El Nino 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 I'm your private šlogar, i tell what you want me to tell,šlogam ljubezen, and any old love will do,prijateljska al bol seksi, american express would do niceley thank you.. hihi lih tino turner poslušam... Hja, Manja... 84, praviš da je on pristopil (hihi se mi je zdelo, k so ble take karte, sam res nisem hotu rečt, k rajš za tvoj fajn napovem da pristopi k njemu da se ziher kaj zgodi) ne razumem pa kje je zdaj problem prstopu, in a ti še ni jasno kaj z njim? hja če ti je všeč pusti da te lepo pedena, hja če ti ni kaj pol sploh sprašuješ :D hm hm hm nič mi ni jasno, opiši mal situacijo pa podaj kšno konkretno vprašanje pa bova šla naprej ;) Pikica, kaj zdej a si ga že napadla... ? hm za valentinovo bo "kseft" ampak lej da če ne bo nič, boš ti tista ki bo poskrbela da bo kaj... js bom pa že kaj ukrenil, rožce na vrtu so vse zmrznile hihi bom raj mal več toplih poljubčkov.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Mene zanima ali naj se sputim v eno zadevo ali naj raje pocakam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Tenk ju, maj prajvet slogar! Nism še napadla, nisva se nč vidla še... ampak bom, k ga vidm naslednič. Sam hočm, da da on pobudo, da se vidva. Šteknzi? Ma zato tok kompliciram, k si ful zelim, da bi se KONČNO en ZAME potrudu, ne pa da se skos jst trudm bit zabavna, pa zanimiva, pa dajem pobude za čajčke, kino....no, sej nism sam jst dajala...sam...a me razumš? Sej ne iščm enga kešarja, s hudim avtom in manekenskim izgledom, sam pobča, k me bo mew rd, pa mi to znow pokazat! Damn, is that too much??? Nočm bit še eno Valentinovo sama, glede na to, da sm bla do zdej vedno!!!!! Pa nč ni narobe z mano, ne vizualno, ne mentalno...resno. Zato mi je še tok težje, k mi vsi govorijo:' Taka fejst punca, pa sama....Jah...kva nej? Zdej sm ti kle čist izlila srce...nikar se ne ubadi s tem, sam mal mi je dopi..il, pa sm mogla mal pojamrat. Brez zamere, bejbi. Fejst bod se naprej.mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Ojla! Joj El nino, res ne vem kaj bi brez tebe , brez tvoje pomoči oz.tvojih napovedi !?Res si super fant, se mi zdi, da v kolikor bi se osebno poznala, bi bila lahko ful dobra frenda, al kej misliš ti? Pa še blizu živiva.... !Kar se pa mojga problema tiče; ja, včeraj je pristopil, oziroma poklical in nato v joku prosil če me lahko vidi, tako da kasneje sva se videla, malo poklepetala ....teži pa mi to, da glede na to da sva bila skupaj 3 leta in da sva se razšla, mislim da bi se bilo potreba pogovorit o problemih, ki sva jih imela v preteklosti, a mislim da želi on to kar pozabit, sama pa mislim, da v kolikor narediva tako, se bodo ti problemi ponovno pojavili. No,za enkrat se tudi nisva še nič dogovorila kako naprej. Če sem popolnoma iskrena, pa se tudi malo bojim da moja čustva niso več taka, kot sem mislila. Pa sej niti sama ne vem...kot da imam v glavi tako zmedo da res ne vem kaj bi! !Veš kaj me pa res zanima; kaj ti vidiš glede njegovih čustev do mene, ter želja, ki jih ima glede mene!Nino, res najlepša ti hvala! .Pa še pohvalit te moram, ker si bil edini, ki mi je najbolj natanko napovedal kaj se bo zgodilo!!! Res cool! Če se kdaj spoznamo, te vabim na en !Pa še to; upam da ostanemo v kontaktu tudi ko ne bom potrebovala vedeževanja!Si bova kaj drugega, bolj zanimivega povedala! En lep pozdravček ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 Nati, spusti se v to... nč čakat,... Pikica... hihi, hjajs tud mislim da ni nič narobe z mano pa sem vsako valentinovo samski... hja, nekateri ljudje smo pač "talentirani", v ljubezni, nvem, js tud čakam, nekak da bo ona dala mal pobude... sam to je tko, ko se dobita dva en je bol nestrpen ko tadrugi in tisti začne... drugi bi se pa še mal igral in ponavad sem js tisti, ki napade, včasih bi blo bolš