Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:D duhovne sorote come to papa :D ;) :D bo striček Jurči za vse poskrbel... :D (pa nehite se mi že kregat.... to je "moja" tema, in res ne bom toleriral tlele prepirov..., če ne bom prosil marso za "uredniške pravice" :D )

x:Dx Lejga, kk se mu fajn zdi... x:Dx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Živjo Nino!

Nisem mogla, da se nebi še jaz oglasila. Ker si tak fejst, bi te pa tud jaz nekaj vprašala.

Mene pa zanima za službo! Ali se kaj obeta? Zdaj nameravam poslati eno prošnjo pa me zanima kako bo kaj s tem. Nasploh me zanima, če bom na poslovnem področju uspešna. Ali bom zadovoljna z delom, sodelavci, klimo, plačilom,...?

Lp alea

Da vidimo :) Nej prosim nekdo pogleda, če se bodo moji načrti za prihodnost uresničili in če se sploh splača delat na tem določenem projektu. To je v zvezi s poklicno kariero. drugo je pa v zvezi z mojo ljubezensko vezo, a je to sploh xlove2x obojestransko al se naj raje umaknem, pa kaj je tista stvar kar trenutno kvari vse skupaj, si sam domišljam, druga oseba (čist možn) ali pa sam negotovost kaj bi z mano (zaradi razlike v letih).

El Nino hej hoj.

Daj pls poglej kako se bo moja veza razvijala vnaprej? Pa kje bova za Novo leto - jaz in my darling...sama zase al bo izpadla kaka žurka x8Dx

Pa še eno vprašanje - prejšnji teden sva z eno frendico prišle rahlo navzkriž zaradi njenega ljubosumja do enega tipa, ki ji je všeč. On se je veliko z mano ukvarjal, pa sej z njo tud...sam midva sva frenda pač od prej in je ona ful ene scene delala. Kaj si on misli? A mu je ona res všeč, al sem mu jaz :eek: , a je ona ful jezna zdej name (čeprav pravi da ni x?x ), Sicer sem se pa samo pogovorjala s tipom oz. on z mano. Kaj naj... xnckrivx ampak mal glupo je izpadlo.

Graci mučo :palec: pa lepe praznike jea x:Dx

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Pozdravljeni!

Rojena sem 12.09.1978 ob 16:55. Do septembra meseca sem bila v triletnem razmerju s fantom rojenim 13.07.1973. Zanima me če je ta razdor dokončen ali pa je mogoče to razmerje še vedno obnoviti?

Že v naprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Mia xDDx

Nino poslim, da pogledaš za mene: x;)x x;)x

1. kako kaže kaj na ljubezenskem področju-- tja do novega leta-mi bo praznični čas prneseel kaj lepga???? Ali še bom naprej zmedena glede čustev in dvojice????

2. kaj pa moj študij---bo poročilo, ki sem ga napisala in oddala v ponedeljek popravljeno do novega leta?--- in kakšna bo kakovost poročila ?--in ali bo velik napak??--bo ga potrebno popravljti-in če bo koliko krat?? k

Prosim za odgovore in hvala že v naprej.. x:)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Dobro jutro NINO! x:Ix

Upam ,da si imel x:Xx SLADKE SANJE x:Xx kljub prihajaoči polni luni x;)x

1.Zanima me ,ali bo kaj z zamenjavo delavnega mesta v prihajajočem letu, namreč sedaj ni uspelo ali pa se kaže kaj boljšega :palec:

2.Prosim ,da še poškiliš ,kako kaj kaže z mojim partnerjem :V:

Z jubeznijo ti pospremim tale dan x:Ix

PUSIKA :8):

FIRBČNA

<{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni El Nino!

A si lahko vzameš tudi minutko časa zame? Upam da ja, kljub temu da si verjetno v tem času popolnoma okupiran z raznoraznimi stvarmi...prazniki, pa frendi, pa družina, pa to, pa ono....

Rojena sem 12.09.1978 ob 16:55. Do septembra meseca sem bila v triletnem razmerju s fantom rojenim 13.07.1973. Zanima me če je ta razdor dokončen ali pa je mogoče to razmerje še vedno obnoviti?

Že v naprej se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam, pa Vesel Božič ti želim!

Pa, pa!!!!!!!!! x:Ix

Mia xDDx

Ojla, El Nino,

upam, da boš lahko na tole odgovoril. Naslednje 3 mesece bom preživela v tujini..zanima me, če bo vse ok (splošno... zdravje, delo, odnosi,..). Zdaj ko se bliža čas odhoda, me to začenja vse bolj mučit. Hvala.

Lp, Lara.

Popravljeno -> Lara26

Leica tisti četrtek je že mimo

Angel of ligth, v tej tvoji s tvari, al bo šlo do konca, in bo velik, al pa sploh ne bo nič, glede na to da trenutno slabo kaže, ne morem lih obljubit karkoli, potrudi se še mal, drgač pa najboljš da pozabiš...

Anaconda, a že maš koga, da te ljubezen zanima? men se zdi da imaš, če še nimaš bo to v najkrajšem možnem času se zgodilo in bo zelo lepo ...

Mala, služba se bo razrešla, skozi veliko spretnega komuniciranja...

TetaPehta (kekca boš ujela) dobr kaže kariera, ljubezen je zelo sončna trenutno in nič ne kaže da bi se to spremenilo...

Nols, ljubezen kr dobr, vse ob času in počasi ter lih zadost mribt se bo mal umirilo, študij, pa nisi se najbolj pametno lotil, ampak z malo dodatnega dela bo vse urejeno....

Alea, uspešno plačilo ravno pravšnjo in vredu sodelavci...

Mačky, projekt se ti zelo splača, tale ljubezen pa ... hja morda imaš prav glede druge osebe, če si predolgo neodločna pa tko, se zna zgodit da pride kdo vmes...

Pixy, hja, s tvojim dragim utegne past kakšen žur... glede ljubosumne prijateljeve punčice hm dvomim da je čist brez osnove.... to ljubosumje nekaj je na tem...

Mia2000, da se obnovit, a razmisli kaj obnavljaš....

Lilija, ziher kaj lepega... ;) dokaj kmalu :P ti prnese mrbit dedekmraz... poročilo bo zadovoljivo, sam ne vem če bo prec popravlen...

Ajet, vsekakor ti bo lepo šlo poslovno, če boš zamenjal ali ne, s partnerjem bo šlo na boljš, torej nasmejan obraz ne pa tistega.... :C al ka že je

Lara večinoma boš v delu... pa to ampak na splošno odnosi bodo pozitivni vsa zadeva bo dokaj intenzivna....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Smrketa, hm kakšen smrkec bi se hitr lahko najdel, zdele, v tem prazničnem vzdušju, pomoje ga že poznaš, kak silvesterski poljub na pravo mesto pa to ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kar dobro razumem tvoj odgovor, saj si po eni strani želim da bi se ta zveza obnovila, po drugi, ko pa pomislim kako je bilo, pa raje ne!

Zanima me le še, a ima slučajno on kakšne namene glede te veze-mislim, če ima on slučajno v načrtu obnovitev le-te?

Hvala, pa vesele praznike in en ful dober žur ti želim x:px

Popravljeno -> Mia2000

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...