El Nino 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hehe, a ti tud? v sredo a ... hm hja no zna bit da se bosta vidla.... vendar bolj zadržano kot bi upala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 e pa dobro Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bjonda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hej el nino, mene zanima kaj se bo zgodilo z mojo ljubeznijo? Bova sploh kdaj uradno par? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 jz bi ti pa samo pozdravček poslala! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Oj, Nino! Dej plis povej, kaj je z mojim zdravjem... (fizičnim in psihičnim) Ej, Aiwa- dobri copati...ful luškan... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoya 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 nino, ne pozabit na moje vprašanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ej, Aiwa- dobri copati...ful luškan...a ne? sam je bil čas za spremembo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobrodošel nazaj. Pa hvala za odgovor.Kaj mogoče karte kaj kažejo kok časa bom še morala "gnjavit in negovat" družinske vezi? Sem res že mal obupana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ninus welcome back! Dej plz ne pozabit na nas k smo še prej pisal... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 O, el Ninek! Pozdravljen! Sem vedela, da ne moreš brez nas... sploh pa res škoda, da nisi dal mobitel številke... Bi vidu, kolk te lunatke obožujemo! Daj men še enkrat u karte pogledat, kaj se zdaj to dogaja z mojo tri leta staro ljubezensko zadevco. Trenutno namreč ni nič kaj prav rožnato... x!x Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Bjonda, hm uradno najbrž ne neuradno pa bi se dalo kaj uredit pod mizo pa pod rjuho pa pod.... vsepovsod 1Buda, stabilnosti ni glih ampak na kratki rok zna bit zelo uspešno.. Aiwa, js pa tebi raj en poljubček... pošljem, na tisti tvoj najbolj poredni del... Devica tvoje zdravje je boljš kot si misliš... Mojcapu, dokler ti ne bo dosadilo in boš šla,... Trinity in vsi, nevem tolk je tisti vprašanj, tisti k mate kaj kar je še zmer aktualno kar še enkrat vprašajte pa bo Danda Luna, res ni preveč rožnato, sicer pa ljubezen je bolj rdeča kt rožnata, če js kaj zastopim stvar, ne bom ti dajal lažnih upov, če se vleče že tri leta... heh, v treh letih js vse zamenjam, tak da ne vem, ampak karte same niso slabe, nočem ti zdaj dobro bo, ampak mrbit bo pa le dobro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 se že zelo dolgo nismo slišali................, zato pa konkreno vprašanje.........si mi enkrat poleti pravilno napvedal ..........zanima me, ali bo s tega, kar se zdaj dogaja kaj več, zelo več ali malo več ali nič več? hvala..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehe,jz sm pa eno fino beybo spoznal, pa me zanima kaj nama rečeš za prihodnost? A jo mava, al bo sam čisti sex!? Me bl prva opcija interesira kt druga. Sexa mam dost, tko al tko! Evo Nino, še je aktualn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Kaj več je širok pojem, ampak ja ja ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala, Nino, to sm hotu slišat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 triple x------se mi zdi, da je bil ta odgovor namenjen meni, ti boš na svojga še mogu počakat, ali ap sem jaz narobe zastopla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ninek, hvala... Le upanja, ne smeš izgubiti... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Nino pozdravljen! Rada bi vedla za službo. Kaj se bo dogajalo? Spremembe? Zdaj je napoorno.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala, Nino, to sm hotu slišat! oh fak tist pa je bil odgovor ya leico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bacci 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 El nino zivjo,ze dolgo se nisem oglasila, zdaj pa me spet zanima ljubezen - a bo ta veza v kateremi sem sedaj trajala dolgorocno. Zaenkrat je vse ok, ampak me zanima kako naj bi se odvijalo, ker imava mal različne poglede na ene stvari. kaj pa glede sluzbe - a so na vidiku kaksne spremembe, mogoce po novem letu? hvala, by hej hoj...se vedno me zanima hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala, Nino, to sm hotu slišat! no sej je kul zdaj triple x, zate velja isto, brez tistega obotavljanja na začetku, torej JA JA JA Mala, vse lepo bo krožilo pr službi niti ne spremembe, velik akcije ampak pol bo tud velik počitka... Bacci, zna tole še trajat ja... če se bo delalo na tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hehehehehe,sam da je pozitivn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ej, Aiwa- dobri copati...ful luškan...a ne? sam je bil čas za spremembo. Kaj?! Najprej taki luštni copatki pol pa ena mačja rit! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoya 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 nino, moje vprašanje je še aktualno...rekel si mi, da imava s fantom veliko možnosti, da prideva spet skupaj....zdaj pa čakam...kako kaže? a se kaj obeta v bližnji prihodnosti? in ali naj grem v akcijo ali čakam na njegov korak...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ej, Aiwa- dobri copati...ful luškan...a ne? sam je bil čas za spremembo. Kaj?! Najprej taki luštni copatki pol pa ena mačja rit! grem prec menat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.