Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

El NINO lep pozdrav! Imam željo, da malo pogledaš v karte in mi napišeš, kaj me čaka z novim parterjem in zakaj se dogajajo nesreče z mojim psom, kadar je z njim. Lep pozdravček!
Deli na socialnih omrežjih

Contesa, relativno verjetno da res (tam nekje 70%) te čaka ta pot, ampak bo dokaj natrpan urnik, tko da nič kej posebej zabavno.... ne kaže...

Oh,hvala lepa! x:((x xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

El Ninos ...dolg ze nisem bila tukaj ... bi hotel jutri ti mal pokukat zame v tiste tvoje karte ...ce mi scopras kaj lustnega, bom full vesela, ce pa ne, hmm...kaj pa pol? No torej, kaj je zdaj z mojo ljubeznijo? Eno veliko krizisce ... tri poti...kam ... A, B, ali C?
Dum spiro, spero.

Pixy, Chixy mrbit te mal po neumnosti ne opazijo, ampak ko jim boš vse razložila bodo takoj za to, in bo zelo plodna zadevšna...

pa se res je blo tako, v petek so me poklicali, da so zainteresirani xDDx , bomo pa vidli kako se bomo naprej zmenili, amapk zgleda da bo, a ne Nino?

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Ojla, Nino! Tole je ful pomembno... Dej mi pliz povej, a se mi splača zadevo x pelat do konca, al ne bom s tem nič dosegla al bom bolj oškodovana? :eek: :sori: :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

El Nino, upam, da ne boš jezen, ampak, za vse tiste, ki včasih ne moremo počakati na tvoj odgovor, ga pa nujno rabimo objavljam en link, kjer nam bodo odgovorili angeli: http://www.brianabrooks.net/. Kliknite na "Free Angel Card Readings" in sledite navodilom. xwizardx

Na tvojega pa bomo tako ali tako kot sedaj, potrpežljivo počakali! xflirtx x:Xx x:)x

Mam vas rada! xloveyx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Ali tu lahko vprašam za mucke? Morda ste že opazili forum o mačkah in zanima me, kako kaj kažejo karte za te mucke? Ali bodo imele ljubeč dom in resne ljudi? Sedaj so v zavetišču Gmajnice. Mucka sta rojena nekje v začetku avgusta, mamica pa je ne vem, koliko stara, morda leto, dve.

Najlepša hvala! xsrcx

Bodi dobro!

Oona, sem pred zelo težkim vprašanjem kaj sploh je prava pot, bom mal uporabil tvoj podpis, "dosegla boš svoj cilj" po katerikoli poti, pot A je "prava" pot, pot B je profitna pot, pot C je srečna pot... sej mrbit je zadeva smrtno resna, pol bi blo fejst it za A al pa C, če pa si obetaš kaj denarja od tega B ni slaba... kot veš...

U Devica w:Iw ... no anyway, mrbit boš mal razočarana nad stvarjo ampak pretirano pa ne boš oškodovana in zna bit da se splača it skoz to zadevo x, nekje sredna možnost...

Dandy Luna... ni problema, manj dela zame, je kar dobr kadar nisem plačan... ;) sej prvih pet je užitek... ostalo pa rajš jutr...

Gala, našel se bo domek, za mucke, "resni" ljudje in precej od daleč...

Lilililit :D (a sem prav napisal) hja ne vem, če bo najboljš ocenjeno, ene par popravkov lahk bi blo boljš, glede ocene pa (še sedaj se nisem navadil ne napovedovat številk k pol zgrešim... :D ampak ) recimo ene 7 (1 do 10, 10 najboljše)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

nino, mi lahko poveš prosim, kaj se dogaja z enim prijateljskim odnosom? zanima me v katero smer se razvija in zakaj toliko nesporazumov? hvala :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mrbit so čustva premočna, je v odnosu preveč ljubezni za prijateljstvo? (če je to možno) al pa alternativna razlaga, vse bo kul,...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Oona, sem pred zelo težkim vprašanjem kaj sploh je prava pot, bom mal uporabil tvoj podpis, "dosegla boš svoj cilj" po katerikoli poti, pot A je "prava" pot, pot B je profitna pot, pot C je srečna pot... sej mrbit je zadeva smrtno resna, pol bi blo fejst it za A al pa C, če pa si obetaš kaj denarja od tega B ni slaba... kot veš...

U Devica w:Iw ... no anyway, mrbit boš mal razočarana nad stvarjo ampak pretirano pa ne boš oškodovana in zna bit da se splača it skoz to zadevo x, nekje sredna možnost...

Dandy Luna... ni problema, manj dela zame, je kar dobr kadar nisem plačan... ;) sej prvih pet je užitek... ostalo pa rajš jutr...

Gala, našel se bo domek, za mucke, "resni" ljudje in precej od daleč...

