Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Dandy Luna, :D

Alfonza Bo hmal mimo ja ...

Leica, dobr je, dokaj konkretno in toplo kaže ;) zna bit vredu :P

Trinity zna bit nekaj malega za plačat...

Bera277 bivše ljubezni se ponavadi ne ponovijo vredu,.... to sem mislil...

Ajda, ljubezen bo zelo kul ;) :P faks pa ti bo šel vedno bolje, predvsem se boš začela učit...

Amber, če bočeš in on noče, se morata pogovorit o tem, če še zmer ne ger, bo treba druzga.... to je moje mnenje, sicer pa karte so dobre utegne se vse izcimit v tem razmerju...

Buddha, Ta projekt lepše zgleda kot bo izpadel, mogoče boš rahlo razočarana...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Lilit sori :P hehe, vsakič k js vprašam conteso za to mi zmer reče, da kmalu, pa zakaj nebi js tebi reku da kmalu, če so tako lepe karte pa očitno ponavad deluje ;) ni dalč,... mrbit na naslednjem hribu (upam da si v dolini pa je dost hribov okrog)..

mešani občutki tlele buddha, tam tam, blizu bo,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Lilit sori :P hehe, vsakič k js vprašam conteso za to mi zmer reče, da kmalu, pa zakaj nebi js tebi reku da kmalu, če so tako lepe karte pa očitno ponavad deluje ;) ni dalč,... mrbit na naslednjem hribu (upam da si v dolini pa je dost hribov okrog)..

mešani občutki tlele buddha, tam tam, blizu bo,

Nino!

Ampak, ce bo prevec hribov okrog in bo iza vsakega pokukal en princ, bo pa res kriza za odločit se.

Sicer pa boljs to, kot pa da ne bi blo nobenga! xDDx

In hvala za odgovor! :palec:

iii :) lepa fotka ajda...

Katjusa, hm hm, js bi stavil na kako drugo osebo, nevem kaj je blo med vama, v preteklosti s to konkretno osebo, ampak ne obeta dosti prihodnosti taka preteklost, sicer pa poznala se bosta najbrž še naprej, prijetno in vse sam kake večje ljubezni ne bo s tega...

ni za kaj amis :P lepo videt da obstajajo lepa razmerja.... na svetu :P pravzaprav tud sam nekaj poglabljam ampak pustmo to ... :)

el nino, mene pa zanima, če dobiš kaj povratnih informacij na tvoje vedeževanje;

meni namreč nisi nobene stvari napovedal prav.

Kaj pravijo drugi?

ni provokacija,

me zanima a sem jaz tak zakompliciran človek, da vse fališ ali je fora v čem drugem?

Klavdija

Fori sta vsaj dve za kateri js vem... 1. Js se motim (ta zagotovo velja) 2. ljude imate svobodno voljo, nekja naj bi bilo 25% ljudi svobodovoljnih, na tem svetu, men se zdi številka pretirana, ampak to pomeni da če js vse zadanem, se ti lahk odločiš in "spremeniš" svojo usodico,

hvala ne razumem kot pravokacijo :P nevem mrbti je prva al pa druga točka al pa obe :P js nimam pojma kaj je šlo narobe, bojda kar zadanem stvari vsaj iz povratnih informacij se mi tak zdi :P vabim pa seveda vse ki sem vam zgrešil da to napišete da bom vedu kdaj zgrešim (p.s. pol za tem pa še tiste k sem jim zadel da me mal potolažite)...

Hojla El Nino!

Spet preživljam travme pa me zanima kuko kažejo karte...moja ljubezen želi nekej časa mir...da sprejme določene odločitve in razčisti stvari v zvezi s sabo, eno osebo ki ga že dlje muči in mano...ali lahko pričakujem ugoden razplet dogodkov? Se mi bo oglasil, če ga jaz pustim nekaj časa pri miru kot si želi? Imam pa še eno zdravstveno vprašanje...čakam izvid...bo ta negativen ali pozitiven (v tem primeru pa upam da bo negativno :)

Hvala za tvoj trud, lp

Jasinti, Zelo Kmalu, morda se ti je že :P ;) :D pridna pridna

Katjuša, vsekakor vsekakor :P ;) lej, naj te mal potolažim, prihaja oseba morda ga že poznaš, morda se bodo poglobile stvari sedaj, če pa ni res prvo dvoje pa vsekakor je za naslednjim vogalom, ker si pripravljena na to,...

Študentka, Ugoden RAzplet, mislim da bo negativen izvid...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...