da nebi, mrbit si to tud tvoj bikec misli, in raj čaka da ti kaj nardiš... hja, biti prvi je vrlina, čakati pa modrost... Manja. hja jutri sem v ajdovščini, sam sem precej zaposlen, mam 4 stvari za narest hihi največ možnosti tam okrog 11ih pa še to ne vem itak vsak petek sem v ajdovščini se bova kaj dobila, da vidim wajdovsko lunatko... hja 3 leta skupaj zdaj pa sta končala pa bi spet skupaj zveni ajdovsko allrigth hihi hjaja kje so bli časi ko sm js ajdovke preganjal hihi bova po osih se mal pogovarjala ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 No, vids, sva ze dva. Bom drzala pesti za oba, da se nama letos koncno nekaj lepega zgodi. Pa sej ni nujno, da glih za Valentinovo...lahko prej Drzi se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Oj! A pol nisi prow ajduc, al kej? Zadnjega stavka k si ga napisal ne štekam! Kej si mislu z osih? Ma neč mi nejsi povejdu o mojem vprašanju! Šala!!! Upam da se res enkrat srečamo! Mogoče drugi petek, če si že vsak petek po Ajdušni! Samo nekaj bi te vprašala! Kolk si pa star, če ni skrivnost!? En lep pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 Manja, Hm no ja js sem 1/3 vipavc, 13/21 wajdovc, in 1/21 notranjc hihi zadne čase sem bol blizu ljubljane, zarad študija, drgač pa ttrenutno v ajdovščini kot vsak petek k mam jogo pa to pa mal družinskih obiskov hihi... OS- osebna sporočila tle na forumu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Oj. Jst sm kr mal obupala. In ne vem, ce bom res jst kej dons nardila, k mi je vse dol padl. Tko da....any advice? Sori, k ti na tak 'lep' dan morim. Drgac ti pa posiljam vsaj jst enega velikega (sicer prijateljskega) lupceka! Upam, da bos mel lep dan. Bye Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Ojla Nino! Kako si kaj? Lepo da hodiš na jogo, tudi jst sem hodila nekaj časa, pero že par let nazaj, a sem jo potem opustila,čeprav mislim da mi ne bi škodlu da bi še vedno hodila! Danes sem gledala tvojo fotko enih dobrih 10 min da bi pogruntala kdo si, če sem te že kdaj videla al karkoli no, da bi pogruntala kdo si... !Veš kaj, lepo te prosim če lahko še malo pokukaš v karte kako kaj kaže na področju oziroma kako kaj kaže v zvezi z obnovitvijo te moje veze!? Pa še njegova čustva me zanimajo!Oprosti, ker te ponovno to sprašujem, a nimaš kaj, tako je !Lepo se imej, pa odpiši kaj! Upam da se v kratkem tudi osebno srečamo, če si za, seveda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 Pikica, nobenga nasveta... ti ne morem dat... ti vsaj maš priložnost kaj narest... js lahk sam ujčkam svojo žalost... namesto Black Magic Woman, sem dobil pico s prijatelji.... hm ni slabo... ampak ni tisto kar sem iskal... ehja, naredi kaj če že tisti k bi ne moremo.... Manja, Jure Grbec... po priimku me večina ljudi spozna... se bova kaj dobila ja ... v petek sem v wajdovšni sam povej kdaj ti paše pa se dobiva... zdej pa po karte letim pol pa odgovorim... no tkole... še zmer mislim da se bo stvar obnovila, tipček je sicer trenutno mal bol zmeden kt ponavadi... hm valentinovo je pošli kšn sms? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bera, če ne bo prej bo pa marca že res skor ziher men se zdi da bo prej, ampak kr počas... pa u easy naj te ne skrbi prihodnost zrihti si zdej kaj... nino, tole si pa zanimivo povedal, jest itak nikamor ne hitim, samo cas bezi to je vse ... v glavnem na sluzbeni poti je blo v redu, zanimivo in poucno, pa brez zapletov ... pa tud princ na belem konju mi ni prisel naproti, ha ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 (popravljeno) Jao Pikica, spravi se v akcijo eni niti možnosti ne dobimo da bi lahko kaj naredili al pa smo jo zamudili pa ne pride okoli tako pogosto No saj sem rekla, da ne bom jokala na Valentinovo ker mi ON sigurno ne pomeni toliko da bi me zares zvilo ampak...zvilo me je in to orenk pa