Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Pomlad, če gre prepočas ti kar pospeši zadevšno,

Danda Luna, kot se spodobi, sploh ne vem kje se me glava drži... v dobrem in slabem pogledu...

Budda z odvetnikom, se mi zdi bo treba tole upedenat...

Pixy, tvoj princ bo prišel...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

lep ponedeljkov pozdravcek El Nino x:Xx sam se nekaj me zanima: rekel si, da se mi obeta en denarni priliv... res ga zlo rabm, pa me mal zanima, kdaj pa naj bi prisel x?x se en poljubcek zate x:Xx hvala x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Ej Nino!

Srecala sem... enga. Nic ne vem o njem razen to, da je strasno prijeten. V prihodnosti bova morala sodelovati...

Si naj dovolim malo bolj prijetna custva, ali je bols, da ostanem na distanci?

Ne vem niti, ce je vezan... Ne bi rada po nepotrebnem spravljala kogarkoli v nelagodje.

No, pa pazi, da te ne odnese veter, ko tko piha! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>lep ponedeljkov pozdravcek El Nino x:Xx sam se nekaj me zanima: rekel si, da se mi obeta en denarni priliv... res ga zlo rabm, pa me mal zanima, kdaj pa naj bi prisel x?x se en poljubcek zate x:Xx hvala x;)x

Sem se se nekaj spomnila:

a je sploh se kaj moznosti, da bom z enim fantom, ki mi je ze dolgo vsec, al naj kar pozabim na vse skupaj x?x

Torej:

-kdaj bo denarni priliv x?x

-kaj naj naredim glede tega tipa x?x

Hvala x:Xx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Lara odgovoril sem na chatu :P

Blackie, težko bo prišlo kaj, trenutno ga nekaj ovira...

Amber, dragi ne bo imel izbire sploh :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tale napoved mi pa ni nic vsec El Nino :C: no, upajmo na najboljse xrolleyesx lep vikend ti zelim x:Xx

Hoj el nino, ja zgleda da si imel prav in moj princ res pride (ni ga še tu ampak naj bi bil na poti xsrcx ).

Imam pa eno vprašanje s poslovnega področja. K sodelovanju na večih projektih me je povabila ena ženska. A bo to good oz. a bo kaj iz tega in ce bo ali bo za mene profitabilno?

Hvala in lep vikend - hvalabogu da je ze tu ta konec tedna x:px xDDx

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Zdravci. :palec:

Mi mamo pa notranjo revizijo drug teden, Nino a bo vse OK? Naju tuki s Kameno Strelo ful skrbi, pa sva se namenile kr tebe vprasat, k zmer ful zadanes.

LPomlad

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Ej Nino!

Spet si pozabu name!?

:OoO:

Torej hm lahko si dovoliš bolj prijetna čustva :D ampak vseen preveri če je vezan :P kar dobr kaže drgač :D

Pixy odlično je ... :D tale zadevšna...

Pomlad;) sem na chatu odgovoril...

Nino! x:Ix

Zopet jaz , ki tavam na poti samorazvoja. :inocent:

Nakazuje se mi priložnost nadaljevati pot pri drugemu učitelju, kaj pravijo karte. x?x Sem mnenja , da se vsaka stvar zgodi z namenom......jaz pa še vedno tavam v labirintu. :xx!: x;)x

FIRBČNA

:2src: DRAGI MOJI!

Še najlepše je, dea ti prava beseda kar pade na jezik. Karte so vedno le pripomoček.Potrditev za tisto pravo.Za pravi dogodek. Primer: če ti pade za določen par v tarotu 6-Ljubezen, potem bo po vsej verjetnosti to ljubezen, taka res prava, trdna,z veliko družino.Napovedovanje se mora izvajati na kratko... S kratkimi stavki in besedami.Čim manj opisovanja Scolpia, me slišiš?!

Lepo se mejte!

x:)x in moj ded je deja:

tam bo pa hotel in čez 20 let je zrasel hotel z bazenom

in je potem dejal: in blizu bo Autocamp

in čez 20 let je stal Autocamp

mene bodo še nosili do pokopališča , je dejal moj ded

a druge vozili na okrašenem vozičku v mrliško vežico

in prav tako se je zgodilo.

Buddha, ne a ne b ne c niso nevem kaj ampak še najboljša je b...

Ajet, novi učitelj, je v najboljšem primeru velika sprememba čist drgač vse na koncu mogoče vredu, v najslabšem primeru pa en velik nateg, in izguba časa...

Tommalimisek :P dabest nick, welcome, in še hvala za lepe in zanimive ideje... a tud kaj šlogaš? :D boš pomagal?

Aishah :P zanimivo ime... :D dobr da mam spretne prste.... torej zima bo dokaj topla ampak nespremenljiva, pomlad bo čustna in zelo spremenljiva, poletje bo turbulentno od spremembe in jeseni boš dokončno odločena, to je o samih spremembah, kar se tiče pa ljubezni celo leto dobro kaže, vrhunec jeseni, morda zato ker sem samo do jeseni gledal, ampak zmer boljš, od že dobrega začetka, tko da :D kar fino leto...

Buddha, ja nino res ve kaj bejbike hočejo in želijo, sam bejbike pogosto ne vejo kaj hočejo.... torej če hočeš to tvoja beseda je "Uspeh".... s tem se ukvarjaj...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...