Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Sokrat čestitam za tisočko ... mene itak nihče ne zeza (razen kaka bejba) "You're the Man back at you... :D saj Jureti skp držimo ne ..."

Lilija kaj sem mislil hehe mislil sem na to da ljubezen bo najbrž vplivala, velik čustvene podpore, mrbit želje boš mela po uspehu, delo samo bo precej rastreseno in to, ampak imela boš neko čudno srečo pri vsem skupaj, ki se ji reče recimo "winning smile" al pa kaj podobnega....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ojla El Nino :)

Jaz bi te prosila, če mi lahko poveš, kaj določena oseba, ki jo imam ves čas v mislih, misli o meni, in kaj čuti do mene. Noče povedat, niti pokazat in me to zelo moti. In ene take igre se igra... zakaj?

In še za nekoga iz preteklosti me zanima. Kaj čaka? Se bo pojavil še kdaj? Ves čas imam občutek, da se bo.

Hvala x:Xx

ojla, el nino x:Xx jest mam tud eno osebo, na katero ves cas mislim, sam z njegove strani ni pa nic :o|o: dej mi povej, al nej se sploh se kej trudm okol njega, al nej ga probam pozabit x?x res mi je zlo vsec, sam nocem bit pa spet prizadeta...

hvala & lep cetrtek ti zelim x:)x x:)x x:)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Urshy, najbrž ga poznaš sam ne dovolj da bi pogruntala keri... ali pač .. x:Ix

:palec: Živjo Nino!

dej prosim te povej mi še če je to bivša ljubezen...al bo vse na novo?

a bo šlo tokrat tko kt mora;al bodo spet štale?Mi bo lepo?

xlove2x

xcrossfingx prosim,prosim!

hvala ti v naprej,pa en lep dan poln sončka ti želim xrosex

. x:Dx x:Dx ...nino, moslim, da sem pri študiju vedno hodila skozi "zadnja vrata", vse šlo bolj na lahko, mal učenja, lenarjenje - učenje v zadnjem hipu... na koncu sreča in kr dobre ocene.....sedaj pa je problme, pri teh poročilih , da te več nihče ne nadzira, ni vezano na čas in zato odlašam, odlašam, odlašam...... :inocent: :inocent: ..... upam ,d a me bo srečala pamet in se bom končno vsedla zraven in enkrat že to napislaa....saj vse nekako odlašam na jutri, na naslednji teden.... :eek: :inocent:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pozdravljen El Nino.

Pojavil se mi je problem z eno prijateljico, namreč nekaj se je namrdnila name, čeprav moja krivda ni tako grozna, pač prišlo je do nekega nesporazuma, za kar si je v glavnem kriva sama. Klicala sem jo in ji pisala pa se noče oglasit. To je bilo pred tremi dnevi. Ne vem če se naj še trudim da ji razložim svojo verzijo ali naj jo pustim pri miru.

Kaj ti praviš? Bova spet prijateljici?

lep dan

Oj Nino x:)x

Mal pozno, pa vseen, hvala. Moram rečt, da si me z odgovorom mal presenetu, ne da bi pričakovala, da gre za blef, pa vseen... Nekak se mi trenutno bolj zdi, da če bi šlo res za nekaj resnega, pol preklemano dobr igra. Vidva se ,alkrat, pa še takrat se mi zdi, da kar drviva narazen, vsakič bolj.

Spraševala sem te zato, ker se mi je kljub vsemu (kar pisana zgodbica), nekak zdel, da je velik na tem, na naju. Zdaj pa nekak zgubljam vero v to, se mi zdi, da naju je čas povozu... Zato me je tvoj suveren odgovor presenetil.

Ne glede na vse, pa mej se dobr, pa lep dan ti želim. x;)x

Dragi, Ninek!

Res me zanima: Bom sploh kdaj srečna v ljubezni? x?x

Me čaka še kje kdo? Kdaj? (pol leta najmanj rabim da pridem k sebi, zato se ne rabiš bati, da bom javkala, če boš napisal večjo cifro).

ajaja, a si videl, najopomembnejša tema je pa vedno LJUBEZEN.

Kdo bi si mislil.

papa, ti kliče

danes, blazno nesrečna Luna :C: x:Dx :xx!: !

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Melodie, ni kakih pretiranih čustev, mrbit pač eno tako v easy razumevanje, ampak nobene ljubezni ali sovraštva... tista druga oseba pa zna pridet na okrog "what goes around, comes around..."

