lea 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 jaz se naceloma odlocam in si odgovarjam po intuiciji ali pa razumu, ampak danes naj bo! ali so tezave v sluzbi znak, da je moje poklicno poslanstvo nekje drugje. torej ali naj se vztrajam in se borim in se soocam s tezavami ali naj raje svojo energijo preusmerim v kaj drugega, kjer bom bolj *koristna*, bolj zadovoljna, bolj uspesna. hvala!lea lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hello! Torej stvari so se malce zapletle in me zanima ker prihaja en dogodek ali naj grem tja in kako bo. :o|o: Tam bo namreč tudi ta dotični nekdo, za katerega me zanima najin odnos - za katerega si mi že velikokrat rekel da bo šlo izjemno počasi ampak jst kr mal obupujem. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samoroginja 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ciao! Sej vem, da ti je velik ljudi pisal, sam dej tokrat me please ne preskoct!Poglej mi v karte kako mi kaze ljubezen.....ce je ta veza lahko trajna....... uzivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 mmm kje mam zdaj karte pismu samoroginja js bi tud bil samorog.. tako nice živalca, hm no ampak poleg tega pa ... gledam debelo že 3000 članov ... Zoya ti kar ukrepaj če hočeš, ni problema tle definitvno bo... dogajalo in pozitivno po vsej poti... mislim da boš naredila kak korak, 1 Buda, Pojdi... Lea x!x .. prav maš ja intuicijo ubogat to je to, tvoja intuicija že boljš ve kaj je zate kt moja... ampak čist na kratko, morda je res kar praviš, tudi zelo verjetno se ti obeta nov začetek ampak zagotovo pa se boš prav odločila in sama, tko da naj moja napoved ne vpliva nate... Trinity, Hja pojdi tja zna it mal hitrej pol.. Samoroginja... saj v bistvu ponavadi namenoma nikogar ne preskočim, tokrat sem preskočil 20 dni ker se mi zdi bedno šlogat za nekaj kar ni več pod vprašajem zato pa sem rekel naj folk še enkrat vpraša če je še aktualno in se nekateri pridno poslužujejo mojga nasveta sicer pa preskakovat samoroginje nisem tolk hud atlet hehe tko da kar k vprašanju... Torej tale veza je zelo lahko trajna... sončna prijetna čutna vse kar češ.. pozitivno in vredu,.... brez zadržkov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 deal... te bom poslušala pol ti pa sporočim kako je šlo... ... upam da bo res tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoya 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hvala nino za odgovorupam, da se bo res kaj dobrega izcimilo, ker ga TAAK fejst pogrešam.... ti poročam!papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ojla Nino!Sam še to mi poglej prosim, kakšni bodo moji odnosi z mamo v prihodnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samoroginja 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 hvala Nino! tele tvoje karte so mi prou vsec....... Dej pol mi pa please se prever ce bom sla v novembru k njemu, k je v tujini? Thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Nino, poglej prosm, če mi bo dons ratal govort z eno osebo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 NINO! Prosim te dej povej kako bo s tem projektom?Mi ga bo ratal izpelat? FUUUUUUUULLLLLLLL SKRBI :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lea x!x .. prav maš ja intuicijo ubogat to je to, tvoja intuicija že boljš ve kaj je zate kt moja... ampak čist na kratko, morda je res kar praviš, tudi zelo verjetno se ti obeta nov začetek ampak zagotovo pa se boš prav odločila in sama, tko da naj moja napoved ne vpliva nate...dobr ti to x!x hvala! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Mala, mamica ma včasih tud prav, sej ne rečem da se ponavad ne moti ampak kdaj pa kdaj... no anyway tale prepir je brezvezen o vsem se bosta sporazumeli... Samoroginja, kar dobre možnosti so... Triple, nekje med 50/50 pa 45/55 v prid da ti bo uspelo... Urshy, ne skrbi ratal bo se boš ekstra potrudila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Samo pozdravit sem prišla, El Nineka! Priden , da si se vrnil... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Dandy Landy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 DOBRO JUTRO! El Nino a mi lahko , prosim pogledaš kako bo bo šlo na področju duhovnega razvoja? Lep vikend ti želim. Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Zdravo Ninčk,spet jaz in moje ljubezenske težave. Spoznala sem enega zelo zelo simpatičnega tipa, pa bi te prosila, da vržež karte in pogledaš, če je simpatije samo iz moje strani... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 El Ninek: Dandy Landy Kk srčakno Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 No, če boš pa že za Pomlad gledu, pa če boš že pr stvari, dej še za mojo lbezn poglej, za kerim vogalom se skriva Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ajet teb prec odgovorim k maš tako zanimivo vprašanje... tvoj duhovni razvoj je na pravi poti, velik sreče te čaka, trenutno mrbit mal spretnosti in predanosti, ampak mislim da tle ne bo dost problemov kar pridno naprej... Pomlad, Simpatije niso samo s tvoje strani in ko sem pr tem Devica, za 29im voglom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 in ko sem pr tem Devica, za 29im voglom vseen thnx Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dobro jutro Ninčk!tvoje prerokbe so ble prave,hvala ti dej povej mi sam še neki,kako kaj kaže na ljubezenskem področju? A se kdo skriva kje,pa jst še ne vem...al bo na tem področju zdej mal počitka? Pa en lep,pa sončen dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Pomlad, Simpatije niso samo s tvoje strani Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Daj, El Ninek, povej, kaj me čaka v tem tednu. Danes me baše eno tako pričakovanje, da bi se najraje razpočila... Je pa res, da ko se bo vreme spremenilo, bom verjetno tudi jaz blj umirjena Lep dan vsem! No, ne samo lep: čudovit, fantastično nor v pozitivnem smislu in oh in sploh presenečenj poln! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 oj lunči:) lepo pozdravljena:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Lep dan vsem! No, ne samo lep: čudovit, fantastično nor v pozitivnem smislu in oh in sploh presenečenj poln! To so pa noro lepe želje... En izjemno lep dan tudi tebi!...oz. kar cel teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.