El Nino 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Dandy Luna, Alfonza Bo hmal mimo ja ... Leica, dobr je, dokaj konkretno in toplo kaže zna bit vredu Trinity zna bit nekaj malega za plačat... Bera277 bivše ljubezni se ponavadi ne ponovijo vredu,.... to sem mislil... Ajda, ljubezen bo zelo kul faks pa ti bo šel vedno bolje, predvsem se boš začela učit... Amber, če bočeš in on noče, se morata pogovorit o tem, če še zmer ne ger, bo treba druzga.... to je moje mnenje, sicer pa karte so dobre utegne se vse izcimit v tem razmerju... Buddha, Ta projekt lepše zgleda kot bo izpadel, mogoče boš rahlo razočarana... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 El Ninek: xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ninc tnx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nino! Si trofu! So potrebni popravki...Ko si tko fejs, še povej, kdaj bo prijadral na okrog tisti tapravi zame!Bo kmalu, če sploh? A ne bi blo fajn met Arabelinga prstana?Mmmm... bi si pričarala, pa še ostalim, da bi nam blo vsem vkup lepo. Lepo bodi! Nino!A mene si pa kar pozabu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Lilit sori hehe, vsakič k js vprašam conteso za to mi zmer reče, da kmalu, pa zakaj nebi js tebi reku da kmalu, če so tako lepe karte pa očitno ponavad deluje ni dalč,... mrbit na naslednjem hribu (upam da si v dolini pa je dost hribov okrog).. mešani občutki tlele buddha, tam tam, blizu bo, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 El Nino, hvala!To, da se bom začela učit se bo pa res moglo zgodit... Najboljs pa je seveda da bo ljubezen se naprej tako kul pozdravčke Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Zivjo El Nino. Kaj pravis, kako mi kaze v ljubezni. Konkretna oseba - poznava se leto in pol.Ce pri njem ne, bom spoznala koga? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lilit sori hehe, vsakič k js vprašam conteso za to mi zmer reče, da kmalu, pa zakaj nebi js tebi reku da kmalu, če so tako lepe karte pa očitno ponavad deluje ni dalč,... mrbit na naslednjem hribu (upam da si v dolini pa je dost hribov okrog).. mešani občutki tlele buddha, tam tam, blizu bo, Nino!Ampak, ce bo prevec hribov okrog in bo iza vsakega pokukal en princ, bo pa res kriza za odločit se.Sicer pa boljs to, kot pa da ne bi blo nobenga! In hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 iii lepa fotka ajda... Katjusa, hm hm, js bi stavil na kako drugo osebo, nevem kaj je blo med vama, v preteklosti s to konkretno osebo, ampak ne obeta dosti prihodnosti taka preteklost, sicer pa poznala se bosta najbrž še naprej, prijetno in vse sam kake večje ljubezni ne bo s tega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 nino, zanima me v katero smer se obrača odnos z eno osebo in kaj se bo izcimilo iz tega? thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 prijateljstvo ki se poglablja in poglablja, oseba vredna zaupanja na katero lahko vedno bolj računaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ooo hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 ni za kaj amis lepo videt da obstajajo lepa razmerja.... na svetu pravzaprav tud sam nekaj poglabljam ampak pustmo to ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 tudi če pustimo ...vseeno čestitke...sem vesela zate... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 el nino, mene pa zanima, če dobiš kaj povratnih informacij na tvoje vedeževanje; meni namreč nisi nobene stvari napovedal prav.Kaj pravijo drugi? ni provokacija,me zanima a sem jaz tak zakompliciran človek, da vse fališ ali je fora v čem drugem? Klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Fori sta vsaj dve za kateri js vem... 1. Js se motim (ta zagotovo velja) 2. ljude imate svobodno voljo, nekja naj bi bilo 25% ljudi svobodovoljnih, na tem svetu, men se zdi številka pretirana, ampak to pomeni da če js vse zadanem, se ti lahk odločiš in "spremeniš" svojo usodico, hvala ne razumem kot pravokacijo nevem mrbti je prva al pa druga točka al pa obe js nimam pojma kaj je šlo narobe, bojda kar zadanem stvari vsaj iz povratnih informacij se mi tak zdi vabim pa seveda vse ki sem vam zgrešil da to napišete da bom vedu kdaj zgrešim (p.s. pol za tem pa še tiste k sem jim zadel da me mal potolažite)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ninek, oblubim x!x , častna Titova , da ti javim, kako in kaj "trofiš". Moram pa povedat, da je enkrat namesto tebe vskočila contesa in je čisto sfalila :xx!: ... škoda ! Ker je bila tako dobra napoved! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ja men je Ninc do zdj kr prou napovedal! Ampak glavne stvari prihajajo zdaj, tko da feedback dobiš sigurno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 El Nino cao.. Prosim napovej mi kdaj se mi bo izpolnila najvecja zelja...Sedaj si jo zamisljam... Hvala Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 ok, vidim, da je cas, da neham upat, da bo kaj iz tega - recimo temu prijateljstva. A lahko se vprasam, ce bom spoznala koga. No, bom tko rekla, zelim si spoznati PRAVE ljubezni - brez sprenevedanja, igranja... Kmalu? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Hojla El Nino!Spet preživljam travme pa me zanima kuko kažejo karte...moja ljubezen želi nekej časa mir...da sprejme določene odločitve in razčisti stvari v zvezi s sabo, eno osebo ki ga že dlje muči in mano...ali lahko pričakujem ugoden razplet dogodkov? Se mi bo oglasil, če ga jaz pustim nekaj časa pri miru kot si želi? Imam pa še eno zdravstveno vprašanje...čakam izvid...bo ta negativen ali pozitiven (v tem primeru pa upam da bo negativno Hvala za tvoj trud, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. november 2004 Avtor Prijavi Deli 14. november 2004 Jasinti, Zelo Kmalu, morda se ti je že pridna pridna Katjuša, vsekakor vsekakor lej, naj te mal potolažim, prihaja oseba morda ga že poznaš, morda se bodo poglobile stvari sedaj, če pa ni res prvo dvoje pa vsekakor je za naslednjim vogalom, ker si pripravljena na to,... Študentka, Ugoden RAzplet, mislim da bo negativen izvid... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hojla! Me zanima če bo ta službica v kateri trenutno sem (za določen čas) podaljšana ali bo ko se izteče ta določen čas zadeva končana? Hvala, pa lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dandy Luna, Trinity zna bit nekaj malega za plačat... quote] FEEDBACK: Po pravici sem mislila , da mi ne bo treba plačat ampak se je izkazalo, da bom mogla . SAm ne najhujši scenarij amapk nekaj malega!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.