Skoči na vsebino

LNF Vedeževalnica

El Nino

Recommended Posts

Petrca ;) uu kakšna čast še nikoli nisem bil prvi... :P tko da ti vrnem s tem da boš prva danes.... hm no da vidim če sem prav razumel zanima te en tipček specifično ki ti meša glavo, in zanima te kakšen potencialni tipček ki bo šele uletel... :D no tko, tisto z tipčkom, ki ti meša glavo, hm dokaj "one way", s tipčkom ki ti šele bo mešal glavo, ziher pride kak v bližni prihodnosti, zelo dobro se bosta ujemala.. je pa dokaj od tebe odvisno kaj bo s tega... mal me ma da bi reku da bo ovnček al kaj tazga, sam... po znamenjih ponavadi zgrešim...

Pixy :D hihi :P

Mačkyca, hja men se zdi da bo vse vredu tukaj :P vsekakor se bo stvar razrešila v tvoje veselje...

Leica, posel ma en "catch" drgač pa bo šlo vredu če se boš uspela izognit temu morebitnemu problemu... faks če ti je sam vešč ni zadost veš, je treba še kaj narest....

Bera, službena pot vsekakor.... ljubezen pa spremembe pozitivne, prej v dveh mescih kot v treh...

Devica.. S. je vredu pob, mrbit mal preveč razmišlja... pa pazi da s tistega enega metra nad tlemi ne padeš na kakšno poslo... :P

Sijočesonce... pred 65... :D :P hihi ja tako js jezdim moje življenje :D najbrž ga boš tudi ti kmalu, tvoja oseba najbrž jo poznaš, začelo se bo kmalu mrbit je povezano s službo, tvojim ali njegovim poklicom..... naj ti sonce sije :P

Bik, najbolj žalostna je smrt, ko umira upanje, z razočaranjem je pa tko, včasih je nujno da smo razočarani, zato da potem razmislimo, nauči se kar se moreš naučit od tega razočaranja.... da drugič ne boš razočaran... sicer pa karte se odpirajo zelo lepo :D seveda razočaranje iz pretekloti je vidno ampak ti ne bo povzročalo preveč preglavic, greš naprej in dobro ti bo šlo v tem, tko da bo zelo dobro...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Devica.. S. je vredu pob, mrbit mal preveč razmišlja... pa pazi da s tistega enega metra nad tlemi ne padeš na kakšno poslo... :P

x:Dx x:Dx Em, a to pomen, da je lohk se kej vec med nama xDDx xDDx :vio:

Pa tole, ko razmislja a kao prevec analizira al idealizira al je sam nastroman? :eek:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

lp

mene pa zanima kako kej zivot,mislm kok dovg se mi bojo vlekl se te,kako bi reku,prazni trenutki..k me morijo.

pa tud zanima me kako kej ljubavni zivot.pa ne za ene nepomembne zvezice.kdaj bom lohk reku to je to?

hvala pa fajn se mej!

Trinity... :D sori sori :P nehote res... torej potovanje bo potrebovalo še velik planiranja preden bo potovalo, izpit pa najboljš kaže, naredi svojo stvar, tko kot znaš... in daj vse od sebe...

Devica... hm :D hja odvisno kaj je zate kaj več... ampak ja nekaj v tem stilu preveč naštroman? :P to pa prvič slišim :D :D ampak mrbit je to to... naštromanost sam razloži kako ti misliš...

Nols, zgrabi se mal v roke, dokler lahk še kaj narediš, glede svojga življenja dobro kaže, izboljšave, glede ljubezni pa bolj slabo, moreš še velik narest preden bo kaj...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>

Devica... hm :D hja odvisno kaj je zate kaj več... ampak ja nekaj v tem stilu preveč naštroman? :P to pa prvič slišim :D :D ampak mrbit je to to... naštromanost sam razloži kako ti misliš...

