Mia2000 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Hojla! Vidim da me že dolgo ni bilo na forumu in da je v tem trenutku glavna tema ljubezen! Ja bogi El nino, če nisi zaljubljen, se ob teh temačnih temah tudi ne boš...ha, ha, ! ŠALA! Najbolje da tudi sama kaj povprašam po ljubezni! Zanima me če se kaj kaže zame na tem področju. Pravzaprav se trenutno nahajam v neki taki čudni dilemi in kar ne morem iz nje. Rada bi vedela tudi kaj kažejo karte v zvezi z mojim bivšim, kajti usoda nama nekako ne da miru, če me rezumeš kaj hočem s tem povedati! Upam da mi boš tudi ti kaj povedal oziroma svetoval! UŽIVAJ ! M I A Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Elnino...lep pozdravček! Najprej čestitke za prvi del vedeževanja pri meni,saj se je doberšen del že uresničil in to prav tako kot si mi dejal. Sedaj me pa zanima še finiš tega dogodka in sicer sta dve pomembni stvari: 1.če bom dokončala šolanje v roku enega leta ali še prej.2.je moj zvesti prijatelj,najino prijateljstvo in čustva ,ki se prepletajo med nama. Pričakujem ponovni dober zadetek:)..... V naprej se ti zahvaljujem... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snežinka 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Zivjo Nino,tudi jaz bi te prosila, da mi pogledas v karte, in sicer za ljubezen. Kako kaže s fantom, ki sva prijatelja-a bo iz tega kaj več-bova skupaj?Zanima me se za studij-sedaj so na vidiku spet izpiti-jih bom dobro opravila?LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tommalimisek 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 PIKI_PIKICIodgovarjam namesto ELNina, da ga malo razbremenim.Draga moja Pika-Pikica: vse bo še v njllepšem redu, ljubezen bo trdna in stabilna, novci za faks bojo, ti sam uživaj, izpite boš polagala z levo roko.Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 sicer nisem pika-pikica, ampak takele stvari je pa tako lepo prebrati, da sem še boljše volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> PIKI_PIKICIodgovarjam namesto ELNina, da ga malo razbremenim.Draga moja Pika-Pikica: vse bo še v njllepšem redu, ljubezen bo trdna in stabilna, novci za faks bojo, ti sam uživaj, izpite boš polagala z levo roko.Lep pozdrav! Joj, hvala, to je pa u iber dober odgovor. Bom porocala o rezultatih Drzim pesti tud za ostale. Sicer je pa zadn cajt, da se srecno zalubm in uzivam, a ne? Lepe pozdrave vsem.... Pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2005 Bad news za vse šlogaželjne... Js si bom vzel "dopust" od šloganja za nedoločen čas, mrbit bo kdaj še spet, ampak vsaj nekaj časa me ne bo tle... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Pa res bad news....upam da se kmalu kaj vrneš, pa nam kaj novega poveš. O počitnicah pa ne dvomim, verjamem da so zaslužene. Lepo se imej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> PIKI_PIKICIodgovarjam namesto ELNina, da ga malo razbremenim.Draga moja Pika-Pikica: vse bo še v njllepšem redu, ljubezen bo trdna in stabilna, novci za faks bojo, ti sam uživaj, izpite boš polagala z levo roko.Lep pozdrav! Pozdravljen oziroma pozdravljena! Lepo da je nekdo prevzel El nino-vo delo med tem ko on "počiva" ! Zanima me če lahko tudi meni kaj napišeš glede mojega vprašanja. Zelo ti bom hvaležna. Pa lepo se imej! Pa, pa Manja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Sokrates, no way in hell, boš zmagal pr pujsih, js bom zmagal, bom podpujsal vse članice komisije.... nimaš šans dečko , tko no šalo na stran, pa šalo na plan.. kr dobr ti kaže, pelješ se proti zmagi, zgleda ad bodo tripla pa njegovo sis, diskvalificirali,... ehheeh, we shall see, sicer pa...........z zmago ali brez sva oba cool............ je že bolš bit kul, kot pa da končaš na ražnju.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Mah tota dva sta me zadnjič 1x totalno zmedla... Res. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Kakšen teden me čaka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Hehe,...Nino, kaj si frajar v tistmu klobuku ... A že za pusta vadiš - kavbojce in indijance? ...mal heca... