsaj tam nekje 80% možnosti da bosta ;) pa še ena zanimiva kartica mi je pršla na začetek (Love)

Pixy, veza utegne še trajat, sam to glede skupaj živet se mi še ne zdi relano trenutno...

Midnigth da odgovorim na tri vprašanja hkrati, spet bosta par, in ponovila se bo zgodba bosta ap v precej prijetnih odnosih, kakšne nove ljubezni ne vidim, bolj je ta v ospredju...

Sonce, hja nevem kolk si vezana, ampak spremembe sicer bolj površinske ampak daleč na bolje, nova ljubezen če še nimaš... in same najlepše stvari če si že na kak način vezana ;)

Loverka, hja ne vem dan je šel že mimo, a bil je lep in žalosten, ter kot se spodobi za loverko polen ljubezni ;)

Obala ja itak te mata rada, to jima lahko vrarčaš po najboljših močeh, presodi kolk daleč misliš it, kaj te boli kaj te ne,

Kris;) :D dans mi manjka pa sam še en kisss ;) :D ampak dobr hja kaj čem če se tvoje ime tako lepo rima na tako lepe stvari... wiiiiiii :D x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kris;) :D dans mi manjka pa sam še en kisss ;) :D ampak dobr hja kaj čem če se tvoje ime tako lepo rima na tako lepe stvari... wiiiiiii :D  x:Xx

hehe ja.........ne morš pomagat x;)x

evo...enga....cyber kiss x:Xx

zdaj mi še povej...če naj bom v bendu al ne....?? oz. bo kul al neo??

kr jaz bom ...se mi zdi?? vse je odvisno od mene x:)x

krisskiss

...nino, pozdravljen... x;)x x;)x xDDx xDDx ...imam vprašanje :inocent: :eek: ......in prosim, da bi odgovoriš xDDx x;)x

danes sem polna mešanih občutkov...hmmm, nevem sploh kako bi opisala ta obččutek.....

1. kakšen misliš, da bo prihodnji teden, bo kaj novega ali v ljubezni ali pri študiju, bo lepo...ali se bo spet vse obrnilo proti meni... x?x x?x xrolleyesx xrolleyesx :inocent: :inocent:

hbvala že v naprej in lep pozdravček... x:)x x:)x x;)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Kristalka :D hja sredna šola je tolk na easy da si skor moreš kako ekstra aktivnost zbrat, in skor prepričan sem da boš v bendu in bo kul...

Denda Luna, hm kake pogodbe pa obstajajo?, in še ni tolk slaba ideja, da mal službo pustiš pri miru, čeprav ne predolg...

Lilija, lilija veš kako je ko se vse obrne proti tebi, najbrž takrat plavaš proti toku, ne prideš daleč, ampak postajaš vedno bolj utrjena in vzdržljiva, okrepiš se pa to.... hja, love nebi smela bit ravno slaba nasledn teden če boš uporabljala intuicijo, in ostale podobne ženske atribute...

Ajda :D Pr nas na primorskem pravijo stari modri ljudje, da če je sreča in zdravje pol maš itak vse... tak da tebi še velik manjka ;) kar odpravi se lovit todvoje.... ;) prosto s svobodno voljo, hehe šele sedaj sem zakapiral kaj si mislila vprašat ;) no ja zgornje še vedno drži... ljubezen pa se pridno nasmiha... še naprej...

He-he ElNino, da se še tukaj mal preverim x:)x x;)x ....ti sam men prosim poglej a bom naslednji teden preživu brez hujših slabih posledic in al bom uspešno zvozil s svojimi službenimi dolžnostmi. Aja, pa če bo moja uspela prekočit še zadnjo oviro na faksu, jutr. x;)x Thx. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...