Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Danda Luna, itak boš preživela svojo službo..  hja mrbit ti bo celo všeč postala... heja, mrbit nit ni tolk napačna...

Hvala, El Nino! :palec: xDDx x:Dx

In čisto prav imaš, ko praviš, da mi bo mrbit celo všeč postala... kakšen dan se namreč tudi meni tako zdi, ... sam pol pride kakšen drug dan, ko mi je za "popizdit" :xx!: ... hja, glavno, da bom preživela :eek: x:)x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

No,

pa še eno vprašanje za "šloganje" mam:

Kaj me še čaka do konca tega leta? (letos je res "noro", k sreči so vmes obdobja, ko se stvari malo umirijo in mi tako uspe celo dihati; se pa kljub temu prav dobro držim, hehehehe x:Dx x:Dx x:Dx )

En čuden pozdrav od mene! :inocent: xcivx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Blackie, faks naj te ne skrbi...glede škorpijona pa utegne še kak drugi uletet... velik se bo govorilo.. bolj mal pa naredilo...

Midnigth, men se zdi da se boš še kar precej ubadala s temle tipčkom... bo že ko bo... prišlo kaj novega...

Beba, zelo vredu je ta služba zate...

Trinity, denar vsekakor bo, pol glede odločitve za it al ne boš mrbit mal zadrana, ampak mislim da boš šla...

Danda Luna, nič posebno problematičnega, oktober pa december bo super november mrbit mal bolj žalosten, velik težavic... ampak nič resnega...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pepelka, vse ob svojem času, ampak zate mal prej ;) oziroma takoj ko se pocajtaš...

Lara26, hm tujina se mi zdi težko verjetna, glede finančne situacije pa se bo pocajtalo kar hmal, mesec dva... prepiri se bodo še velik prej umirili, in zavladalo bo primerno vzdušje v družini..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hvala, el nino :palec: upam, da se bo zadeva kam premaknila xDDx lep dan ti zelim
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

El Nino, se jaz bi prosila, ce lahko se meni malo v karte pogledate..... :sori:

in sicer me zanima tema ljubezen: za fanta, s katerim sva se razsla...zanima me, kako nama kaze? bova prisla nazaj skupaj....?

hvala za odgovor ze vnaprej!

zoya

Pozdravček...El Nino! x:)x

pred nekaj tedni sem te že vprašala.kako bo z mojo zvezo.....si odgovoril,da bova prišla k pameti in nadaljevala lepo in varno...

no,sva se spet spravila skup....pa me zanima...če lahko pogledaš....bo šlo zdaj res naprej.....za vedno?

zlat si...hvala! xflowx

Trinity... trenutno stoji, ampak obeta pa se ti nora hitrost na tem področju...

Zoja... še precej ognja je na tem ognjišču tko da mogoče res.. tam nekje 70%

Buena, Zelo dobro, sicer so ovire na poti, ampak imaš vso potrebno opremo za jih preplezat...

Pixy, nebi lih reku ful dobro ampak zadovoljivo (torej dovolj dobro) pa ja...

Maestro... tle pa še bo muzika, zelo trdna in resna veza se ti obeta...

Toby, ne bo šlo brez problemov ampak ja zakaj pa ne tudi za vedno bi si drznil reči...

Lilit, najprej čist neke splošne zadeve, velik nakladanja in take neumnosti... pol pa počas ko bo prišel čas bo lepše bolj veselo in se bo dalo tudi kaj sklenit kak dogovor al kaj takega k ne vem... kaj se gre ampak uspešno bo...

hvala el nino.....mocno si zelim uresnicitev tvojih besed!!!!!!!!!!! x:)x

kaj pa glede tega-ali naj jaz vzamem pobudo v roke, ali cakam, da naredi prvi korak on?? :inocent:

hvala in lep pozdravcek

zoya

el nino, se nekaj x:)x danes sem prezivela eno lepo popoldne z zlo prijetnim fantom, Zaenkrat sva le prijatelja, vendar pa me zanima, ali bi bila lahko se kaj vec x?x hvala in lepo nedeljo ti zelim x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

ojla! x:)x

....spet js mal tečnarim!

ElNino lepo bi te prosla če bi mi pogledal v karte! Zanima me kaj mi kaže v ljubezni,se mi kaj obeta, tut js sem mal zaljubljena in me zanima...... x?x

Najlepša hvala vnaprej! x:)x

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Lilit, najprej čist neke splošne zadeve, velik nakladanja in take neumnosti... pol pa počas ko bo prišel čas bo lepše bolj veselo in se bo dalo tudi kaj sklenit kak dogovor al kaj takega k ne vem... kaj se gre ampak uspešno bo...

Hvala Nino! x;)x

Maestro... tle pa še bo muzika, zelo trdna in resna veza se ti obeta...

Hvala nino,sej se mi je zdelo,da bo tak odgovor,ker so občutki :wub: tokrat zelo pristni in močni in kar je najvažneje,da obojestranski... :palec: :2src:

What goes around....comes around! :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...