Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

x:)x :flower: x:)x

El Nino pozdravljen. Ponovno se obracam nate. V bliznji prihodnosti grem na potovanje. Daleč.

Zanima me, kako se bom imela. Bo moja zelja izpolnjena?

Aha, pa se vprasanje, se bom vracala tja? x;)x

Hvala za trud x:Xx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Deli na socialnih omrežjih

Ojla, evo tudi mene po dolgem času El Nino. Žalostni dogodki ta mesec mi še vedno kratijo spanec in puščajo občutek tesnobe. Namreč ta žalostni dogodek je bil meni v preteklosti nekako že dan v vednost, le spomnila sem se ga, ko je bilo že vsega konec.

Skrbi me kako bodo to izgubo moji bližnji preboleli. (po partnerjevi strani) Kaj se obeta familiji? Moj partner je na videz močan...kako mu lahko pomagam? In kaj se meni obeta? In hčerki? Pozdravčki in hvala za odgovor.

(Povratna informacija vsekakor sledi.)

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Levčica no en žarek če moreš pošlji k meni :) bom hvaležen.... x:)x

Trudi "bo ti" zneslo s financami kot si želiš, sam pismu nevem če si želiš lih najbolj pametno stvar xnckrivx anyway bo zneslo...

Ajet, odnos bo kar prijeten in predvsem tisti pravi ki se ga pričakuje na tej poti,... najprej bo bolj tak očetovski, mrbit bolj restriktiven, pol boš mel pa mal več svobode... ampak vse tebi v dobro..

Aiwa, teb sem tole privat odgovoru x;)x x:Xx

Blackie, love zmer prihaja, glede kolk časa pa pa ne vem, tedn, mrbit sedem tednov... hm eno tako zmerno časovno obdobje...

Urshy, najbrž ga poznaš sam ne dovolj da bi pogruntala keri... ali pač .. x:Ix

Pixy, podpis je nujen za opravičilo zakaj vztrajam, dobra volja pa ... hja če ni dobro je slabo kar pa ni dobro...

Sanjalka, bo kmalu spet vse v pravih koritih, trenutno mrbit ni dovolj časa, vse se nekaj giblje... ampak bo spet kot je treba... vsaj tista prava prijazeljstva bodo ostala..

Dandy Landy jst tud...

MBmetuljcica, :D hja no kar pridno na pot, pomoje se boš še vračala tja, glede želje pa nevem je še mal odprto... mela se boš pa nadvse fino...

Alfonza, zdaj je prilika za na novo začet, kako lahko pomagaš, predvsem velik ljubezni sem pa tja kak objemček, prijaznost dobrovoljnost... to je trenutno kar rabite....

no to je blo za danes vse, hm grem js mal za klavir :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mb metuljčica, tule bom pa pristavila svoj piskrček, ja fino se boš imela in naslednjič grem s teboj x;)x seveda če me boš vzela x:Dx

se že veselim informacij.... x:px

aja ElNino pozdravček, te ne bom nič spraševala, že tko nič ne spim, kr pa spim, pa bluzim.... x;)x

Amber, uspelo ti bo, in nekako hkrati s tem te bo mami nehala silit v stvari ki jih ne maraš... hm ali pač ta drugi del nisem čist prepričan mrbit bo še kaj poskušala...

Anything you say, Mačona, ampak kratkoročno nič novga, pol pa bo kaj novga v Ljubezni...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V bliznji prihodnosti grem na potovanje. Daleč.

Zanima me, kako se bom imela. Bo moja zelja izpolnjena?

Se opravičujem, ker tole je bilo vprašanje za El Nina, ampak jaz se ne razumem v karte, pa vem, da se boš imela fajn MBmetuljčica x;)x , kamor se že pač odpravljaš, kaj grem lahko zraven, ali bo to ostala skrivnost x:Ix ...SREČNO POT x:)x :palec:

El nino, spet ta ljubezen...

Zanima me kaj se mi (če sploh kej) obeta na tem področju v bližnji prihodnosti. A bo kaj novega, ali se bo en - dolgo poznani vmešal. Sem te že enkrat spraševala, samo je preteklo nekaj časa, jaz pa nekak ne vem kaj naj si mislim.

A je to blef, preteklost, ali čuti... Se mi dozdeva, pa bi še tebe povprašala za vse kar se tukej povedati da.

