El Nino 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Amber, podaljšalo se bo, Trinity, hwala za feedback lepo videt da kaj zadanem :D v nulo iii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Zivjo El Nino Mene pa zanima, kako bo kej moje financno stanje, ali se mi obeta kaksen priliv V bliznji prihodnosti pa z familijo nacrtujemo selitev: kako bo kaj s tem hvala in lepe pozdravcke iz Gorenjske Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dandy Luna, pa ne boš tolk dolgo sama, zelo kmalu bo prišel, ... Info za Nineka: Hja, res kmalu. Se je vrnil kr moj moj. Težave v komunikaciji rade povzročijo preveč nesporazumov. Upam, da so težki tedni res za nami in nama. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hvala! Super! Feedback dobiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 http://www.hurikani.com/sale/sreca.htm vpiši se in čakaj odgovor Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Hvala Feedback sledi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ninc poglej prosim, Rak ali Kozorog? Ali se mi kaj obeta z katerim od njiju? Ali me čakaj kaj drugega? TNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 El Nino, Lep pozdrav, ...Hmmm, vidim, da delaš z občutkom, pa poskušam tudi sam z vprašanjem, ... morda me pot zanese tja kamor želje stremijo ... Situacija se suče okoli nepremičnine in odškodnine, .... pa mal poskusi zvrtat pred sodnim dnevom ... Hvala in prijetno delo naprej ti želim ...Spremembe so naravni proces življenja. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ninči še men en mau... zanima me za eno osebo... s katero sem se ful zaštekala... a bo trajal... al ne... cmok 4 U Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 hvala, upam, da se bo res kaj konkretnega izcimilo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 El Nino, tokrat pa imam eno drugačno vprašanje kot sicer (ljubezen mi je vseeno najpomembnejša!). V soboto se odpravljam na krajše potovanje v Turčijo in me zanima samo to, če bo vse v redu (v horoskopu mi namreč piše, da se okoli 20-tega ne smem ničesar bati pa bo vse v redu... sumljivo torej). Kaj torej pravijo karte? HVALA LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ElNino...poljubi so bili lepi, objem trden, pogled iskren, povej mi, misliš da se iz tega kaj razvilo al nisem te sreče...????Pohiti... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Blackie, Priliv zelo dalo bi se mu reči priliv ja torej pomoje pride, ampak tekoče stvari nkol ne veš, tko da ne načrtovat zapravljanja dokler ne pride, selitev se utegne zakomplicirat takoj na začetku, pol pa bo kul... Dandaluna that was fast... Trinity, definitivno rak, čeprav kozorog zna definitivno bit bolj vroča opcija rak, for comfort, kozorog je pa bolj hot... Modrec, življenje so spremembe in premičnine, glede nepremičnine utegneš povlečt takrajšo.... al pa vsaj ne bo hitro razrešeno.... Aiwa, ni tolk v tem da gledaš na to kt da bo trajalo glej na zadevo kt poskrbet je treba da traja... cmok 4 you 2 Ajda sumljivo res :D nvem js nebi preveč pozornosti temu namenjal, vredu bo potovanje, pač kot potovanje, nič posebnega, mal žuranja mal potovanja, mal uživanja, ampak nobenih problemov... Apolonija, nč ne, kaj pol sploh mene sprašuješ no js te bom mal razočaral, ni tolk lepo kot zgleda, je pa kul in prijetno, nič slabga ampak ni pa nič spektakularno kot bi pričakoval od opisa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ninči en mežikec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 hvala el nino pa en velik poljubcek zate Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Razmisljam da bi odprili en koticek, za sloganje s kartami, če bi rad kdo kaj vprašal ala (kako kaj ljubezen, ... kako bo faks) najboljsh, de mash prikolico....z napisom:EL NINO.....SPLOSHNO SHLOGANJEin se lepo vozakash po domovini 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 El Nino...spet jest..me zanima, kaj se je zgodilo z mojim prijateljem kozorogom? Nekaj tednov nazaj, mi je poklonil tak kompliment, da me je skoraj kap. Potem pa ne duha ne sluha???Bo kaj poklical? Bova šla še letos vsaj na kakšno pijačo? Al se je mogoče resno zaljubil, pa nima časa? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 mene pa zanima.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> najboljsh, de mash prikolico....z napisom:EL NINO.....SPLOSHNO SHLOGANJEin se lepo vozakash po domovini 666 zlomkou....tralala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Leilania, hm hm hudo je mogu bit pa res dober kompliment, a mi ga napišeš na OS, da bom vedu keri je tolk dober, no pomoje bosta ziher šla na kako pijačko, slej ko prej lepo kaže... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Apolonija, nč ne, kaj pol sploh mene sprašuješ no js te bom mal razočaral, ni tolk lepo kot zgleda, je pa kul in prijetno, nič slabga ampak ni pa nič spektakularno kot bi pričakoval od opisa... Hvala Ninč....glavn da ni nič slabega.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Jutrck.A se spomnis za tisga tipa k sm ti rekla, pa si reku da je to to. No vse gre tko pocas, da sem ze prov zivcna. A je prov, da se vse tako pocas odvija. Mal zacenjam dvomit, da bo kaj iz tega. Pa bi res rada... :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dandaluna that was fast... A ne da... No, meni se ni zdelo hitro. Cele 4 tedne je bilo čakanja. Če se ne bi ravno selila in imela s tem toliko dela, bi se mi še utegnilo zmešati ... Kako pa kaj s tabo, si sedaj z bivšo ali bodočo? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Nino hej hoj,drug teden bi se mogla videt z mojim oddaljenim fantom. A bo res prišel? Hvala ful! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.