čeprav se mi ne dogaja ravno pogosto da bi me kdo do tega pripravil. Nino, nazadnje si rekel da je one way only s to osebo, ki mi meša glavo ampak, zakaj me kljub temu še vedno preganja ta grozen občutek da pri njemu nekaj leži v ozadju pa samo ne morem izvedeti kaj?! Pred kratkim sem izvedela še nekaj kar me je spet spravilo v dvome, nazaj k prepričanju da mogoče le ni tako one way only Saj vem, da sem verjetno sama kriva, ker si pustim preganjati vprašanjem kaj bi lahko to in ono dejanje pomenilo ampak nikakor mi ne da miru... Bom zelo tečna, če te prosim da še enkrat pogledaš v karte - za vsak slučaj, za miren spanec? Lahko mogoče pogledaš, če so pri njem prisotna sploh kakršna koli čustva, kakršnakoli simpatija četudi ni nujno v smislu ljubezni? Mogoče sem kaj zgrešila ali pa si preveč želela ravno ljubezni, mogoče njegov odnos kaže zgolj na željo po prijateljstvu ali kaj podobnega? No kot drugo pa, včeraj sem izvedela tudi nekaj drugih ne ravno prijetnih stvari - dobila sem neke ključne informacije na katere čakam že zelo dolgo. Dejstvo je da gre za neko zelo zapleteno situacijo ki se ni nikoli dokončno razrešila in je vse nekako do sedaj obviselo v zraku. Bi mi lahko prosim pogledal, če je vredno stopit v "boj" in dokončno razrešit zadevo ter če ja, kako kaj kaže z možnostmi, da se bo primer razrešil v mojo korist?Mi je res zelo pomembno zato ti bom full hvaležna če mi lahko vsaj malo namigneš v katero smer naj se obrnem - trenutno sem v zlo velikih dvomih, sploh ker primer vključuje odnose z ne ravno moralno korektnimi ljudmi in si ne želim nakopati kakih večjih težav z iskanjem pravice Popravljeno 14. februar 2005 -> 5rca Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 5rca... no tvoji dvomi so upravičeni, misli nate, in počasi bo kakšna vroča simpatijia padla na tvoj račun... hja ni brezupno... so bolj vroče karte zdej kt prej, sicer v prihodnosti še vse... ampak boljš kaže kot prej kolkr se spomnim... drugi del... lahko zmagaš... ampak pozorno premisli preden se spustiš v to, mislim da se boš in se bo obrnilo v tvoj prid, kdaj pa .. dokaj kmalu, le razmisli splaniraj stvar tako da ne bo nič šlo po zlu pol pa v akcijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jej...hvala za tolk hiter odgovor, pa tko lepo optimističen!!! Za tisto drugo zadevo sem tako malo vedela pri sebi da bom zelo neumna če kar pustim in se dokončno umaknem saj sem ravno s temi informacijami posredno dobila tudi potrditev da nekaj je v mojo prid vendar pri zadevah ko se igraš s nikoli ne veš. Previdnost ni odveč in bom temeljito premislila pa čimpreje začela kovat še predno se železo ohladi Hja za cukra pa...saj je važno samo to da mu ne uidem iz glave, je šlo že tolko časa (in priložnosti) mimo da če ga rabi še naj si ga vzame no matter kaj se bo zgodilo samo da na koncu en konkreten odgovor dobim ki bo že to večno tišino razbil Torej obvestim kako se bodo stvari obrnile think positive ane Če se pa res obrne v mojo korist pa imaš en čajček v dobrem...ali pa kakav še bolje ha ...pismo punce, bomo mogle kar urnike uskladit da ga vsaka posebi na pijačo dobi Sej...mogoče pa le ni to Valentinovo tako turobno... podarim en http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/6.gif vsem ki tole berejo! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 hihi zdej sem spet vsak dan v LJ.... ni problema... čajčki kakavčki... vse spijem sam da je toplo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 bom jz organizatorka... kr men ure... vam bom povedala kdaj je frej! ninči se strinjaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 ja itak hihi zdej bom rabu profesionalno tajnico Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 5rca in Nino, tud pr men ni tko lepo, kokr je blo slisat....