Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Hehe, El Nino, tudi Leonardo al kaj....tega pa nisem vedla. x:)x Ja, podobnost samo v soncu najbrž. Drugače pa 1977, 10.15 zjutraj. Ampak meni odgovarja, jaz riba/rak/riba, on oven/riba/rak..... Sicer ne vem, kako bi preživela z vami ovni.....Vas je pa veliko okrog mene, pa se dobro štekam z vami, ampak love je drugače.... Aja, thumbs up za to, da ste (načeloma?) zvesti. :palec: x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

El Nino stari, kaj pravjo karte za moj zdravje.. bo kaj bol??? Že tretji teden leži. zdej se me pa še gripa loteva. :V:

Sicer pa (v vednost), tista moja nova telefon zdej dviga, komunicirava že, sam ugotovit, kaj bi rada.... to je pa druga stvar. Bojda je ful zaposlena. tko prav..

ajde

sokrat

Ojla El Nino, :palec:

vidim, da ti tole vedeževanje kar šiba xDDx x;)x

bi prosim tud zame malo pokukal v karte? Zanima me namreč služba in ljubezen.... Se bo končno kaj premaknilo? :o|o:

Veliko uspeha še naprej xDDx xDDx

Ejga, sokrates, v boj za svoje zdravje bo treba, tko pravjo karte, trenutno res ni najbolje, za naprej pa velik čajčkov pa bo.... hehe saj bejbe so bejbe, čene bi ble pa itak dolgčas brez svojih muh, sam rad jih moreš met pa je vse vredu... zdravje bo stari, stistni mal.... ;) (hja eno je da človek pade v posteljo od ljubezni, drugo pa od bolezni..., razlika pa ni tako očitna, k si v vsakem primeru dost zjeban...)

pa kaj je s to službo? hja glede službe nekaj se poraja v prihodnosti, sedanjost pa lahko spremeniš če se ti zdi vredno potrudit, z velik znanja iz preteklosti, in če maš kako fajn izkušnjo.... v zvezi s tem, ljubezen (kaj mi je da šlogam službo pred ljubeznijo kje je danes luna ??? ) hihja ;) zanimivo tole, maš že zdej prilike mrbit se premal odločiš, v kero smer, vsekakor pa se ti bo zjasnilo zmer bol kaj je treba narest, da bo tud v ljubezni kaj premaknjeno, če si samski, pozorno glej mrbit si pa keri všeč.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

4. res si želiš tega, ane, sem nevem če bo tako zelo zelo dobro, bo vredu, sam mislim da nimaš dost možnosti za zlato...

x:Dx sem dobla bronasto x:Dx ful nisem nič pričakovala (itak mi je šlo po glavi samo to, če gre špela naprej al ne- zlo lepo od mene) x:Dx

še malo bom zatežila x:Ix

kak bo z mojo matematiko (pišemo še dva testa, bi mogla vsaj enga dobit 4), kemijo in fiziko (letos mi to najbolj dela težave) :xx!:

x:)x x;)x

mejte se radi....

:) hehe ja meni tud dela fizika pa matematika težave... kemije sem se pa znebil.. ;) hm ja, zdaj si tam tam z matematko, zdej najboljš da se mal umiriš, pol pa začni učit se, pa bo kaj.... s tega,... fizika... :2src: hm tole ne bo tolk hudo, se boš že naučila, kolkr boš rabla... tle ne bo bistvenih problemov boš našla energijo za mal prebrat tisto...., sicer pa se to že zdej začne, tko da mrbit bi blo zdej vredu kaj na tem narest..., hihi, kemija, mrbit ti bo tole pa celo kaj podarjeno, sicer pa trenutno najbolj da kaj ukreneš..., na konc pa bo vredu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa kaj je s to službo? hja glede službe nekaj se poraja v prihodnosti, sedanjost pa lahko spremeniš če se ti zdi vredno potrudit, z velik znanja iz preteklosti, in če maš kako fajn izkušnjo.... v zvezi s tem, ljubezen (kaj mi je da šlogam službo pred ljubeznijo kje je danes luna ??? ) hihja ;) zanimivo tole, maš že zdej prilike mrbit se premal odločiš, v kero smer, vsekakor pa se ti bo zjasnilo zmer bol kaj je treba narest, da bo tud v ljubezni kaj premaknjeno, če si samski, pozorno glej mrbit si pa keri všeč.