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 El Nino, it`s been a while........ Prosila bi te za odgovor na eno vprašanje... tema je spet ljubezen... in sicer me zanima, kako bo z vezo v kateri sem sedaj že 9 mesecev. Vse kul, zadnje čase pa je ful napeto, ampak mislim, da sva s partnerjem obremenjena predvsem zaradi vplivov iz okolice in kar se nama dogaja izven doma. Mislim, da je to vzrok vseh prepirov in vzkipenj z obeh strani, predvsem pa z moje.Kako bo naprej? Please, help. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hehe,...Nino, kaj si frajar v tistmu klobuku ... A že za pusta vadiš - kavbojce in indijance? ...mal heca... sam še kerga konja bi rabu.... (še mal več heca)... dobr folk js sem nazaj z dopusta... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 TinaL nice uč... Bo bolje, čas je da ugotovita glede česa je vseskupaj, in ko bosta videla da je to vse glede vaju in okolica nima nič zraven, bosta šla varno naprej... vsekakor pa zelo lepo kaže;) srečno naprej! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 folk js sem nazaj z dopusta... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>TinaL nice uč... Bo bolje, čas je da ugotovita glede česa je vseskupaj, in ko bosta videla da je to vse glede vaju in okolica nima nič zraven, bosta šla varno naprej... vsekakor pa zelo lepo kaže;) srečno naprej! Thanx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino! Naj zacnem v novem letu z novimi vprasanji: - Mi bodo zvezde to leto naklonile eno cist konkretno ljubezensko vezo? Ce ja, v katerem delu leta priblizno? In ce ne, bom kljub temu zmogla zivet polno in dobro? - Zelim za nekaj casa v tujino? Bo kaj iz tega? Lep pozdrav in naj te vse leto spremlja dober slogarski navdih! O fajn Nino, da si spet v slogarski akciji! A lahko pogledas mal v karte zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2005 Kar se ljubezni tiče, čist konkretno dobro kaže, dobila boš kar si boš vzela na tem področju veliko energije in zagona pa to imaš en čar letos ... torej vsekakor boš živela polno in dobro... Tujina bo, vsekakor... kak dan kak vikend mrbit... ne bo pa nevem kolk... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 smrk...El Nino name čisto pozabil.. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Smajčica...jst še vedno upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ruby...kar tolažme...pravijo ,da upanje umira zadnje:) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 Smajcica 1. šolanje boš končala če se ti bo tako zahotelo če boš vložila svoje delo v to.... 2 Nisem prepričan glede tvojega prijatelja, ampak trenutno počneta neke neumnosti ki se bodo končale dobro, le da ta dobro nisem prepričan vsekakor je tist kar hočeš... Hm opažam da je še cel kup folka za odgovorit... hm hm po vrsti prejšna stran... pol bom pa še mal nazaj pogledu Rubi... ljubezen a ... a je to sveža reč? velik zapeljeevanja jaz vidim tukaj ampak boš dobila tega tipčka, lahko si prepričana v svoj uspeh,... MUcyMaca a je to še aktualno? dost ti ne bom pomagal, kar želiš lahko dobiš tudi v tej službi, in če greš na novo imaš vse možnosti še odprte začetek bo lep.... Manja.... a vidim da nimam sam js filinga da se nekaj napleta med vama, čeprav mal dvomim da bo res on pristopil do tebe... poskrbi da te bo vsaj kaj videl pa to... sicer pa hvala za kompliment in skrb... Suzi11, vse kaže da jo ima in se utegne kar zavlečt... Klavdija, vidim zelo velike pozitivne spremembe na bližni prihodnosti, MIa2000 hm nvem nvem tale bivši, nekaj še bo tle nekaj se napleta ne vem če z njim ampak ni več daleč vse skp... Hja za vse tiste ki jim upanje umira zadnje, in še upajo na svoj odgovor, napišite še enkrat vprašanje... pa bom odgovarjal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 ALi bom koncala solanje v maju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.