sokrates 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 nino, hitr mi vrž karte, če bom zmagal pri pujsih............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 El Nino, s tem glede dominacije si pa zadel, da bolj ne bi mogel ... Uf, res ne maram selitev ... Lahko še nekaj? Na enega moškega mislim skoraj stalno. Dobri dve leti sva bila sostanovalca, imela sva eno "afero", drugače pa nič. Od vsega začetka nisem mislila na nič drugega razen nanj, on pa me ni maral. Čutila sem, kako me prezira, sovraži in da mu ne pomenim nič. Ko sem se kasneje odselila, sem mu napisala par sporočilc, pa se ni odzival. Tudi voščila sem mu poslala, on pa meni nikoli nič ... Vem, da me je skenslal oz. mu niti ni blo treba tega storit, ker me niti v memoriji ni imel.Zanima me, kaj ta oseba zdaj čuti do mene? In če je med tem časom, ko sva ločena (že skoraj dve leti) kaj flirtal ... Ful ti hvala, El Nino za trud, pa tudi čestitke nasploh, da si pripravljen brezplačno pomagati ljudem, zlasti v tem času, ko bi vsi radi nekaj imeli v zameno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 Sokrates, no way in hell, boš zmagal pr pujsih, js bom zmagal, bom podpujsal vse članice komisije.... nimaš šans dečko , tko no šalo na stran, pa šalo na plan.. kr dobr ti kaže, pelješ se proti zmagi, zgleda ad bodo tripla pa njegovo sis, diskvalificirali,... Smrketa, med tem časom, je velik več kot samo flirtal... kar se tiče pa čustev do tebe, trenutno si mu morda spomin v najboljšem primeru... nič ni brezplačno ampak ponavadi se lepo zamenja kaj brezplačnega za brezplačno res pa da ne sprejemam denarja ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 A tako? A je imel kakšno trajnejšo zvezo? Najbrž misliš to, ko praviš, da je veliko več kot samo flirtal? Mi lahko poveš kaj več?! Plis, plis. Ker bom drugače znorela, nobene info. ne dobim od njega. A imam kakšne možnosti z njim, za partnerski odnos, mislim? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sam še to. Že dolgo nisem bla tako zamorjena, kot sem zdaj, ko sem prebrala tvoj odgovor. Imela sem iluzijo, da živi svetniško življenje, tako kot jaz Zdaj pa nimam nobene želje več. Ja, eno pa še. Eno in edino: umreti. In se nikoli več ne zbuditi. Ker mi ni do ničesar več. Največja bolečina se mi pojavi tedaj, ko izvem, da ima tisti, ki ga ljubim, drugo in da sem zanj navadna smet. Pa itak vem, da lahko napišem pet romanov, pa še vedno ne bom mogla povedati tega, kar čutim. Za to besede nimajo moči ... In še vedno upam, da si se zmotil. Res, ne morem prenesti tega dejstva. Razmišljam, da bi začela ponovno spet kaj konzumirat, če že samomora ne bom storila ...ZAKAJ MORAM ŽIVETI? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 [/font][/b]Sem bil zaljubljen ja, tam na morjusem pokljukal na vrata, je bilo zakljenjeno,sem jo srečal po tridesetih letih,je postala velika slikarka in ko svase pogovarjala po mobiju,je moćno dihala in vzdihovalain je tiste reči delala še kar naprejse sploh ni dala motiti,sanjam, da bom postal milijonarin vse povabil čez lužo,kjer bomo skupaj čofotalipo Arlantiku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Najprej en lep pozdravček vsem skupaj! Upam da se imate lepo kljub kislemu vremenu in gripi ki razsaja. EL NINO, najlepša ti hvala za odgovor. Kljub temu da si misliš da mi le ta ni veliko pomagal, naj ti povem da se motiš. Vedno prav pride mnenje nekoga, ki je objektivno, kajti pri prijateljih ga težko najdeš. Torej, še enkrat hvala.Rada pa bi ti zastavila še eno vprašanje v zvezi s to temo - obljubim da je zadnje ! Zanima me če ima ta moj bivši kakšne namene, ki se nanašajo na naju; v tem primeru mislim, če je mogoče da on razmišlja o tem, da bi me poklical, obiskal ali kakorkoli poskušal vzpostaviti stik z mano z namenom da bi poskušala obnoviti najino vezo. Upam da te nisem razjezila, ker ponovno sprašujem v zvezi s staro temo, vendar pa bi samo še to rada izvedela, kajti na uho so mi prišle neke besede in me zato to zanima. Pa tudi sama sebi sem obljubila da moram nekaj storiti in prenehati se obremenjevati s tem. Res upam da mi boš odgovoril in da se ne jeziš preveč. Lepo se imej še naprej! PA,PA Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 živjo, zelo zanimi odgovori. sem prebrala vse strani. mene pa zanima kako mi kej lubezen kaže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Smrketa, mislim da je trenutno v eni vezi, ampak to ni point, zdej lepo posluši ti mene, nimaš se kaj zdaj ubijat, in konzumirat stvari... lepo mu povej kaj čutiš, kontaktiraj ga, probaj uredit če ne bo nič, je pa ziher na svetu še cel kup drugih tipov, hja ne se preveč sekirat zaradi enega... Manja, js nisem nič jezen, folk me krnaprej sprašuje eno in isto tko da sm že navajen, mal sem presenečen nad besedo objektivno hihi ampak i guess morda lahko tud tko rečeš, hja tvoj bivši pa tko, imel je namene, še jih ima vendar v prihodnosti se bo to zaključilo, zato ti predlagam drzen ukrep, pač pokličeš ti... kontaktiraš, zdaj je prilika, če boš čakala kak tedn dva, mrbit ne bo več tolk navdušen... Volja, ti maš pa dost volje da greš vse to brat hihi no nvem če si zdaj v kakšni vezi, al ne, ampak če si, potem zelo dobro kaže, veza po trdna in močna, ter nabita s pravimi čustvi, če si samska, pa imaš vsekakor veliko priložnosti zdaj in v prihodnje... vso srečo! