rubi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ojla Nino ...hahaha..... zdej sem pa čist zmedena ....sicer je ta "stara"....pa sem že sedmino sklicala....pa ne da jo bom mogla preklicat- sicer res da še ni čist umrla....kako pol praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hej El Nino sem se že bala da bo ta tvoj dopust za nedoločen čas daljšega značaja pa na našo srečo ni tako Itak kaj nas vse mori - love, love, love. Znaima pa me konkretno kdaj bova s fantom skupaj (ce bova), ker ziviva v različnih mestih in se vidiva kar pogosto, ampak čez čas postane vikend varianta premalo. A bova živela skupaj oz. kdaj. Druga stvar pa je služba - a se še pred poletjem kaže kaj rednega? hvala, merci, danke... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
snežinka 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Nino, mene pa zanima za ljubezen (v zvezi z enim tipom, ki sva zdj prijatla-a bo kj več iz tega?), pa za fax (bom nardila zdj vse izpite?).LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pozdravcek spet od mene, ob prebiranju foruma ugotavljam, da nisem edina, ki se želi vrniti v staro vezo, to mi je precej zanimivo, se pa sprašujem, zakaj si nas toliko to tako mocno zeli. nino, na to temo sva ze nekaj govorila na chatu (si mi dal nasvet, kako ga dobim nazaj), jaz sem ze neki probala, pa je bil odziv, zdaj pa ne vem, kako naprej in najbolj me zanima, ce je on se vedno v vezi z neko zensko (ki je bila dokoncni razlog za najino slovo)? hvala za odgovor in lep pozdrav vsem nino, dobrodosel nazaj, pa vedi, da upanje nikoli ne sme umret, ker ce se to zgodi, ni dobr ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ajet 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Dobrodošel spet nazaj! El Nino, ker sem firbčna in neučakana,čeprav vem ,da se bodo določene stvari dogodile takrat ,ko bo čas za to ,ti bom vseeno zatežila s to službo. Bom ostala v tem podjetju? Kar se tiče partnerja je šlo na bolje, čeprav ti skoraj nisem verjela !Ampak moj srček občasno potiho....včasih zatiktaka...na določeno osebo...kako kaj kaže..... SLADKE SANJE! Citiraj FIRBČNA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 El Nino...bombonček si.... Za šolanje se bom potrudila in ,ko opravim ti častim pijačko:))Važi?.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Lepo pozdravljen El Nino! Mislim da si že opazil kako zelo smo te pogrešali in prav prijetno si presenetil, ko si ze tako hitro vrnil iz tako imenovanega dopusa in se potrudil vsakemu podati odgovor. Res si faca, nimam kaj rečt! Upam da si si odpočil in da si sedaj pripravljen na nove naloge...ha,ha,ha!Hkrati se ti tudi zahvaljujem za odgovor, čeprav bi te rada v zvezi z njim nekaj vprašala, ker mi pač to ni jasno; napisal si mi sicer da dvomiš da bo on k meni pristopil. Zakaj pa? A si mogoče ne želi obnovoti te veze? Rada bi si vsaj toliko razjasnila pojme, da se bom potem lažje odločila glede tega da bi jaz pristopila k njemu.Že v naprej se ti lepo zahvaljujem ter te lepo pozdravljam! Pa en prijateljski ti pošiljam! PA,PA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Živjo, živjo, živjo! Kako ste kaj?El nino, zanima me samo še to; a z njim ali z nekom drugim??? En lep pozdravček vsem skupaj, Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 (popravljeno) okej.. mene tut nekaj zanima, za enega fanta, ko sva ze kar precej dolgo casa prijatelja, pa nekaj casa sem bila `zatreskana vanj, .. hmm.. pa me zanima, ce bo kdaj kaj vec iz tega ?pa ce kaj vec cuti do mene.. : ) al bo skoz ostalo samo pri prijateljstvu ? pa za fax me zanima.. ce mi bo ratalo kaj si zelim ; ) lp, Iris Popravljeno 23. januar 2005 -> BelaCvetica Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zivjo NinoLjubezen me matra...sem precej razocarana...ko ze mislim, da bolj v poden ne gre.... No, torej, me kaj kmalu caka kaj srece? Res sem ze obupana...Prosila, bi te, ce mi najprej poves, kako bova s tem, ki sva danes uradno zakljucila ta najin odnos, kakrsenkoli sva ze imela. Predvsem me pa zanima, ce bom kaj kmalu spoznala fanta, ki mi ga pise usoda - recimo:). Hocem povedat, da si zelim koncno spoznati in doziveti pravo ljubezen.Hvala, Katjusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Nati77, vsekakor ti usoda kaže dobre možnosti izkoristi jih... Rubi, kakkšna sedmina tole je še živo... mal bo treba pogladit pa bo.... Pixy kaj mam zdej js en dejavu al kaj no to sem ti že pogledal, s tipčkom se bosta najbrž vselila kaj skupaj, in za službico dobr kaže.. Snežinka, Bo kaj s tem tipčkom skor ziher, kaj več.. faks pa bo zelo deloven, kšna desetka bi znala past, ampak zelo zasluženo.... Ajet... S službo mrbit bo menjava ja v bolj prijetno...z drugo osebo nvem če bo kaj... najbrž nič čeprav trenutno dobro kaže je prihodnost tesna... Smajcica... pol sva zmenjena če le nisi predaleč... upam da pol k boš naredila ne boš pozabla na pijačko Manja.s... hja kot strokovnjak za propadle veze... lahk povem da je obnavljanje le teh težavno