Lilililit :D (a sem prav napisal) hja ne vem, če bo najboljš ocenjeno, ene par popravkov lahk bi blo boljš, glede ocene pa (še sedaj se nisem navadil ne napovedovat številk k pol zgrešim... :D ampak ) recimo ene 7 (1 do 10, 10 najboljše)

hmm...ja, hvala ti...sam tko kot ponavadi nisem zadovoljna z odgovorom... x;)x ma, itak bomo vsi dosegli svoj cilj!!! xDDx :palec:

Dum spiro, spero.

Ojla El Nino!

Spet mene po dolgem času nekaj zanima x:)x .

1. Kakšen bo moj novi šef? A se bova kej boljš razumela kot s prejšnjim? x;)x

2. A se bova z enim kozorogom letos še kaj dobila in kako bo? x:Ix

Tnx :palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

oj nino!

pr meni je tak kaos..... :eek:

pa bi sam malo vprašala, kak kaže....glede ljubezni. 3-je bivši se pojavljajo v mojem življenju, pa me zanima, kaj bo z njimi? pa še enga novga fanta spoznavam...pa me zanima, če bi to mogoče lahko blo TO? al bom spet srečna s katerim od bivših?

hvala že vnaprej

papa

zoya

Nino...........

do jutri moram nekaj spisat.......... neko idejo, kako bo nastajal časopis..............

sicer me ne skrbi, kdaj bom to naredil - ponavadi delam zadnje minute................bolj kot to mi je pomembno, ali in če bodo "ženskice" (šefice) zadovoljne............ gre namreč za dober biznis ter za prestiž..............

kaj praviš?

s. x^x

pozdravljeni .... nino prosim, da pomešaš mal karte in pogledaš še za mene....

.. danes sem bila na pijači z osebo "x"....... bi lahko rekla, da se mi dopade..... ker se je obema mudilu, smo imela časa le pol ure...bilo je kr prijetno...... in zmenila sva se že za naslednji termin.... :vio: x:Ix ...

1......in kaj pravijo karte.......????..... kaj ta človk , oseba "x" čuti do mene????....prijateljstvo ??... naklonjenost ??..... zeljo po avanturi??... "metulčke v trebuhu" ?? ... ljubezen do mene že dolgo?? ali še se ljubezen v njem šele rojeva?? :eek: :inocent:

2......je kaj možnosti, da postaneva kdaj v prihodnje par.......oz. kako b se naj kaj v prihodnje razvijalo med nama glede čustev in tudi vezano na čas???? :eek: :inocent:

3......Kako pa kaže kaj lgede študija?????? in poročila ,ki ga nameravaam oddat v kratkem?? :inocent: :eek:

..prosim za pomoč in hvala že v naprej........ x:Ix x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

:D Leilania 1. novi šef utegne bit že od vsega začetka velik bolj prijazen in prijeten kot prejšni, bo pa prvi vtis počas zamenjal tak precej delaven odnos ... 2. se bosta zagotovo še kaj dobila, in bo precej prijetno :D

Aiwa (mmm) hja sobota bo nekak zelo delovna zjutraj, priprave in to, pol dokaj čustven popoldne, zvečer pa imaš da greš žurat... :D

Trinity, tvoja sobotka, hja, najbrž boš mal povlekla jutro :D tja nekam do kosila, popoldne zna bit da se boš kaj učila al pa se zabavala po luninem netu :P

Zoya... hehe ja točn štirje so, zberi najboljšega :) s tistim boš srečna, js bi stavil na tanovega ampak zgolj zato k z bivšimi nkol nisem srečen... :P

Sokrates stari, najbrž tole zdele pedenaš, se mučiš s tem ampak js že vem da bo šlo skoz in bo šeficam všeč in bo povsem zadost prestižno za tvoj prestižen okus...

Lilija 1. prijateljstvo, naklonjenost, nikakor ne bežno avanturo, težko metuljčke, samo mogoče že dolg časa ljubezen... 2. možnosti so zelo zelo dobre... pomoje kar v easy lahk rečem da bosta skupaj, pa kar prijetno bo za oba... :) 3. Poročila, hm hja velik čustev bo morda oviralo to, ampak zna bit da boš vse nadoknadlila z zagonom in velik simpatičnosti...

Gala, ja bosta rešila, vendar ne takoj, bo še nekaj časa mal zamere al kako naj rečem, vleklo se bo, ampak pol bodo sklenjeni kompromisi in pol bo zelo lepo steklo...

[

Sokrates stari, najbrž tole zdele pedenaš, se mučiš s tem ampak js že vem da bo šlo skoz in bo šeficam všeč in bo povsem zadost prestižno za tvoj prestižen okus...

You're my man!!!

(sam povej, če te bo kdo kdaj kej zezu, ga prec pridem nabit......... x:Dx x:Dx x;)x )

Nino , hvala ti za odgovor...... :vio: :vio: x;)x x;)x

..... pred spanjem sem šla pogledat še na net, na forum...in vidim tvoj odgovor....zanimivo!!! x;)x x;)x

Le kaj si imel v mislih, ko si napisal pri študiju ..... z velik simpatičnosti?? ......da bom dobila oceno, ki si je ne bom zaslužila??? ...ali?? ... ??

LP.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...