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Saj imaš prav, El Nino. Danes sem nekoliko boljše, me je pa res sesulo, ko sem prebrala tvoj odgovor. Sam kako naj ga kontaktiram, če mi je neprestano dajal vedet, da me ne mara. In niti na moja sporočilca (odkar ne živiva več skupaj) se ni odzival itd. Kaj pa naj bi sploh rekla? Vem, da sem že tečna, ma najbrž je to ženski firbec, da me zanima vse v zvezi s to njegovo zvezo. Mi lahko še kaj poveš o njej in o tem tipu nasploh. Obljubim, da bom potem nehala težit s tem ... Lp in thanks za vse odgovore!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 pozdravcek spet od mene, ob prebiranju foruma ugotavljam, da nisem edina, ki se želi vrniti v staro vezo, to mi je precej zanimivo, se pa sprašujem, zakaj si nas toliko to tako mocno zeli. nino, na to temo sva ze nekaj govorila na chatu (si mi dal nasvet, kako ga dobim nazaj), jaz sem ze neki probala, pa je bil kar odziv, zdaj pa ne vem, kako naprej in najbolj me zanima, ce je on se vedno v vezi z neko zensko (ki je bila dokoncni razlog za najino slovo)? hvala za odgovor in lep pozdrav vsem vsem meni enako trpecim in jokajocim za bivsim pa veliko srece Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Nino! Naj zacnem v novem letu z novimi vprasanji: - Mi bodo zvezde to leto naklonile eno cist konkretno ljubezensko vezo? Ce ja, v katerem delu leta priblizno? In ce ne, bom kljub temu zmogla zivet polno in dobro? - Zelim za nekaj casa v tujino? Bo kaj iz tega? Lep pozdrav in naj te vse leto spremlja dober slogarski navdih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Nino baci še zame...vrži enkrat, da vidim kaj bo dogajalo , obrni kupčke Nino ... in izberi... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Ojla El Nino.... lahko še men pošpegaš kakšna bo prihodnost s to mojo ljubezn?...pa-pa....pa en lep pozdravček, pa srečno v novem letu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 hvala baby! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Za: EL NINO Živjo! Še enkrat najlepša ti hvala za odgovor. Z besedo objektivno sem mislila na to pač, da glede na to da naju osebno ne poznaš je tvoje mnenje objektivno - pač se ne držiš ne njegove, pa ne moje strani, ampak poveš tako, kakor se pač tebi zdi glede na moj opis situacije in na vprašanje, ki sem ti ga zastavila! Lep dan ti želim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Cao, mene tud zanima tole vedezevanje El Nina.Kot vsako maldo dekle, me predvsem zanima ljubezen in pa v zvezi s faksom, ce mi bo ratal dobit kes za solnino. Hvala v naprej za tvoj trud in odgovore.Lp, Pikica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Hoj, El Nino, a mi poveš, kako mi kaj kaže s službo. A mi kaže ostati tu kjer sem, ali pogumno zagristi v novo in neznano?? (should I stay or should I go now..... ) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela*** 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Kaj pa faks? V petek imam izpit in še ne vem če bi sploh šla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 (popravljeno) Hallo, hallo, hallo! EL NINO; Po moje si že misliš; pa ja ne spet..... ! Veš kaj, še nekaj bi te rada vprašala! Zadnjič sem te vprašala če ima moj bivši kakršnekoli namene glede obnovitve najine veze, pa si mi napisal da jih je imel. A sedaj pa ne več, al kako? Zanima me če razmišlja o tem da bi on do mene pristopil! Kot sem ti že zadnjič povedala, me to zanima zaradi nekih besed, ki so mi prišle na uho ....saj veš kakšne smo ženske . Kako si pa kaj ti? Kaj počneš v teh turobnih dneh poleg tega da nam pomagaš? Upam da imaš tudi ti nekoga, v takem smislu, kot te imamo mi tebe! Lepo se imej in že v naprej hvala za odgovor! Pa, pa P.S. Opazila sem da si zamenjal fotko - cool, res dobra fotka! Popravljeno 11. januar 2005 -> manja.s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja, dobra fotka, sam meni so tiste, kjer je El Nino gor, boljše ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dobra fotka, sam meni so tiste, kjer je El Nino gor, boljše ... Se strinjam, a ta je taka cool, smešna, dobra..., s tem pa ne mislim da osebna fotka ni cool, ravno nasprotno, mislim da je naš El Nino zelo luštkan fant, a ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
suzi11 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Lahko še jst neki vprašam??Love problems pa to ... A ima deček, ki ga ljubim, kakšno ljubezensko zvezo in če ja, ali bo trajala. In če je nima, ali je imel kakšno, odkar nimava nikakršnih stikov? Thanks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokrates, no way in hell, boš zmagal pr pujsih, js bom zmagal, bom podpujsal vse članice komisije.... nimaš šans dečko , tko no šalo na stran, pa šalo na plan.. kr dobr ti kaže, pelješ se proti zmagi, zgleda ad bodo tripla pa njegovo sis, diskvalificirali,... ehheeh, we shall see, sicer pa...........z zmago ali brez sva oba cool............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 no, pa podlgem času še jaz.vidiš kakšne spremembe v moji bližnji prihodnosti? klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.