Surangeni 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Dragi El Ninjo Vidim, da se bom morala še nate obrnit z eno prošnjo, pravzaprav z dvema, že zdaj se ti zahvaljujem za odgovor in upam, da ti bom lahko kako povrnila:) 1. kdaj me bo že enkrat obiskala moja prijateljica Roli?!?!2. a se bova z mojo taščo kdaj tako zaštekali, da bom končno začutila notranji mir(ker zdaj ga ne) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 El Ninek: Žverci bom na prvo vprašanje kar jaz odgovorila: Roli pravi, da si sedaj že kar ti malo na vrsti žverca urshy: To so pa noro lepe želje... En izjemno lep dan tudi tebi!...oz. kar cel teden Hvala enako! Vesela, da je še kdo vesel! :OO!: Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samoroginja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ciao El Ninek! Se spet mal jest oglasam...... Dej poglej kako mi kej kaze glede sluzbe, a mi bo ratal diplomirat kot nacrtujem in da se pol zaposlim? Thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
velika zogica 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Pozdravljen El Nino.Imam eno vprasanje, ki je zame in za mojega partnerja zelo pomembno.V rokah imava nek adut ( ce se tako izrazim ) s katerim bi lahko veliko pridobila. Prislo je do nekih komplikacij pa me zanima ali se bo uredilo tako kot si midva zeliva. In ali se bo uredilo to leto, ali pa naslednje leto - nekje drugje in ne tukaj. Vprasanje je malo komplicirano, a res mi bo veliko pomenilo, ce mi odgovoris.Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 eno kratko vprašanje: ali je zaljubljen vame ali še vedno v ono drugo in če je morebiti vame, kako kaže? hvala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Hojla el nino, zanima me sluzba oz. ne služba ampak en projekt. Vzpostavila sem kontakt pa me zanima ce bo druga stran zainteresirana za sodelovanje. hvala hvala Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Urshy, ni počitka... "no prayer for dying" no ja je še nekdo... vsaj začasno ne bo miru... Danda Luna, vrjetno se boš kar Dandylandy razpočila tolk ti bo fino Ti ti Žverča grrrr 2. vsekakor se bosta poštekali, ni druge, kaj pa češ slej ko prej vaju bo pamet srečala, nebi o tem kera je kriva zagotovo pa bosta obe vsaj mal naredili na tem da se umirijo zadeve.. Samoroginja, če znaš mal nemško... Kein problem hier... no sicer pa trenutno mrbit kak problemček skrb, pa ogromno dela, ampak stvar ti bo uspela lih tolk zagotovo kot to da si v tem... mal alternativne interpretacije, mrbit mal več pozornosti diplomi, zaposlitev pa bo... 1Budala, sem pred zanimivim vprašanjem kaj je sploh uspešnost, veliko dela bo s tem ataljejem, veliko miganja, všeč ti bo, na začetku, pol pa bo postalo bolj delo, vrjetno je to uspešnost... Velika zogica, pa naj podam preprost odgovor, uredilo se bo tukaj zdaj,... slej ko prej če ne prej... skratka to leto tukaj Jade, zna bit da ni ne v tebe ne v tadrugo, ... sam a naj zdaj še js vprašam če je ona zaljubljena vame, al sploh ne ... hm ? hja, skratka vmes med obema je... Pixy, Chixy mrbit te mal po neumnosti ne opazijo, ampak ko jim boš vse razložila bodo takoj za to, in bo zelo plodna zadevšna... pa še šlogarski komad:Natalia Imbruglia, wrong impression, intuition, pa ne v tem vrstnem redu hehe zakon je tole ... držite se poljubčke vsem, mislim da sem danes dobr našlogal, mam pravi filing tam nekje pr srcu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nino, stari povej, naj grem v boj, kjer bodo padale glave, sekala se bodo trupla, izgubljala prijateljstva, ter se z vsem zanosom rojevale zavisti.............??Naj se prijavim, ali ne?? To je zdaj vprašanje.....ma sokratek kaj šans (vsaj malih, miičkenih)???? s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 joj sokrat tako si mi pri srcu rad bi ti namenil kaj več šans sam kakih 5% jih maš... in vrjetno bo prva glava ki bo padla tvoja... sori... premisli če je vredno pojd v boj... edino častno.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 A res???