že dva tedna ni nobenga odziva z nobene strani- z mojga zarad trme, z njegovga pa....bogsigavedi zakaj??? Tko da, bl težko kej ušpičm, če ga ne vidm. Pa on je tak, da ful cajta rab...in zdej mi je vse dol padl in bom pustila vse na mir in tud jst čakala....kaj čem. Fajn se mejte na kofetu, pa na nas kej mislte, da nam boste kej lepga načaral! Lep dan vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manja.s 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Hello, hello!!!! Upam da se res vidimo v petek, edino slabo je to, da jaz pred 2 ne bom upala, tko da me boš moral mal počakat, če boš ti slučajno prej!Ej, veš kaj moram vprašat; si napisal da je pač zdej še bolj zmeden, zkej pa? Glede odločitve o najini vezi oz. o čem? Res sorry ker te tko mučim s tem, a mi res ne da miru in nate se najraje obrnem, ker si dober, pa še faca zraven! Lepo se imej! Če boš zvečer kaj na net-u, lahko kakšno rečemo preko msn-ja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 hm Pikica? kaj zdaj to js sem bil čist pod drugim vtisom... hm Manja. S... hja pomoje mal valentinovo pa to... ga mal zmede fanta... ehja MSN ni problema, ob dveh, najbol zgodi tud ni problema, prej se mi itak ne da pridet na obisk dol hihi ajd se beremo kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Jah ne vem, Nino,....ful sm zmedena. K se vidva sm res zihr, da sm mu vsec, pol pa tok cajta ni nbenga odziva....kr hudo mi je. Ne vem, kaj nej, ampak ful ne bi rada jst molka prekinla, ker bi rada vidla, če mu sploh je kej do tega, da bi kej ratal med nama....a razumeš? Ker jst sm že dala zadostkrat pobudo in namigvala, da mi je všeč. Ne vem več.... A lahko prosim še 1x pogledaš, kaj trenutno kaže? Prosim? Hvala ti. Čist obupujem....damn....a sm lohk še jst 1x že srečno zalublena, al res preveč zahtevam.....????????? Porkafix.....sej bo bolš, a ne? Tenx, my private šlogar.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 cao El nino, a lahk pogledas se zame, ful se mi dogaja-definitivno sam ne vem kaj? Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 lepo prosim, potrebujem prvo pomoč. Ful sem se zaljubla, in mislim, da tudi tisti, ki ga ljubim, čuti isto. Enako razmišljava, cilje imava enake, en drugmu stavke dokončujeva. Ampak...jaz sem poročena...drugič. Ali naj prekinem zdaj, ko še ne boli, ali naj nadaljujem. Srce pravi naprej, glava pravi bremzaj. Strah me je, da bo on hotel vedno več, ker je tak tip, da z malo ni zadovoljen. HELP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Pikica... lesson in love... če si ga navadila da daješ ti pobudo, ne prekini tega, vsaj ne brez da mu pojasniš zakaj... torej daj spet pobudo da se mal dobita, predstavljaj si katastrofo, da ti čakaš da bo on kaj dal pobudo, on čaka pa enako... zgrabiga dokler ga še lahk... pokliči mal, hja, js res druzga ti ne morem svetovat, js ti povem da če bo šlo tko naprej, ne bo nič iz tega.... zato spremeni srečna ljubezen? hm hja, sej je vsaka... pa vso srečo, če bi mel njega na liniji ziher bi mi reku da čaka da še ti mal pobude pokažeš, če ti je sploh kaj mar do njega, in bi mu reku isto kt tebi sam njemu ne morem... sicer pa je tvoje življenje, sama ukrepaj... drugi ti ne bodo dali sreče, ne srečne zaljubljenosti... Tai-Chi, hm no čist tko na splošno, faks al služba, al šola, karkol bi ti mogo zdaj zlo zalaufat, in velik ubadanja s tem, velik energije in vse vredu tukaj, malo pazit, da prav stvar izrabiš pa bo, kar se tiče pa ljubezni pa ne vem trenutno je ne vidim, vidim bolj to, mrbit bo kje ob robu.... Volja... ehja... js ne bom nikoli opravičeval kšnih ločitev pa tko ampak... če pride bolši mimo, pač pride, in trenutno grzno noriš za tem tipčkom hihi hja, počakaj mal da se umiriš, ne ukrepaj pre hitro, meni se zdi tukaj vse še prezgodi za karkoli... Za vse "stranke", pa ena pesmica od bon jovija, Open all night! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.