Blackie, hja pismu nvem, sem mal razdvojen tu, blazno dobro kaže za prihodnost, ampak nvem, če se teb zdi da ne bo nič, probi še mal, pol pa mrbit zlo dobr kaže za tvoje poskuse pozabljanja....

Urshy vse bo kot je treba...

Midnigth Ni problema se bo vse uredilo...

Unicorn, hehja, če obstaja profi v spletkah z bivšimi sem to jaz, in vzemi moj nasvet to ni lih najboljš, ampak dobr, kaj tebe to briga, dal boš pobudo in se bo spet kaj dogajalo...

megi moj suveren odgovor... hehe

morem poudarit sem amater, se zmotim, ko mam prav lepo če nimam, sorry, če sem kdaj neprofessionalen, se opravičujem za take zadeve... anyway :) mi je pa kul ko zadanem...

na konc pa še kriss... za tole mam pa sam en kiss...

pa dodam še tle k se je pol prštulila še Dandy Luna, vsekakor boš srečna v ljubezni... ( pa prosim ne me vprašat kdaj)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hvala El Nino :)

Vem, da ne gre za ljubezen, sej tud z moje strani ne, je pa na posebnem mestu pri meni ta oseba zapisana. Razloga za sovraštvo pa tudi nima. ;)

Jeah za tisto drugo pa... škoda, da še on nima takih sposobnosti kot jaz, da bi vedel, da itak nima druge rešitve :). Bom pač v tem čakajočem obdobju še kaj pomembnega naredila ;)

hvala el nino x:Xx mi je tvoja napoved prou polepsala tale vecer xDDx ni kej, bom pa se mal probala x;)x

lepo se imej se naprej...

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

El N. hvala za nekaj kar ne vem ce razumem. Vseeno hvala ker si se potrudil ampak pobudo sem dajal ze skozi in to ni nic novega.

Ne zelim teziti sam tole je bla bolj zalost iz tvoje strani.

Je pa vazno, da ostale zadovoljis. Dobro je ze to, da das upanje. Samo nedefiniranost pa zmede.

lepe sanje Unicorn

Ninek pravi: "pa dodam še tle k se je pol prštulila še Dandy Luna, vsekakor boš srečna v ljubezni... ( pa prosim ne me vprašat kdaj)"

A tk dovgo bom mogva čakat? x?x x!x x:Dx

... saj ko se navadim biti spet sama, pol mi bo zagotovo lepo. Vem, To so pa že izkušnje. x;)x

Hvala, nInek! x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Unicorn, hehja, če obstaja profi v spletkah z bivšimi sem to jaz, in vzemi moj nasvet to ni lih najboljš, ampak dobr, kaj tebe to briga, dal boš pobudo in se bo spet kaj dogajalo...

Po dobro prespani noči se vse bolje razume :palec: . Sem čisto zadovoljen z jutranjim razumevanjem odgovora. Tocno tako kot so napovedali ostali. Pocasi me ze strah ratuje, ker vem da se končane veze praviloma ne obnavlja.

Hvala

Unicorn

ja unicorn... bolš da ne. sej veš stare juhe ni dobro pogrevat... tko pravi že pregovor se pravi, da je nekaj na tem. tudi iz lastnih izkušenj vem da se to nikoli ne izteče...
spet se mi je na bolš poslabšal

el nino, pa še to me zanima - en projekt, ki ga bomo zakljucili v kratkem - a ga bomo drugo leto tud delali, al bo druga ekipa, al se meni se dalo to delat...

gracia!

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

El Nino!

Kot vidim, si se malo izognil mojemu vprašanju in ostalim odgovoril, meni pa ne :ermm: Ampak to me res muči, zato plisssssssss, reči kaj.

Vprašanje od takrat:Imam željo, da malo pogledaš v karte in mi napišeš, kaj me čaka z novim parterjem in zakaj se dogajajo nesreče z mojim psom, kadar je z njim. Lep pozdravček!

Maja

ja, el nino x:Xx , kaj nej recem, zadeva z ljubeznijo se nikamor ne premakne... a si zihr da bo vse kul x?x sm mal probavala, pa ni ucinka... x:Ix je pa res, da sem mal nepotrpezljiva x:Ix

pa se za mojo sestro me zanima, kako bo pa kej pri njej ljubezen x?x sva obe cist zasekirane, da bova same ostale :sori: :sori: :sori:

sej, zdej ti bom pa nehala tezit, obljubim... :vio: :vio: :vio:

imej se lepo & lep vikend ti zelim

x:Xx x:Xx x:Xx

xDDx xDDx xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...