Če je tako, potem grem v boj!!!Vsaj enkrat ne bom tako zlahka zmagal!!!! NA JURIŠ, NA JURIŠ!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja ja tak kt js a princ na belem konju v črno smrt... hehe wining against all odds is the only thing that keeps you going... Fantastico Amor... temu Jurišu se tud Jure pridružuje, bom držal tako na skrito prekrižane prste zate.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Danda Luna, vrjetno se boš kar Dandylandy razpočila tolk ti bo fino Dragi El Ninek: Iz tvojih ust v Božja ušesa, PROSIM! ... huhu, mogoče mi uspe nakupit večino opreme za v brlog... ... o Ljubezni pa raje ne bomo razmišljali... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 Mačona not good... to se pa zgodi če mi rečeš da sem sweet pa cute pa prijazen, in me pol začneš izkoriščat ... hm hm no glede tvoje love... če tole spelješ, kdaj, pol to spelješ zdaj, trenutno je zatišje pred viharjem, in po viharju, planiraj stvar pazljivo sedaj, utegne bit za tem vihar vseh viharjev, mrbit tud konec zadeve, nvem, težavna zadeva, najboljš da greš hitr k ribici zaprosti za pomoč.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 no sori da sem zadel glih zdej.... sem mel namen nikol več pisat slabih stvari, in veš da se trudim ampak tale bo auč... huda... težka... mrbit ti celo uspe... si mačona al ne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levčica 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 El Nino,bodi tako prijazen in mi namigni,kaj lahko v bližnji prihodnosti pričakujem...v ljubezni ,kje pa drge Thanks v naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2004 v bližnji prihodnosti lahko pričakuješ zelo lepe stvari, levčica take sončne čist tebi po volji... Bobnar, sej ne vem, ampak upam da nisi mel preveč dobrega mobitela... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levčica 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 kako je to lepo slišat! Havla 100x!..En mal sončka,ki ga nosim s sabo, ti takoj odstopim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Mene zanima če bo mi z financami zneslo tko k bi mogl, oz. tko k si želim :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Dobro jutro !El Nino Zelo sem bila vesela tvojega odgovora. Pridno delam in hodim na delavnice,kajti vztrajnost in vaja delata mojstra. Pošiljam ti ljubezen na tvoj SRČEK Še nekaj:kako kaj kaže odnos z mojim učiteljem na tej poti? Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ninči! en pozdravček...no ena stvar nej bi se mi v prihodnosti zgodila... pa me mal zanima če tvoje karte kej povejo kolk v prihodnosti naj bi to blo... poljubček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 lep pozdravcek el nino mene pa ljubezen zanima... al bo kej dej povej, prosim, prosim lepo sredo ti zelim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Urshy, ni počitka... "no prayer for dying" no ja je še nekdo... vsaj začasno ne bo miru... JUHU,hvala Ninek!ta nekdo...je to kdo ki ga že poznam ali se ta nekdo še skriva?Kako blizu je ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pixy, Chixy mrbit te mal po neumnosti ne opazijo, ampak ko jim boš vse razložila bodo takoj za to, in bo zelo plodna zadevšna... pa še šlogarski komad:Natalia Imbruglia, wrong impression, intuition, pa ne v tem vrstnem redu hehe zakon je tole ... držite se poljubčke vsem, mislim da sem danes dobr našlogal, mam pravi filing tam nekje pr srcu... Nino hoj, super se pravi moram malo potisnit zadeve ti pa si zgleda ful d best volje love pa to, verjetno superca aja pa tvoj zdajšni podpis je mega Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Nino pozdravček, a pogledaš še zame , kaj bo z mojimi prijateljstvi novimi in starimi, vse je nekam čudno zadnje čase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 El Ninek: ma jao, res je še vedno vse evforično, čeprav se včasih spremeni v kakšno solzo... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.