El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 El Nino hvala... mam občutek da vem kako se bo tole razpletlo. za vse nejevernike pa - fant obvlada (sem danes že ne trd pristanek doživela ) hehe a zdej pa že jst obvladam... jst še zmeri komej čakam da vidim kako enkrat marsa vrze karte al pa kaka druga taka huda bejba k res zna, ful rad vidim take skoda da jih ni dost,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Pliiis, povej še meni za službo.Ovni moramo skupaj držat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 at your service m'lady.. hm sam kaj te pa služba matra, a ni to tisto kar hočeš al kaj? dnar pa tudi prihaja, hm neverjetno kaj vse ljudem ni všeč heheja ampak bom tiho če si glih oven.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Rada bi imela redno službo, dopust, regres... Sedaj delam samo preko študenta.Trenutno je na obzorju ena varianta, pa ne vem če bo ratalo. Hvala za odgovor, res si faca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 hm ja, aha aha, no vidiš, zdaj pa bolje vem kaj so karte pokazale, pa prenesimo to na to, in recimo tako, ja želiš si vse te materialne zadeve, in z velik duše ki jo boš vložila v to, boš dobila, tudi take zadeve, vsekakor ti bo uspelo.... mrbit malo manj kot si si originalno želela, na lestvici od 1 do 14 za dve manj od tvojih želj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 spet se malo oglašam, tista avanturica se noče in noče poglobit v vezico , verjetno si imel prav, ko si rekel, da se pri nas vodnarjih nikoli ne ve neki me pa še zanima, in sicer kako bo s faksom v naslednjih dveh mesecih,pa še prakso mam, bom uspela vse uspešno speljat al ne?uh,še mal ti zatežim, ampak res moram, ker sem fulll jezna....in sicer zato, ker sem cel december delala prek študentskega servisa za eno firmo, denarja pa od nikoder, jaz boga reva nimam več nič za jest, nič za pit, nič za oblečt kaj praviš, bom jaz kdaj vidla tisti kar zajeten kupček denarja ali naj rajši že danes neham sanjat.... upam, da te nisem preveč zmučla,uživaj, pozdravček, leica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Nino stari... včeraj sem se mel res fajn, sm pa skor na rit padu, ko mi je miška rekla, da bi ona rada vodila igro!! x!x Rekla mi je naj čičam pa čakam..... Who am I dealing with??? Kaj pravš... a bo iz te moke kej kruha.... kakšna ženskica je tale domina??? Sicer me zadeva res zabava.. a vendar......... prav, da ma rada v vsem glavno besedo IHA!!!!! sokrat - sluga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 hja, pa poglejmo.... kupček denarja.. hm mrbit bo še daleč ta pot do tega kupčka, ampak verjetno bo, hm, pa kaj nikakih mehanizmov, da bi se na študentskem servisu to uredilo, da ti le plačajo kaka pritožba pa to..., kako to kar zastojn delat ne more človek....., hm ja, glej no glej,hja tkole, cel kup stvari je, mrbit si si vzela preveč, če se ne boš dala lenobi, bo že šlo..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 sokrat a ti nisem reku da je ta konkratna...hehe, pazi se stari, da ti nau, kaj začela v "rit" tlačit....... hja huda je huda, uživej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 no kristalka se mi je kar zdelo da si zasedena, tolk dobra pa to, .. sej nism. sam nagledanega mam in je daleč(KR) in me zanima.... sem pa sama enkrat kristale metala po enem kolesu: mi je zame in za tega tipa pisalo: poslušaj svoje srce, ne zdaj...pa še neki je blo. Kaj pa tole ? bo kaj več kot je (tisto kar je, pa je 0 :xx!: ) kaj pravjo karte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 kristalka, po moje te zgodovina ljubi...in zeljno pricakuje was? malo si me zmedla! sem te lih 2 sec prej brala v zlati ribici, ker si rekla, da mas za pisat v petek, ali nekaj takega...sem mislila te poslat malo h knjigam, malo motivirat... hahah, če bi me le.................... sej se moram it učit..........zdaj kmalu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 hm ja hudimano, kaj nisem odgovoril ... kar opozorit me če kdaj kaj pozabim... hja lej ta tip je ful daleč sicer bi lahko kaj bilo, mislim da si se že sprijaznila s tem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 ja, sej drugo tak ni....kot pa da se sprijaznim..........ampak malo upanja pa je še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 tko kt pr meni ja socustvujem s tabo, mrbit zato ker sem v podboni situaciji tud jaz, ti pol mal narobe napovem, lej, mrbit pa bo kaj, saj lohk si pa kaj pišeta pa to... pa se mata čist kul.