Oj El Nino,

Hvala za šloganje xDDx x^x ..Maš pa prav.... sem vaga po horoskopu in se, če stvari niso dovolj jasno zastavljene, dostikrat težko odločim. To velja za službo... v ljubezni pa (sem samska) pa se tud že tolk časa trudim okoli nekoga, da včasih vem ne več, če ima sploh še smisel oz. če si še vedno tolk zlo želim, da bi bla z njim... ko očitno ni kaj dosti interesa na njegovi strani :o|o: ..

lp x:)x

Ne kaže lih najbolj, za job, oziroma dnar, čeprav težav na poti k temu je vedno manj, ideje pa se bodo kmalu porajale, problem bo izbrat tapravo, dobr razmisli, ne se dat, preveč čustvom, ko bo šlo za to zadevo, pa bo kul..

Can make it here can make it anywhere... to moreš vedet v tujini.... ajd poglejmo karte... Hja tkole, bi ti uspelo če bi to storila, ampak mislim da te bo devica povlekla nazaj in ne boš odšla v tujino, če si tega res želiš sledi svojemu levjemu delu ta sili v to, uspelo ti pa bo kar se boš namenila storiti...

Hehe, El Nino, tudi Leonardo al kaj....

x:)x pa moj bivsi tudi x;)x :palec: saj pravim, fini ljudje ovni!

el nino, mene nekaj matra, oz. nekdo, pa mi prosim povej, a se tip z mano zeza ali se mu res kaj dogaja, ker ce ne...ne bom zgubljala casa. potem je pa se nekdo v igri, ki mi kar naenkrat toliko pozornosti daje, da si tudi ze zacenjam kaj domisljat...hm!

kaj se tebi zdi, oz. tvojim kartam? :inocent: :8):

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

pa moj bivsi tudi   saj pravim, fini ljudje ovni!
se tip z mano zeza ali se mu res kaj dogaja

x:Dx tolk o finih ljudeh, jaz se raj distanciram od ovnov, vse s ščepcem soli, bi se reklo, hm no čak ne razumem čist dobro, tvoj tip nekaj zeza, pol pa je še en drug tip ki si mu všeč, hm hm hm, ok gremo gledat tip ena tip dva, hja prvi tip kar vredu kaže, kar se tiče ljubezni za naprej, drugi pa ni tolk obetaven, hm velik stvari se bo dogajalo zdej z njim, v prihodnosti pa nič preveč zanimivga, če boš znala zleo prav iskoristit, narest tisto kar je dobro, se utegne s tadruzga kaj zgodit lepega, sicer pa ne bo tako lepo....

x:Dx x:Dx

ma si hitro bral, vidim...tko po ovnovsko x;)x x:Xx

ne, nimam tipa, pa mi je en vsec, on se pa kar dosti z mano ukvarja, ampak ne vem, ce je sam,

mislim, da ima punco.

hocem reci-jaz se nisem z njim ukvarjala, ker mislim, da ima punco, ampak nisem imela prilike vprasat...je malo cudna situacija, ker sva v neki napol poslovni navezi, tako, da...sem malo zmedena. :8):

ta drugi pa...vem, da sem mu vsec, ampak se ne morem kaj dosti odlocat, ker ni iz tukaj...samo imam nekako obcutek, da bi lahko kaj bilo, ce bi on prisel sem...ker mislim, da bi, ce bi jaz hotela, meni je pa vsec taprvi, ma ce ni samski, itak nimam kaj bluzit.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Aha, no ajd, pol bom pa tole mal drgač intepretiral (hja s tinami sem mel vedno nesporazume, dve tini ovnici.. hehe ) lej pol pa tko, prvi skor sigurno ma punco, ajd, vmes je bla ena, zdej, vpraši ga za vsak slučaj, drugi pa je to pol tisti problem ki sem ga videl v kartah jaz sem to intepretiral mal drgač, če je sam daleč, no pol je to to, stvari bi lahko šle s tadrugim, sam bo najbrž res moral bit tukaj... a ti to kaj pomaga bjdawaj?

Kako pa kaj moj 'love-life'?  
pri tem vprašanju in če sprašuje dvojčica ponavadi začnem 'osvajat'... tu bom pa le pokomentiral, hehe kako seksi nacin uporabe ' ' namest " " hm zanimivo, tole, ajd, poglejmo

hja zanimivo tole, se začenja nekaj, v bližnji prihodnosti na tem področju zate, bolje rečeno ti boš začela s tem, vsekakor boš imela velik izbire, in na tebi je da začneš kako ljubezen, bojda da so gor štajerci prav kul in seksi...., zdaj nevem kako je kaj z izbiro pri tvojih letih k si ful taka, pametna in to, ampak tvoj 'love-life' bo čist primeren,...

Hja, zdej sem v šoli ne morem tle v računalniški učilnci kart ven metat... no kristalka se mi je kar zdelo da si zasedena, tolk dobra pa to, .. ;)

Jezdit vesolje, jao zvečer po deseti uri bo padel odgovor, za ljubezen vedno, zdravje je sekunhdarno...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...