Tommalimisek 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 film JASNOVIDKAje krasen film! VVaaauuu super! Samo pobožala je karte, pa so bile slikce. Ta prava.Elnino zadel si. Ta Ai..., je do ušes zaljubljena.Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Tommalimisek že tvoje ime je fantastično, in tvoj entuziazem in optimizem je neverjetno nalezljiv me že blazno zanima o čem točno govoriš čak... o Aishah aha ja itak pomoje je tud že ful zaljubljena.... hm kakšen film jasnovidka? Bast velik lahko računaš na ljubezen prihodno leto, prot koncu pa celo kak cekin pade notr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ninc Hellow! Dej plz poglej za mojga brata! Kako mu kej kaže, stanovanje pa job pa ljubezen v letu 2005!? Pa najin odnos! Upam da ni preveč, pa hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ELNIno!! Včeraj ob 20.uri je bil ta lep subtilni f9ilm, ki na kratko odslikava prav to današnje življenje!JASNOVIDKA je najboljši slovenski film v zadnjih 30 letih. BRAVO!Če bi ti vedel kok sva se ga z Maručo sred Ljublanje pri dr.Francetu Susmanu nažehtala...ej, kr je blo je blo...Tretjim osebam se pa ne šloga...!!!Da ne boš nasedu! Lepo vozi barko! Bodi fajn kapitan! Živjo!Mišek aja JASNOVIDKO si čez kompjuter poglej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Dragi Elnino, sporocam ti samo, da smo preziveli revizijo in da je bilo vse OK. Tvoje napovedi RULAJO!!! Glede tistga tipa pa se zmeri nc. Ampak bo, pocas no,HVALA! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ooooo lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 hej tommalimisek, el nino sem sam se mi zdi da ne v tapravo osebo tko da upam da bo glede ljubezni neka druga oseba pršla (čeprov si tega ne predstavlam) glede na to da bo naslednje leto dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Trinity, je preveč ja, sploh za nekoga ki nisi ti, pač naj pride sam vprašat, vajun odnos bo kar vredu... (sem v bistvu pošlogal vseskupaj, pa mi je tlele tommalimisek pripomnil da v bistvu se tretjim osebam ne šloga in sem pobrisal našlogano, naj bo to uradni statement, tretjim osebam se ne šloga) Aishah, če bo naslednje leto dobro, to pomeni bodisi bo ta oseba postala dobra, ali pa pač nova oseba vsekakor ne bo slabo se še zdaj živo spomnim lepih kartic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bernike 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Živjo El Nino, prosila bi te za pomoč, in sicer me zanima, kako se bodo razpletle zadeve glede enega fanta na D., ki mi je popolnoma zmešal glavo kakšen mesec nazaj. Sedaj se oglasi precej redko, pa me zanima, ali so še kakšne možnosti za naju oziroma kako se bo vse skupaj razpletlo. Hvala ti in lep večer ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 bernike, maš čist sweet ikonco, hm čist zmešal glavo praviš ? prav pretirane možnosti ne vidim kar tko, boš mogla kaj ukrenit v tej smeri pol bo slabo se pa ne bo razpletlo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bernike 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 El Nino, hvala ti za odgovor Sej to se mi je kar zdelo da brez da se sama potrudim ne bo šlo. A pa misliš, da bi se ga dalo "omehčati" oziroma kakšna "taktika" bi bila najbolj primerna? Hvala in lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 El Nino, lepo te prosim, če tudi meni odgovoriš. Sem v zelo zelo hudi krizi, z živci sem že čisto na koncu, včeraj sem šla k zdravniku po pomirjevala. Nimam niti enega odnosa, skorajda ne govorim več, niti nasmehnem (ker se ne morem), smejim se že dolgo ne več, muči me nespečnost. V dobesednem pomenu sem izobčena iz družbe, nikakor se mi ne uspe integrirat, ker ne vem, kako delovat, da bi lahko bla jaz in imela hkrati odnose z ljudmi. Živim pri starših, ker nimam s kom in kje, lani mi je mama dajala veliko ljubezni, zdaj je nehala še ona mi jo dajat, ker ima vsega dovolj. Zanima me, kdaj bo konec vsega tega? Kdaj se mi bo psihično stanje izboljšalo? Pa ne samo psihično, tudi zunanje zadeve? Bit pri starših je nočna mora, iskreno povedano, pa trenutno nimam kam it, ker nimam nobenega odnosa z nikomer. Res ne vidim več izhoda iz tega. Občutek imam, kot da sem že vse poskusla in da mi nič več ne more pomagati. Izgubila sem voljo do vsega. Samo črnino vidim, nobene svetlobe. Niti vizualiziranje lepih dogodkov ne pomaga, niti spolnega poželenja nimam več. Vse je popolnoma brezupno. Najraje bi zaspala za vedno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 čao,jest se spet mal oglašam tukaj na forumu. Najprej bi nekaj besed namenila smrketi, ne vem sicer, kaj hudega se ti je zgodilo, da razmišljaš tako črnogledo, lahko ti pa povem, da nisi edina. sama imam namrec podobne tezave, le da sem manj crnogleda, morda zato,ker sem poskrbela, da sem precej zaposlena, saj potem nimam casa razmisljat o kruti usodi, smrketa ni vrag, da bova tudi midve nasli luc na koncu