Thanks

lp

hvala ti x:Xx

Ta moj učitelj je kar fleten...ha...ha x:Ix

Veš danes sem veliko razmišljla o tem , da bi šla v bližnji prihodnosti...mogoče naslednje leto nekam za en mesec..potovanje ...samostan...daleč od vsakdanjika..,da ugotovim...razčistim...kdo sem in kaj sem....

Sledi konkretno vprašanje..A SE MI BO TO ZGODILO, PRIBLIŽNO KDAJ x?x

upam, da nisem prezahtevna. :vio:

Velika pusika in lepe sanje :2src:

FIRBČNA

hvala el nino x:Xx upam, da ljubezen pride cimprej xDDx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

MBmetuljcica, :D hja no kar pridno na pot, pomoje se boš še vračala tja, glede želje pa nevem je še mal odprto... mela se  boš pa nadvse fino...

x:)x :flower:

Hvala ti Nino tvoje besede so se do sedaj vedno uresnicile, in ravno zato te tako rada povprasam za nasvet x:)x

Sem kar vesela, da se bom imela fino. In nekako tudi cutim sama, da se bom vracala tja se velikokrat. Verjetno bom se imela kaksna vprasanja, upam, da ne zameris, in te lahko tu in tam se kaj vprasam, preden odpotujem.

Se enkrat hvala x:Xx

Mb metuljčica, tule bom pa pristavila svoj piskrček, ja fino se boš imela in naslednjič grem s teboj x;)x seveda če me boš vzela  x:Dx

se že veselim informacij.... x:px

aja ElNino pozdravček, te ne bom nič spraševala, že tko nič ne spim, kr pa spim, pa bluzim.... x;)x

x:)x

Draga Selene, z veseljem te vzamem s seboj x;)x ze sedaj, prides? x:Dx

Tudi ti vidis, da se bom imela fino, super. Informacije bodo, se bom potrudila.

Lep vecer ti zelim x:)x

Se opravičujem, ker tole je bilo vprašanje za El Nina, ampak jaz se ne razumem v karte, pa vem, da se boš imela fajn MBmetuljčica x;)x , kamor se že pač odpravljaš, kaj grem lahko zraven, ali bo to ostala skrivnost x:Ix ...SREČNO POT x:)x  :palec:

Boris pozdravljen!

Hvala ti Boris za lepe zelje, tudi jaz sedaj vem in sem trdno prepricana, da se bom imela lepo. Ze zaradi popotnih lepih srcnih zelja, ki mi jih zelite lunatki :2src:

Ne ves kam grem? x;)x

Seveda ni skrivnost kam grem. Samo na kratko razlozim. Prebrala sem knjigo Zvenece cedre tajge, zgodba me je fascinirala.

V sebi sem si nekaj zazelela, in cez mesec dni, je v moje zivljenje vstopila oseba, ki bo, to mojo, zeljo pomagala izpolniti. x:)x

Seveda lahko gres zraven, ce te ni strah zime x:Dx x;)x

Ajet, kakih 5 mescev bo do tja... velika pusika ?? no tnx za lepe sanje... :) upam da bojo, zadnje čase nonstop sanjam... ni vrag da ne tud kaj lepega... upam da tokrat ne bo nobenih bejbik notr....

MB Metuljcica, to pa dobr zveni kaj za ena reč je to ? :D

Živijo El nino,

js bi te spet prosiila, da bi mi mal v karte pogledal, ker se mi sedaj za službo odprla čist ena skor sanjska opcija za delo v tujini. Pa sem zdaj v precepu kako se odločiti. Zanima me kaj kej karte pravjo glede tujine itd...

Hvala za odgovor x:)x

Venxa, hm hja no ni lih sanjska opcija ampak čist zadost dobro, da se splača sprejet, je sicer kompromis in ti omogoča novo življenje...

Kodrlajsa, hja js sem kar dobro :) nekak z solzo v uču in nasmehom na obrazu... no pa brez solze.... (razen kadar se mi res fajn zeha, pa neki me daje en prehlad pa se mu ne dam... pa neki me daje ena ljubezen pa mi je ne da ... ) da uporabim podobne besede, :D no seveda od tega prehlada ne bo dost,....

Nino, prosim poglej, če me čaka novembra ena pot(ne morem reči potovanje, ker je samo en dan)? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa, relativno verjetno da res (tam nekje 70%) te čaka ta pot, ampak bo dokaj natrpan urnik, tko da nič kej posebej zabavno.... ne kaže...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...