Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Zivjo El Nino x:Xx Mene pa zanima, kako bo kej moje financno stanje, ali se mi obeta kaksen priliv x?x V bliznji prihodnosti pa z familijo nacrtujemo selitev: kako bo kaj s tem x?x

hvala in lepe pozdravcke iz Gorenjske x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Dandy Luna, pa ne boš tolk dolgo sama, zelo kmalu bo prišel, ...

Info za Nineka: Hja, res kmalu. x;)x Se je vrnil kr moj moj. Težave v komunikaciji rade povzročijo preveč nesporazumov. Upam, da so težki tedni res za nami in nama. xDDx xsrcx x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

El Nino, Lep pozdrav, ...

Hmmm, vidim, da delaš z občutkom, pa poskušam tudi sam z vprašanjem, ... morda me pot zanese tja kamor želje stremijo ... xrolleyesx

Situacija se suče okoli nepremičnine in odškodnine, .... pa mal poskusi zvrtat pred sodnim dnevom ... xDDx

Hvala in prijetno delo naprej ti želim ...

Spremembe so naravni proces življenja. :palec:

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

El Nino, tokrat pa imam eno drugačno vprašanje kot sicer (ljubezen mi je vseeno najpomembnejša!). V soboto se odpravljam na krajše potovanje v Turčijo in me zanima samo to, če bo vse v redu (v horoskopu mi namreč piše, da se okoli 20-tega ne smem ničesar bati pa bo vse v redu... sumljivo torej). Kaj torej pravijo karte? HVALA

LP Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

ElNino...poljubi so bili lepi, objem trden, pogled iskren, povej mi, misliš da se iz tega kaj razvilo al nisem te sreče...????Pohiti...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Blackie, Priliv :D zelo dalo bi se mu reči priliv ja :P torej pomoje pride, ampak tekoče stvari nkol ne veš, tko da ne načrtovat zapravljanja dokler ne pride, selitev se utegne zakomplicirat takoj na začetku, pol pa bo kul...

Dandaluna :P :D that was fast...

Trinity, definitivno rak, čeprav kozorog zna definitivno bit bolj vroča opcija :P rak, for comfort, kozorog je pa bolj hot... ;)

Modrec, življenje so spremembe in premičnine, glede nepremičnine utegneš povlečt takrajšo.... al pa vsaj ne bo hitro razrešeno....

Aiwa, ni tolk v tem da gledaš na to kt da bo trajalo glej na zadevo kt poskrbet je treba da traja... cmok 4 you 2

Ajda sumljivo res :P :D :D nvem js nebi preveč pozornosti temu namenjal, vredu bo potovanje, pač kot potovanje, nič posebnega, :D mal žuranja mal potovanja, mal uživanja, ampak nobenih problemov...

Apolonija, :P nč ne, kaj pol sploh mene sprašuješ :D no js te bom mal razočaral, ni tolk lepo kot zgleda, je pa kul in prijetno, nič slabga ampak ni pa nič spektakularno :P :D kot bi pričakoval od opisa...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hvala el nino x;)x pa en velik poljubcek zate x:Xx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks)

:vragec:

najboljsh, de mash prikolico....z napisom:

EL NINO.....SPLOSHNO SHLOGANJE

in se lepo vozakash po domovini x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

El Nino...spet jest..

me zanima, kaj se je zgodilo z mojim prijateljem kozorogom? Nekaj tednov nazaj, mi je poklonil tak kompliment, da me je skoraj kap. Potem pa ne duha ne sluha???

Bo kaj poklical? Bova šla še letos vsaj na kakšno pijačo? Al se je mogoče resno zaljubil, pa nima časa? :eek: xrolleyesx xDDx

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

najboljsh, de mash prikolico....z napisom:

EL NINO.....SPLOSHNO SHLOGANJE

in se lepo vozakash po domovini x:Dx  x:Dx  x:Dx

666 zlomkou....tralala

x:Dx x:Dx x:Dx

Leilania, hm hm hudo je mogu bit pa res dober kompliment, a mi ga napišeš na OS, da bom vedu :P keri je tolk dober, no pomoje bosta ziher šla na kako pijačko, :P slej ko prej lepo kaže...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Apolonija, nč ne, kaj pol sploh mene sprašuješ no js te bom mal razočaral, ni tolk lepo kot zgleda, je pa kul in prijetno, nič slabga ampak ni pa nič spektakularno kot bi pričakoval od opisa...

Hvala Ninč....glavn da ni nič slabega.... x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Jutrck.

A se spomnis za tisga tipa k sm ti rekla, pa si reku da je to to.

No vse gre tko pocas, da sem ze prov zivcna.

A je prov, da se vse tako pocas odvija. Mal zacenjam dvomit, da bo kaj iz tega. Pa bi res rada... :xx!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Dandaluna :P :D that was fast...

A ne da... x;)x

No, meni se ni zdelo hitro. Cele 4 tedne je bilo čakanja. Če se ne bi ravno selila in imela s tem toliko dela, bi se mi še utegnilo zmešati ... x:Dx x:px xDDx

Kako pa kaj s tabo, si sedaj z bivšo ali bodočo? x;)x x:Xx xDDx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...