in ponavadi neuspešno... to je edini moj dvom, mrbit mu je mal težko... Mia2000 z njim... Bela Rožca... hm tipček, ga bo treba zapeljat, dobro kaže, faks bo treba delat... skratka polne roke dela boš mela ampak bo uspelo pomoje... Katjuša, v najkrajšem možnem času... hell mrbit ga že poznaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ojla! mene pa zanima,ali bo ta smotan izpit uspel v prvo ali ne bo?Kako kaže kaj v ljubezni?hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Bo uspel v prvo... ljubezen pa odlično kaže nimam pojma kaj počneš na tem področju ampak boljš bi šlo težko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Pixy kaj mam zdej js en dejavu al kaj no to sem ti že pogledal, s tipčkom se bosta najbrž vselila kaj skupaj, in za službico dobr kaže.. Ne ne El Nino, nazadnje si mi rekel da je to še zelo oddaljeno, če bova skupaj živela amapk zdaj pa je d best ta napoved lep dan Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rubi, kakkšna sedmina tole je še živo... mal bo treba pogladit pa bo.... ... Nino....hmmmm....... al ni mal preveč gub po moje rabm valar.... od SCT-ja švašta! pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 oh well, hvala za odgovor... ceprav bi rekla da je bolj vse skup v drugo smer ; ) ampak.. se bomo pustli presenetit ? ; ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 OooH a kr šlogate, jst si pa full želim da bi mi enkrat kdo kej "napovedu" pa nikol nisem še prosila kakega eksperta da mi v karte ali kavico pogleda, čeprav je res ena teta zadnjč laufala za mano po mestu pa mi ponujala branje iz dlani in kave ampak je blo too good to be true heh No Nino potem pa boš ti moj prvi hihi Ja za šolo tako vem, da je vse odvisno samo od volje in tega če se boš brcnil in spravil k delu tako da tole vprašanje bom verjetno kar pustila, samo me pa full zanima če se kej sveti v ljubezni. Sem tut eden izmed strokovnjakov za propadle zveze in mislim da me zdaj t.i. napake iz preteklosti tepejo - vse se vrača vse se plača. Torej kako mi kaj kaže v ljubezni, a kaže da bo kak simpatičen tipček uletu v bližnji prihodnosti?Aja...a se da iz kart šlogat tudi na podlagi kakih podatkov določene osebe ali kaj takega ker mi nekdo meša glavo že res dolg pa nikakor ni za odkrit če je dejansko kej na tem al je zgolj "one way only" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Leica tisti četrtek je že mimo Pixy, ....... glede ljubosumne prijateljeve punčice hm dvomim da je čist brez osnove.... to ljubosumje nekaj je na tem... .... el nino res si legenda tale napoved se je izkazala še za kako resnično lep dan vsem Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Sicer sem že skor 100%, ker sem že imela razgovor za službo in sem tipa ful prepričala, sam do začetka je še kak mesec, pa me zanima, če se bo vse v redu izteklo in če se bo moje finančno stanje kaj popravilo, ker trenutno je grooozn.... Predenj ne začnem, se nočem preveč veselit. Je pa moja sanjska služba tole... In če bo res tako, kto si približno predstavljam, finančno in tud kar se tiče dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ojla!mene pa zanima, kako bo uspel moj posel, ki ga pravkar nekaj furam...pa faks, kako kaže?hvala tipozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Hojla Nino! Ali lahko prosim pogledaš v karte kako kaj kaže z potjo v aprilu, ki jo planiram, se bo uresničila ali ne? Pa še za prihajajoči izpit mi plz poglej! TNX! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 pozdravcek spet od mene, zanima me, ce bom na zacetku februarja sla na sluzbeno pot? pa zanima me tudi, ce v prihodnjih 2, 3 mesecih lahko pricakujem kaksno pozitivno spremembo na ljubezenskem podrocju? hvala za odgovor in lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Nincek, dej mi pomagi!!! Kaj je s tem S.? A je v redu pob? Kaj kej cuti do mene? Morm vedit, kr jz dva dni zdele en meter lebdim nad tlemi. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncesije 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Cav El Nino, ej, jaz ti lahko posodim konja. Sam je tak zelo majhen in cisto lesen. Je bolj za zacetnike... Je pa dober. Ne brca, je cisto zadovoljen, če cele dneve stoji na polici in je ves srecen, če ga vcasih pobozas, da z njega pobrises prah. Pa novih cevljev (podkev) tudi ne rabi vsako sezono... Hvala za soncno napoved glede zveze, ki me bo srecala nekje v prihodnosti. Samo se dva vprasanji imam: A se kaze kaksna oseba, ki jo ze poznam, ali pa naj bi to bil en cisto nov clovek? In koliko vnaprej se ta zveza kaze? Prej ali potem, ko jih bom imela 65? PS: pravijo, da zivljenje postane najbolj nepozabno, če ga zagrabis uzdo in pogumno jezdis kot, da se ne bos oz. te ne bo nihce nikoli ustavil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 El nino, ma kaj bo že kaj z mojo ljubeznijo? Se sploh kaj odpira? Kaj kažejo karte? Ravnokar doživel eno razočaranje, tako, da že zgubljam upanje v ljubezen. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.