El Nino 20. november 2004 Avtor Prijavi Deli 20. november 2004 Pomlad, če gre prepočas ti kar pospeši zadevšno, Danda Luna, kot se spodobi, sploh ne vem kje se me glava drži... v dobrem in slabem pogledu... Budda z odvetnikom, se mi zdi bo treba tole upedenat... Pixy, tvoj princ bo prišel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara26 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Ojla, El Nino Čeprav je lep sončen dan, me je začelo hudo mučit eno vprašanje.... Se da ugotovit, čez kolk časa bom diplomirala?Hvala...lep dan. Lara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, če gre prepočas ti kar pospeši zadevšno Bom probala danes kej v zvezi s tem storit... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 lep ponedeljkov pozdravcek El Nino sam se nekaj me zanima: rekel si, da se mi obeta en denarni priliv... res ga zlo rabm, pa me mal zanima, kdaj pa naj bi prisel se en poljubcek zate hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Pixy, tvoj princ bo prišel... kul, hvala Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ej Nino!Srecala sem... enga. Nic ne vem o njem razen to, da je strasno prijeten. V prihodnosti bova morala sodelovati...Si naj dovolim malo bolj prijetna custva, ali je bols, da ostanem na distanci?Ne vem niti, ce je vezan... Ne bi rada po nepotrebnem spravljala kogarkoli v nelagodje. No, pa pazi, da te ne odnese veter, ko tko piha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>lep ponedeljkov pozdravcek El Nino sam se nekaj me zanima: rekel si, da se mi obeta en denarni priliv... res ga zlo rabm, pa me mal zanima, kdaj pa naj bi prisel se en poljubcek zate hvala Sem se se nekaj spomnila:a je sploh se kaj moznosti, da bom z enim fantom, ki mi je ze dolgo vsec, al naj kar pozabim na vse skupaj Torej:-kdaj bo denarni priliv -kaj naj naredim glede tega tipa Hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danda Luna, kot se spodobi, sploh ne vem kje se me glava drži... v dobrem in slabem pogledu.... Ti se sam drži! Pa veliko sreče... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Konec decembra načrtujem dopust na Dunaju...ali bo šel moj dragi z menoj ali ne !? Sem namreč čist obsedena z Dunajem tako ali drugače... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Lara odgovoril sem na chatu Blackie, težko bo prišlo kaj, trenutno ga nekaj ovira... Amber, dragi ne bo imel izbire sploh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ej Nino!Spet si pozabu name!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 tale napoved mi pa ni nic vsec El Nino no, upajmo na najboljse lep vikend ti zelim Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Hoj el nino, ja zgleda da si imel prav in moj princ res pride (ni ga še tu ampak naj bi bil na poti ).Imam pa eno vprašanje s poslovnega področja. K sodelovanju na večih projektih me je povabila ena ženska. A bo to good oz. a bo kaj iz tega in ce bo ali bo za mene profitabilno? Hvala in lep vikend - hvalabogu da je ze tu ta konec tedna Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Zdravci. Mi mamo pa notranjo revizijo drug teden, Nino a bo vse OK? Naju tuki s Kameno Strelo ful skrbi, pa sva se namenile kr tebe vprasat, k zmer ful zadanes.LPomlad Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. november 2004 Avtor Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej Nino!Spet si pozabu name!? Torej hm lahko si dovoliš bolj prijetna čustva ampak vseen preveri če je vezan kar dobr kaže drgač Pixy odlično je ... tale zadevšna... Pomlad;) sem na chatu odgovoril... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Nino! Zopet jaz , ki tavam na poti samorazvoja. Nakazuje se mi priložnost nadaljevati pot pri drugemu učitelju, kaj pravijo karte. Sem mnenja , da se vsaka stvar zgodi z namenom......jaz pa še vedno tavam v labirintu. :xx!: Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 DRAGI MOJI!Še najlepše je, dea ti prava beseda kar pade na jezik. Karte so vedno le pripomoček.Potrditev za tisto pravo.Za pravi dogodek. Primer: če ti pade za določen par v tarotu 6-Ljubezen, potem bo po vsej verjetnosti to ljubezen, taka res prava, trdna,z veliko družino.Napovedovanje se mora izvajati na kratko... S kratkimi stavki in besedami.Čim manj opisovanja Scolpia, me slišiš?! Lepo se mejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ELNINO,vse se da napovedat! Tudi vreme!lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 in moj ded je deja:tam bo pa hotel in čez 20 let je zrasel hotel z bazenomin je potem dejal: in blizu bo Autocampin čez 20 let je stal Autocampmene bodo še nosili do pokopališča , je dejal moj deda druge vozili na okrašenem vozičku v mrliško vežicoin prav tako se je zgodilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Buddha, ne a ne b ne c niso nevem kaj ampak še najboljša je b... Ajet, novi učitelj, je v najboljšem primeru velika sprememba čist drgač vse na koncu mogoče vredu, v najslabšem primeru pa en velik nateg, in izguba časa... Tommalimisek dabest nick, welcome, in še hvala za lepe in zanimive ideje... a tud kaj šlogaš? boš pomagal? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ELnino.jasno, da bom pomagal, ti in Contesa sta super. Zej pa v klepetalnico!Lep večer! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 super tale vedeževalnica . jaz mam pa eno splošno vprašanje. Zanima me, če bo kej bolš na ljubezenskem področju v letu 2005, če bodo končno prišle kake velike spremembe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>OLA, ninpovej kaj, kar nekaj, sam ne za pojest , hvalamarbit se loti kaj me kaj zabava lahko še? Mogoč kak bodygard, kaj Nino! Mam občutk, da ga boš kmal rabla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Aishah zanimivo ime... dobr da mam spretne prste.... torej zima bo dokaj topla ampak nespremenljiva, pomlad bo čustna in zelo spremenljiva, poletje bo turbulentno od spremembe in jeseni boš dokončno odločena, to je o samih spremembah, kar se tiče pa ljubezni celo leto dobro kaže, vrhunec jeseni, morda zato ker sem samo do jeseni gledal, ampak zmer boljš, od že dobrega začetka, tko da kar fino leto... Buddha, ja nino res ve kaj bejbike hočejo in želijo, sam bejbike pogosto ne vejo kaj hočejo.... torej če hočeš to tvoja beseda je "Uspeh".... s tem se ukvarjaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 el nino, kaj pa lahko meni poveš, a se bodo končno pokazali kakšni rezultati, al bo tud v 05 bolj prazna štunfa? hvala, mej se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.