Aaaaaa :eek: :2src: A to:"nekaj v tem stilu" se navezuje na:" da bi mela kej vec" al na "nastromanost"??? Vec mi pomen to da bi se mela mal dlje cajta rada :sori: x:Ix x:Xx Joj, se telefonske si nisma izmenjala, nism hotla prevec vsiljiva izpadit, pa sm misla, da jo bo ze dobu nekje, ce je bo hotu :sori: :V:

Nastroman...pa tak, da mu ideje ful sopajo cel cajt...vecni izumitelj

Pa ful izgleda tak obcutljiv...a je res?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:)x Ponovno lepo pozdravljen!

Lepo te prosim če mi lahko kaj poveš glede ljubezni!? Natančneje kako kaj kaže glede obnovitve te moje veze oziroma glede ponovnega snidenja, ki si mi ga napovedal!

En lep pozdravček x:Ix

Mia

:V: :V: :C:

Pa zakaj mi noče odpisat na sms? (Sm dobila številko) :sori: :sori:

Dear Human,

Oh, kaj naj rečem, zgleda se staram ker men so bli znaki dokaj očitni ampak kaj na poti sm zgrešila mi pa ni jasno?! Nič, pridem še kaj vprašat ko spet začnem v ljubav verjet :sori: oppa al pa ko uleti kej ovenčku podobnega - če bi bil ovenček nebi imela nič proti ker bi bla potem že dva x8Dx sicer pa karkoli bo vredu, samo da nima škrg :vragec: x;)x

Pa hvala še enkrat Nino!

@Devica: Probaj v mapo "želim si" oddati željo po njegovem SMS-ju, mogoče te bo kej uslišalo x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

5rca ej hvala ti... :palec: x:Xx Ampak je odpisu + poklicu x:Ix :vio: Sam pač neučakanost....

Dear Human,

Behemoth 75% da bo...

Devička ziher bo kaj... :P

Mala1 srečanje bo potekalo najboljš možno...

(odgovori so dokaj kratki k se mi je okno zaprlo :( :P ampak dobri :D

zanima me kaj se bo zgodilo v odnosu s frendom, ki se me zadnje čase vztrajno izogiba in kaj ga sploh muči?

el nino hvala

pa en skrajno lep dan x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>

Devička ziher bo kaj... :P

Iiiii :2src: :2src: x:o)x :palec: :palec: :wOOt: :onfire: :onfire:

Dear Human,

Ojla, El Nino..

Mene pa zanima, ce bo nekje v bliznji prihodnosti kak desc prisel mimo..a se bo kaj premaknilo na podrocju lubezni?... :o|o:

Pa kako kej prijatelstvo, ker zadnje case se mi zdi, da se mal oddaljujem od dveh prijateljic..a je mogce to samo iz moje strani tak obcutek?

Aja, a mi bo slo v sredo dobro na izpitu?

..le krila misli me neso..

Rdeča Hrenovka, ljubezen je na kolesih in se premika.... :D zmer hitreje... hja glede prjatlc, hm filing ni čist zgrešen, se nekaj ohlaja zadeva... razmeroma dobro ja ... :D to je tko pač ene tolk kot ponavadi....

Cao!

Spet jaz.

Mene tud fuuul zanima ljubezen. Za faks se mi je ze uresnicl in mi je dons ratal solnino placat :palec: .

V ljubezni sm bla pa do zdej vec al manj res vedno razocarana in pocas ze zgublam voljo in upanje, da je nekje tudi zame en krasen fant. :C:

Mi je pa en zelo vsec in se dobivava na cajckih in kinu, ampak se ni se nc premaknl. Jst sm pa ocitno v doolgih letih cakanja mal nepotrpezljiva postala. :2src: Pac, kot vse bejbike, si tud jst zelim, da bi me kdo pocrklow. xsrcx

In bi te lepo prosila, da mi poves, ce je kej na tem al naj grem rajs naprej in ne zapravljam casa???

Res ti hvala za odgovor in morm te pohvalt, ker si res ful prijazen, da nam pomagas v nasih tezavicah!

Lep dan se naprej, Pikica. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...