Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Smrketa ;) js sem tud takega mislil za pondelk, tork, sredo, četrtek, petek, soboto.... no v nedeljo moreš mal počivat... ;)

Hm Selene, v bistvu malo se ti bo umirilo bojne sekire zakopane pa to ;) ne bo slabo, sam ne pričakovat preveč...

Mia2000, hm vsekakor ni čist brez "namenov" tko na lestvici od 1 do 10, nekje 7...

Smrketa how sweet :P ;) hwala, kako lepo :D pesmca pa to ne spomnim se kdaj bi nazadnje kakšna mi pesem napisala....

Aishah, teoretično lahko vprašaš karkoli, ampak ponavad bol čudno kt vprašanje bol čudn odgovor, me pa veselijo nenavadna vprašanja ponavadi se pol bolj potrudim, je pa zmer možnost da čist zgrešim k pač nimam dost izkušenj s takimi "izrednimi" vprašanji...

Bera... ;) tud teb tud teb...

sploh pa k se nekam bliža naslednje leto ;)

Vsem eno uspešno leto, naj vas spremlja mir v srcu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

El Ninu in vsem uporabnikom vedezevalnice zelim same izplonjene DOBRE napovedi in obilo vsega lepega, prav tako tebi, Nino, prav tako pa cestitke za uspesno moderiranje vedezevalnice! :palec: x:Xx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x El Nino in vsi ostali,

Sanjajte z odprtimi očmi, ker bo potem novo leto sanjska dežela, polna dobrih ljudi, nepozabnih dogodivščin, sončnih dni, žametnih noči, ... , in našega prijateljstva.

Se že veselim, da ga bom preživela z vami.... x:Dx

Hola El Nino!

Se nism ze dolg oglasila, ker si mi nazadnje vse tok lepo povedu... x^x

Najprej bi ti zazelela srecno novo leto in upam, da si lepo praznoval! x;)x

Prosila bi te, ce mi lohk vrzes karte vezane na sluzbo! Bom dolg tuki al bom mogoce kej zamenjala? Ce ostanem, a bom zadovoljna?

Pa ljubezen me tud zanima? :2src: A je moznost da se letos vselim skupi s fantom? Bojo kaksne vecje novosti v tem letu na tem podrocju?

Ful ful ful hvala za odgovor!

Marsa, dabest Hwala, :P lepo prebrat kakšno pohvalo od "Administrator"ke... :P hihi

Samoroginja- Služba, ravnaj po svoji intuiciji, ampak mislim da boš dolgo tle..., ljubezen, ja leto je še dolgo čist možno da se skupaj vselita ja ;) sam mal se pogovorit pa bo to, prec...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

lep pozdravcek el nino x;)x mene tud zanima ljubezen x:Ix in sicer, kako kej kaze s trenutno simpatijo x?x lep torek ti zelim x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

(popravljeno)

Najprej pa pozdravček Vsem skupaj in Srečno 2005

Tudi mene veliko zanima, kot je študij in ljubezen, kajti na vseh temah imam

OGROOOOMNO hmmm neraščiščenih zadev.

Sslavi

Popravljeno -> Sslavi

Trinity, dokaj nedorečeno, čas bo za kak ornk pogovor in dorečt stvari...

Manja S., hja kot želiš, meni se sicer zdi da je z bivšim dokaj konec ampak se da pogovorit pa obnovit, novi so ternutno prspektivni a v prihodnosti ne bodo nvem kaj...

Blackie, nadvse čudovito kaže ;) kr pridno naprej...

Spela, mislim da bo uspelo, ampak če ne bo po treh mesecih nič, pojdita po kako pomoč... (zdravstveno se razume)

Michelle, boš naredila vsekakor...

sslavi, mal popuščaš pri študiju.... ljubezen pa se bo razčistila...

super si tole napovedal, el nino x;)x hvala x:Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Thanks! Si mi polepšal dan z odgovorom...

Mam pa še eno prošnjo oz. nasvet! Razmišljam, da bi nehala jemat kontracepcijske tabletke zarad zdravstvenih težav, ki mi jih povzročajo, sam se mal bojim da ne bo pol kej... Si trenutno še ne želiva met otroka! Please vrž karte, ker sm mal v dilemi...

CIAO

samoroginja nisem js lih najbol kompetentna oseba za kontracepcijo... se bojim da bo kej, in narava dela "against you".... vpraši tripla... js bom pa mal v kartice pogledal... glede na karte bi reku da ne bo nič... ampak to ni neki kar se je za zezat...

(popravljeno)

Haloooooooooo x:Xx !

Kako ste kaj danes? Upam da boljše kot jaz.... :V: !

Za: EL NINO

Hvala za odgovor, čeprav sem upala da mi boš lahko kaj več povedal - morda celo svetoval. Zanima me namreč če je vredno to staro vezno obnovit in kakšna so trenutna čustva mojega bivšega, kaj on misli o tem, pa tako naprej. Rada bi si razčistila te pojme v glavi,saj veš da je najslabše ko ne veš kaj naredit. In res rabim tvojo pomoč, kajti tako se bom lažje odločila !

Res te občudujem, da vedno ugodiš vsem glede vprašanj, ki ti jih postavljamo - pa naj si bodo še tako neumna, cool, res! x:Ix

LEPO SE IMEJ IN ŠE ENKRAT HVALA! xDDx

P.S.

Maš ful cool nick!

EN LEP DAN ŽELIM VSEM SKUPAJ!

Popravljeno -> manja.s

Čao spet! :vio:

Še neki me zanima: A je nakazana v bližnji prihodnosti kakšna selitev zame oz. kdaj bi se blo ugodno preselit? Zaenkrat živim pri starših, s selitvijo pa mislim to, da bi si poiskala kakšno sobo v Lj; in če ja-ali se bom razumela s sostanovalci??

Hvala v naprej za odg.

no če boš kej hmal odgovarju me zanima današnji dan. zanima me če se bo vse odvijalo po planih? bo vroče al hladno? zanimivo ali dolgočasno?

aja a je en še vedno zapaljen zame?

tnx

plačilo dobiš po msnju x;)x x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Metuljček selj ko prej bo bolš s tvojo službo, so mal čudni časi zdej ampak se bo uredilo...

Špela, men se zdi da bi se dalo zdaj kaj naredit... sam to je tko najbrž sta že vse živo probala js ne vidim bistvenih sprememb na bolje ... v prihodnosti.

Manja, ne bo težko obnovit če se to odločiš, zdaj a je vredno obnovit, to je težje vprašanje, nvem če je vredno nekak 50 50, mal je trmast, vsekakor te pa zelo pogreša... nekak pol sveta mu manka zdej... hja dvomim da ti je to velik pomagalo, sam, men sezdid a je zlo vmes, tole razmerje, med da ali ne ... uporabi svojo intuicijo, pa poznavanje sebe, če ti ni težko it naprej pa poiskat druzga predlagam da to narediš...

Smrketa pozimi al pa poleti se preseli (torej zdej al pa poleti) pomlad najrajš ne jesen bo pa bol težavna... hm s sostanovalci se boš razumela bol tko, za silo... mal bo iskanja glede tega kdo je šef...

Soncesije, v ljubezni ti kaže vedno bolj sončno, kaj pa vem mrbit ne bo preveč rečt da v bližnji prihodnosti že kaj, če pa ne v bližnji pa zagotovo mal kasnej... prihaja nekaj... ;)

Aiwa, po planih, najprej dolgočasno, pol pa vroče (nič hladnega in nič zanimivega)... en je še zmer zelo zapaljen zate... nekdo pa mu zliva nekaj na ogn ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...