tunela. (vem, da je najlazje pametovat drugemu, moji prijatelji meni non-stop svetujejo, me bodrijo itd., jaz pa si mislim svoje in verjetno je tako tudi s tabo) DRZI SE V GLAVNEM!!!!!!!!!!!! drugac bi pa prosila, ce mi spet mal v karte pogledate, zanima me, kaj me na podrocju ljubezni caka v letu 2005?hvala in lep pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Živijo, Bera 277! Sej v bistvu se mi ni nič zgodilo, dogaja se mi že več kot desetletje s..., no, sej je blo tudi nekaj zelo zelo svetlih stvari vmes, ampak nasploh je ful hard. Včasih mi npr. kdo reče, da ima obdobje depresije, ki traja par tednov ali mesecev (ali samo dni!!!), jaz pa si samo svoje mislim, ker moje tovrstno obdobje (kot sem že rekla, z kratkimi "svetlobnimi utrinki") traja že več kot deset let. Tako, da se mi takih izjav sploh ne da več komentirat. Ogromne blokade čutim v sebi, kar mi - logično - deluje tudi navzven.No, da ne napišem cele avtobiografije itd., ti tudi jaz, Bera 277 želim, da bi ti uspelo rešiti težave in da bi lahko na stvari gledala s svetle plati.SREČNO!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 ELNIno pa si res čarovnikov vajenec. Tebe in Conteso vabim na kavo,kraški pršut in teran.Na specialni seminar diviinacije,na Miklavža.Šli bi na Bohinjsko jezero,pogledali v zvezde in vse bi nam bilo jasno. Bili bi sredi Slovenije, ki je sredi Evrope in rekli bi, da smo v raju.Stroške seminarja bo krilo Ministrstvo za kulturo, Contesa piš koj ministru,izbrisali bomo probleme sirarne in vse ostale....čofotali bomo po djokuziju...,čofotali,čofotali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Oltina 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 El Nino, prosim če lahko odgovoriš tudi meni. Namreč do februarja imam rok da opravim izpit, ki je povezan z mojo službo. Vem da morem segreti stol pa bo šlo, samo za enkrat mi se še upira. Zanima me ali bom do februarja opravila ta izpit.Hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Čao še enkrat! Nikjer ne vidim več svojega vprašanja za El Ninota (včeraj zvečer je še bil tu, na forumu), zato pišem znova. Dragi El Nino, lepo lepo te prosim, če mi odgovoriš, ker sem v hudi stiski. Totalno sem zablokirana, življenje mi ne teče. Izgubila sem vso voljo do življenja, občutim brezup in nemoč. Kot da bi se mi vse podrlo. Govorim skorajda ne več, smejim se že dolgo ne več, niti nasmehniti se ne morem. Odnosa nimam nobenega, ne morem se integrirat v družbo, ker ne vem, kako ostati jaz in hkrati bit povezana z ljudmi. Sem kroničmno utrujena, vsakega novega dne me je groza, ker si ga ne znam organizirat. Še najbolje je blo zvečer, ko sem lahko zaspala, zadnje čase pa me muči še nespečnost, tako da tudi po pet ur ne morem zatisniti očesa. Finančno me še vedno podpirajo starši, groza me je pomislit, da bi imela kakšno službo. Nikoli nisem imela moškega itd., itd. Skratka, nočna mora. Pri starših sem samo zaradi tega, ker nimam s kom in kje živet, ne zdržim z nikomer. Postala sem apatična in izgubila voljo do življenja na celi črti. Kdaj bo konec temu peklenskemu stanju? Kdaj se mi bo psihično in posledično tudi zunanje stanje stvari izboljšalo? Kdaj lahko pričakujem kakšno korenito spremembo, ker resnično postaja nevzdržno? Če bi verjela v umrljivost tako duše kot telesa, bi verjetno že zdavnaj napravila samomor.Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 ELNIno, a ne boš odgovoril našidragi SMRKETI ,da jo imamo vsi radi! Smrketa ne misli na najbolj črne stvari!Za začetek vzemi stvari takšne kot so. Starši te imajo zelo radi.Ljubijo te! Kar ostani pri njih in se lepo pogovarjaj. Če bi naredila kakšno neumnost, bi jih to zelo prizadelo. In tudi tvoje prijatelje in znanceDihaj skozi nos. Imaš veliko ljubezni v sebi in ta te bo rešila. Skuhaj si meta čaj in meliso. Poslušaj mirno glasbo. kaj vem Andreja Šifrarja, Adi Smolarja...Fant je pa nekako zelo blizu tebe. Verjemi ,Jutri bo nov dan. Tommali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 ElNino: zanima me kako mi kaze v ljubezni za leto 2005? Lep vikend zelim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 OLTINA!ElNIno je na specialnem simpoziju.Izpit boš februarja naredila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Oh, Tommalimisek, kar objela bi te!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 El Nino .... torej ti javim, ... čez kako leto ... Tnx Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 SMRKETAme pa daj!a tista, ki meod sladkostipade v nezavest!aaaaaaa...aaaaajjjeeehhhlep pozdrav tomali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Oltina 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> OLTINA!ElNIno je na specialnem simpoziju.Izpit boš februarja naredila. Hvala za odgovor. Sporočim ti kako se bo izteklo. Upam,da tako kot si napovedal. Temu se reče " iz tvojih ust v božja ušesa".Lep dan želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.