Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Trinity, je preveč ja, sploh za nekoga ki nisi ti, pač naj pride sam vprašat, vajun odnos bo kar vredu... (sem v bistvu pošlogal vseskupaj, pa mi je tlele tommalimisek pripomnil da v bistvu se tretjim osebam ne šloga in sem pobrisal našlogano, naj bo to uradni statement, tretjim osebam se ne šloga)

:V: Ne bi te vprašala če me ne bi morilo ko hudič.... :C: No ja...

Deli na socialnih omrežjih

smrketaen objemček ja :P

trinity, hm no nvem kaj točno je blo ampak spomnim se da so bla ene tri vprašanja in same lepe karte, vredu bo tle...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aiwa prilika vsekakor bo, čas jo bo prinesel, ampak ali jo boš izkoristila ali ne, to je pa tvoja stvar, zna pridet delo vmes....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljen el Nino!

Zanima me, kaj mi kažejo karte na področju ljubezni. Obstaja ena oseba, ki mi je zelo všeč in nekako čutim, da bi bilo lahko tudi iz druge strani enako. Nisem pa 100%. Zato ne vem ali naj naredim odločilni korak ali ne. Se ne bi rad osmešil, vprimeru, da sem punco narobe prebral. Jo zelo malo vidim, zato ne vem ali je že zasedena ali ne. Po njenih reakcijah in drugih virih naj ne bi bila. Zato bi rad vedel kaj kažejo karte:)

LP!

El Nino, ena velika prosnja zate x:Xx daj malo poglej, kako bo z ljubeznijo v 2005 x:Xx prosim, prosim x;)x bi bilo ze cas, da se tudi zame najde eden :inocent: lep pozdravcek
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

ojla el nino, danes mam pa eno res znimivo vprašanje zate, ap em zanima, če je se pametno spustit v eno zadevo, in sicer tak malo "politično", ki mi jo predlaga en nov kolega, zanima me, kaj ti meniš?

pozdravček

Smrketa, lepo bo v začetku tudi precej pridno, pol mal zaljubljeno pa spremenljivo, na koncu (polovice) pa zelo profitno.... če delaš kak faks al kaj pa vem zelo vredu..

Triple, sobota je že mimo, a je še aktualno?

Aira, prosim Jurči zate ;) hm ja letnik pa težko z problemi ampak vseeno zaključen uči se dost, pa z rezervo in bo uspelo...

Hm trinity, kje je še marec, utegne kaka tehtnica pridet vmes ;) no torej šlo bo kolkr si želiš, ampak ne boš si želela preveč, tehtnica pa kaže dobro, sam mrbit bo treba kaj ukrenit..... oziroma sam krenit bo že zadost...

Bik1975 hja, včasih je vredno tvegat osmešitev :P :D no mislim da je nekaj na tem, ne ogromno kot bi morda ti rad ampak ne boš se osmešil če narediš prvi korak... (kar lej mal naokrog tolk ljubezni je v zraku bejbike sam čakajo na tak prvi korak... pol jim morem pa svetovat naj one kaj naredijo, bodi dec pa naredi kar ona želi)

Blackie, zima mrbit bo dolgčas sicer pa 2005 zmerom bolj vroče, tja do poletja bo že ful dogajalo, ... če seveda vso pomlad utegne trajat zapeljevanje...

Jade, mal bolj tehtnica kot bikec, ampak ni dost razlike, tak da tist k ti je bolj všeč... vsekakor ti bo uspelo februarja pridno naprej....

Leica politika je k...., ampak hm nevem je za razmislit, utegne bit en poseben užitek v tem, mrbit občutek kaj pa vem, kakega profita pa od tega ne bo lih.... prijetno, morda koristno....

xsrcx

Draga naša Marsa, za ta teden takole napoveduješ aaaa,:

Morda bomo v začetku tedna (ponedeljek, torek) še nekoliko ležernejši in tudi nekoliko počasnejšega ritma, vsekakor pa se bo to že čez kak dan spremenilo in bomo postali nemirni in nas bo kar razganjalo.

....

....

Še posebej napeto bo na koncu delovnega tedna in za vikend; pazimo se poškodb in prenaglega delovanja, prav tako se izogibajmo prepiranju in trmoglavosti.

MIMO SI USEKALA MARSA,

za danes policijsko poročilo pravi, da je bilo samo 37 prometnih nesreč, od tega je 31 lažjih, nič mrtvih, bilo je 45 kaznivih dejan, od tega je policija posredovala 22 na domu, v celi Sloveniji so zaprli samo 2 (dva) pijanca. Ponavadi so številke podvojene in je ćez 80 prometnih nezgod ćez 90 kaznivih dejanj...itd.itd.

Tvoja napoved MARSA se tudi približno ne ujema s poročilom Slovenske generalne policije! Pa tudi ne z poročilom slovenske vremenske službe!

Ne opozarjajo na biološke tenzije.

Vreme je pa delno oblačno in tako kaže še za nekaj dni. Gospe Lune ni videti.

Marsa lahko bi tuti še napovedala: tudi kateri direktor in iz katere velike firme mora reči ADIO !

Lep pozdrav Mali... :

hvala El nino :palec: komaj cakam na naslednje poletje x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...