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 spet se malo oglašam, tista avanturica se noče in noče poglobit v vezico , verjetno si imel prav, ko si rekel, da se pri nas vodnarjih nikoli ne ve neki me pa še zanima, in sicer kako bo s faksom v naslednjih dveh mesecih,pa še prakso mam, bom uspela vse uspešno speljat al ne?uh,še mal ti zatežim, ampak res moram, ker sem fulll jezna....in sicer zato, ker sem cel december delala prek študentskega servisa za eno firmo, denarja pa od nikoder, jaz boga reva nimam več nič za jest, nič za pit, nič za oblečt kaj praviš, bom jaz kdaj vidla tisti kar zajeten kupček denarja ali naj rajši že danes neham sanjat.... upam, da te nisem preveč zmučla,uživaj, pozdravček, leicaLeica, sočustvujem s tabo. Meni se je zgodilo enako, tudi jaz sem cel december delala, pa še do sedaj nisem videla denarja.Drživa pesti, da se naju usmilijo.Lp, Bella Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 El Nino, spet imam eno vprašanje, ki mi ne da miru. Ja, spet je povezano z ljubeznijo. In sicer sem spoznala nekoga, super se ujemava (še celo telefonske cifre imava skoraj iste ) Kaj bo iz tega, kaj meniš? Oz., kaj o tem pravijo karte? Hmm, potem sem pa spoznala še nekoga, kjer je pa prisotna tista prava kemija (verjetno veš, kaj imam v mislim ) in vem da je obojestransko, ampak je zakomplicirana situacija ... Kaj meniš o tem? Res mi ne da miru to dvoje... Hvala in LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 a lohk še jst uprašam kej se dogaja s tipom, ki mi je všeč? thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 a lohk še jst uprašam kej se dogaja s tipom, ki mi je všeč? thx a ponoch k ga ni, al chez dan, k si ti na shihtu 666 neznansko zlobnih zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 Ajda kaj pa to na dveh stolih... ja ženske vsaj teoretično lahko to.... počnejo... hm ejga tale prvi kaže zelo dobro, velik sreče, pa prava čustva zdele, v prihodnosti, pa bo mrbit še kaj bolj oprijemljivo... hm drugi hm ja, precej ognja ja, na koncu pa spet čist materialna zadeva, hm jao, hm vprašanje kaj ti je bol všeč, mal bolj ljubezen al mal bolj kemija? Amis,. hm tale tipček, mrbit se precej brani al kako, nevem, ful nekam obrambno mi deluje, pa tko, mrbit ma kake probleme sam s sabo, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 vragec:ne bom ti povedala el nino:hvala. a ma kej šans, da pride k sebi? sicer je brez veze čas zgublat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 so šanse ja, mal ognja rabi, pa mrbit pravo, "bejbo".... hm v prihodnosti bo precej razmislil, mrbit ga lahko k temu spodbudiš...., če pa nič ne uspe.... se seveda ne splača.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 -super komentar. nino hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Juhuhu jure je že tu, Selene, naj bo prva... hm ja lahko ti povem, čeprav nimam blage veze, če se ti zdi preveč za javno me lahko na privat vprašaš, sicer pa kar odgovor, novica ne bo najboljša..., te bo pa postavila na zemljo ti dala temelje za naprej, še en majhen podtonček je da mrbit boš v tem še celo uživala...tkole Jure, popolnoma tako se stvar tud odvija, pa malce tist podtonček tud majckeno velja (grozna jaz), odločila oz. primorana v temeljite spremembe v življenju, prehrana, način življenja in tko... tud na čustvenem področju se nakak tkole odvija...No pa še nekaj... imam glede neke zadeve prav ali se motim... Upam, da je škorpijonka že kje na vidiku zate Uživaj v vikendu, ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Nino, kolk si star? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 El Nino...... a lohk še jaz?A lohk kr ustrelim: "A bom zdaj končno dobivala preživnine tko kot je treba?"Ej, čist kratk pa jedrnat, pa direkt...... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.