Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Dragi El Ninjo

Vidim, da se bom morala še nate obrnit z eno prošnjo, pravzaprav z dvema,

že zdaj se ti zahvaljujem za odgovor in upam, da ti bom lahko kako povrnila:)

1. kdaj me bo že enkrat obiskala moja prijateljica Roli?!?!

2. a se bova z mojo taščo kdaj tako zaštekali, da bom končno začutila notranji mir(ker zdaj ga ne)

Deli na socialnih omrežjih

El Ninek:

Žverci bom na prvo vprašanje kar jaz odgovorila: Roli pravi, da si sedaj že kar ti malo na vrsti žverca x;)x x:)x

urshy:

To so pa noro lepe želje...  

En izjemno lep dan tudi tebi!...oz. kar cel teden  

Hvala enako! xwizardx Vesela, da je še kdo vesel! :wub: :hepko:

:flower: :flower: :flower: :OO!: xwizardx :flower:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Pozdravljen El Nino.

Imam eno vprasanje, ki je zame in za mojega partnerja zelo pomembno.

V rokah imava nek adut ( ce se tako izrazim ) s katerim bi lahko veliko pridobila. Prislo je do nekih komplikacij pa me zanima ali se bo uredilo tako kot si midva zeliva. In ali se bo uredilo to leto, ali pa naslednje leto - nekje drugje in ne tukaj.

Vprasanje je malo komplicirano, a res mi bo veliko pomenilo, ce mi odgovoris.

Hvala

Hojla el nino,

zanima me sluzba oz. ne služba ampak en projekt. Vzpostavila sem kontakt pa me zanima ce bo druga stran zainteresirana za sodelovanje.

hvala hvala x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Urshy, ni počitka... "no prayer for dying" :) no ja je še nekdo... vsaj začasno ne bo miru...

Danda Luna, vrjetno se boš kar Dandylandy razpočila tolk ti bo fino :)

Ti ti Žverča grrrr 2. :) vsekakor se bosta poštekali, ni druge, kaj pa češ slej ko prej vaju bo pamet srečala, nebi o tem kera je kriva zagotovo pa bosta obe vsaj mal naredili na tem da se umirijo zadeve..

Samoroginja, če znaš mal nemško... Kein problem hier... :) no sicer pa trenutno mrbit kak problemček skrb, pa ogromno dela, ampak stvar ti bo uspela lih tolk zagotovo kot to da si v tem... mal alternativne interpretacije, mrbit mal več pozornosti diplomi, zaposlitev pa bo...

1Budala, sem pred zanimivim vprašanjem kaj je sploh uspešnost, veliko dela bo s tem ataljejem, veliko miganja, všeč ti bo, na začetku, pol pa bo postalo bolj delo, vrjetno je to uspešnost... xnckrivx

Velika zogica, pa naj podam preprost odgovor, uredilo se bo tukaj zdaj,... slej ko prej če ne prej... skratka to leto tukaj :)

Jade, zna bit da ni ne v tebe ne v tadrugo, ... sam a naj zdaj še js vprašam če je ona zaljubljena vame, al sploh ne ... hm :D ? hja, skratka vmes med obema je...

Pixy, Chixy mrbit te mal po neumnosti ne opazijo, ampak ko jim boš vse razložila bodo takoj za to, in bo zelo plodna zadevšna...

pa še šlogarski komad:Natalia Imbruglia, wrong impression, intuition, pa ne v tem vrstnem redu :D hehe zakon je tole ... držite se poljubčke vsem, mislim da sem danes dobr našlogal, mam pravi filing tam nekje pr srcu... :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, stari

povej, naj grem v boj, kjer bodo padale glave, sekala se bodo trupla, izgubljala prijateljstva, ter se z vsem zanosom rojevale zavisti.............??

Naj se prijavim, ali ne?? To je zdaj vprašanje.....

ma sokratek kaj šans (vsaj malih, miičkenih)????

s.

joj sokrat tako si mi pri srcu rad bi ti namenil kaj več šans sam kakih 5% jih maš... in vrjetno bo prva glava ki bo padla tvoja...:( sori... premisli če je vredno pojd v boj... edino častno..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:D ja ja tak kt js a :) princ na belem konju v črno smrt... :) hehe wining against all odds is the only thing that keeps you going... :) Fantastico Amor... temu Jurišu se tud Jure pridružuje, bom držal tako na skrito prekrižane prste zate.... xcrossfingx

Danda Luna, vrjetno se boš kar Dandylandy razpočila tolk ti bo fino  

Dragi El Ninek: Iz tvojih ust v Božja ušesa, PROSIM! xwizardx xrainbowx

... huhu, mogoče mi uspe nakupit večino opreme za v brlog... xpresentx

... o Ljubezni pa raje ne bomo razmišljali... :wub: xwitchx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Mačona :C: not good... to se pa zgodi če mi rečeš da sem sweet pa cute pa prijazen, in me pol začneš izkoriščat ... hm hm no glede tvoje love... če tole spelješ, kdaj, pol to spelješ zdaj, trenutno je zatišje pred viharjem, in po viharju, planiraj stvar pazljivo sedaj, utegne bit za tem vihar vseh viharjev, mrbit tud konec zadeve, nvem, težavna zadeva, najboljš da greš hitr k ribici zaprosti za pomoč.... :sori:

no sori da sem zadel glih zdej.... :sori: sem mel namen nikol več pisat slabih stvari, in veš da se trudim ampak tale bo auč... huda... težka... mrbit ti celo uspe... si mačona al ne :D

v bližnji prihodnosti lahko pričakuješ zelo lepe stvari, levčica :D take sončne čist tebi po volji...

Bobnar, sej ne vem, ampak upam da nisi mel preveč dobrega mobitela...

Dobro jutro :2src: !El Nino xsrcx

Zelo sem bila vesela tvojega odgovora. :palec: Pridno delam in hodim na delavnice,kajti vztrajnost in vaja delata mojstra. :vio:

Pošiljam ti ljubezen na tvoj SRČEK x;)x

Še nekaj:kako kaj kaže odnos z mojim učiteljem na tej poti? x:Ix

FIRBČNA

ninči! en pozdravček...

no ena stvar nej bi se mi v prihodnosti zgodila... pa me mal zanima če tvoje karte kej povejo kolk v prihodnosti naj bi to blo... x;)x

poljubček x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

lep pozdravcek el nino x:)x mene pa ljubezen zanima... al bo kej x?x dej povej, prosim, prosim x:)x x:)x x:)x

lepo sredo ti zelim x:Xx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Pixy, Chixy mrbit te mal po neumnosti ne opazijo, ampak ko jim boš vse razložila bodo takoj za to, in bo zelo plodna zadevšna...

pa še šlogarski komad:Natalia Imbruglia, wrong impression, intuition, pa ne v tem vrstnem redu :D hehe zakon je tole ... držite se poljubčke vsem, mislim da sem danes dobr našlogal, mam pravi filing tam nekje pr srcu... :)

Nino hoj, super :palec: se pravi moram malo potisnit zadeve

ti pa si zgleda ful d best volje x;)x :palec: love pa to, verjetno x;)x superca

aja pa tvoj zdajšni podpis je mega :palec:

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...