Trinity 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Škoda!Jst sem pa tolk hotla bit z njim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Na pa si mi dal novo upanje, samo si me pa malo presenetil z odgovorom - priznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala1 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Mala, evo najbolši karakter kar sem jih kdaj v kartah vidu, ognjevit, čuten, predvsem pa vredu dušca... pa dedec Ej Nino, hvala pa dobr se mej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Sowwi Nino...babje čveke noč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 uhja klepetaš pa ko velika hihi mmm njam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncesije 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 El Nino vidim, da si tudi ti član v klubu "ljubiteljev snežno bele opojnosti", ki se v centimetrih nabira po cesti. Moje najljubše notranje doživetje je montaža snežnih verig na avto. Ko ti sneži za vrat, ko te zebe v roke, ko se ti verige po možnosti "zamežljajo" kamor niti pod razno ne bi bilo treba... To je res čas za notranje globoko doživljanje snežne idile. Ta teden sem ugotovila, da v tako globokih trenutkih tekoče meditiram (beri preklinjam) v najmanj petih jezikih... Se že veselim prihajajočega tedna... da bom lažje stopila led, ki ga vremenarjii napovedujejo, bi te nekaj vprašala.... Zadnjič si mi napisal, da se mi na lj. področju celo nekaj napoveduje pred 65 letom. Pa me babji firbec matra, če bo to vihar v kozarcu vode ali pa bo šlo za tisto zaresno zadevo? PS: A sem ti že napisala, da sem stara 64,7 let ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 js pa že dva dni izkoriščam tekanje na smučeh pa to tko da sem ljubitelj snežne idile všeč mi je mal bentim na cesti ampak obožujem belino zihr moja najljubša barva prec za rdečo... 64.7 hm hm no js še zmer pravim da se bo kaj zgodlo seveda lahk pa tud sama kaj zrihtaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ninči, mene pa neki zanimaaaaaaa.... Enga kolega mam, k ma mislm, da se punco, ampak se zadnje čase nekam sumljivo prijateljsko obnaša do mene. Pa ful ni tak-kurbirček-in zato mi ni nč jasn, kaj mu dogaja. A lohk mal pgledaš, kako je s to zadevo? Pr mojmu loverju pa nč novga, sem dala zadevo na stranski tir in čakam na spremembe...to naše večno čakanje, a ne? Blesavo. Samo vsiljevt se pa tud ne morš, a ne?Sej sm kr gud. Ne obupujem- trenutno! Pliden bodi, slcek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 nič kaj dost mu ne dogaja... mal je zaljubljen vate (s poudarkom na zaljubljen) pa si te želi pa mal tko nespretno te lovi.... pomagaj mu če ti je všeč... bom priden slcica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Upamo da bo Pika kmalu na novo in . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Kaj pa mene bo tist frend kmalu poklical , upam da ja al je še prev eč v šokuKaj praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Uuuuuuuuu, damn. Sam res ma mislm, da še, punco. Če sta pa nehala, je pa to čist sveže in po izkušnjah, to ni fajn, ker tipe prej k slej vrže po dolgotrajni zvezi. Sm mela že 2 taka-takoj po resni zvezi in se nikol ni dobr izšlo. Sej fant je kul, sam zalublena pa nism - še? Ajajaj.... Bomo vidl...poročam naprej. Hvala, slci! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncesije 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa že dva dni izkoriščam tekanje na smučeh pa to tko da sem ljubitelj snežne idile všeč mi je mal bentim na cesti ampak obožujem belino zihr moja najljubša barva prec za rdečo... 64.7 hm hm no js še zmer pravim da se bo kaj zgodlo seveda lahk pa tud sama kaj zrihtaš... Scena.... koledar se odšteva! Gremo! Plan akcij sledi, o rezultatih bomo poročali! PS No 1: Belo rdeča kombinacija res ni slaba. Meni je najbolj všeč v obliki smetane in jagod, vanilijevega sladoleda in zrelih češenj, vanilijevega sladkorja posutega po malinah, sladkorne pene na rdečem puloverju....... PS No 2: Srečno na smučeh! Sam, da ne bo šlo prehitro. Počasi se daleč pride... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 Pismo gledam tole temo pa ne najdem in ne najdem kart pa se spomnim da jih mam v torbi (priden fant nesu v šolo sabo) Mačica, ga bodo še malo nategovali s tem, naj mal povpraša kako je s tem... js ne vidim lih kere rešitve razen mal podebaterat, samo od sebe ne bo nič tle... Devica... ima te zelo rad, ampač če mu gre zaupat to je pa bolj dvomljiva zadeva... preveč je muhast mrbit... pa mal v takih časih... Amber, če te ne bo v kratkem pol te mrbit še precej časa ne bo (ua kaka čudna napoved... ampak to vidim) Pikica poročaj poročaj... pa ne se še poročit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Hojla Nino s klobukom, mene pa zanima moja sluzba ? kaj se godi ? Pa tudi v mozevi sluzbi , kaj se godi ? Pozdravcek , Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Čudna napoved Jaz pravim nč čudna je kar taprava, tud men se tako dozdeva...Tip je zlo zanimiv, skrivnosten...pa ni nč čudnega. Ampak je pa nefer če ne bo nč poklicu...bo že vidu... hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Devica... ima te zelo rad, ampač če mu gre zaupat to je pa bolj dvomljiva zadeva... preveč je muhast mrbit... pa mal v takih časih... Pa mal v takih casih... Kero pohopsa To se mi je itak zdel, da je jebac...Pol bols da ga odjebem Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Hi El Nino,prosim te za odgovor, ki ga boš našel v kartah Spoznala sem moškega in preskočila je obojestranska iskrica ,vendar pa živiva dokaj (kakor se vzame) narazen.Zanima me ali se bo med nama kljub temu razvilo kaj globjega oz. ali se bo potrudil, da se bova čimvečkrat videla in nadaljevala zvezo.Hvala in bodi dobro.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Tipka... pr tebi bo dbest pr njemu pa bo čist odvisno od njega, trenutno je vse lepo in vredu v prihodnosti pa gre lahko al zelo na dobro al pa na ne tolk zelo dobro... Amber... a more zmer tip poklicat al kaj? kt tip k zmeri pokliče morem mal potožit da nimam nč od tega... tko da mrbit ma pa fant izkušnje pol jih bo pa še najebal... hehe Devica, ne take vrste časi, bolj ene težave ma nvem, življenje ga mal muči, trenutno dvomim da leta za drugimi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Jst pa poročila? Ne bod smešn.... Če mi pa slučajn rata, te pa povabm....z uno rdečelasko vred....by the way...a je kej novga? Sam pol, k jo boš upecu, da nas neb slučajno začew zanemarjat, k tkole ne bo šlo.... No, kšn kratk dopustk ti bomo že dal, za začetk. Lep dan, mišek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Haha a tale izraz "upecat" se sploh še uporablja?! DiBEST Kakorkoli danes je sonček, pomlad prihaja, kooooooolk je lepo Ej Nincho a veš kaj si mi našlogu nazadnje glede ene zadevce da se bo obrnil v mojo prid a veš da se je danes obrnila oz. se je začelo obračati kot zgleda na bolje ...OH! God I love justice xyesx Ampak ne hvalimo dneva pred nočjo, dejte folkec držat in da enkrat zmaga dobro nad zlom wow kaka drama Še je upanja za ta svet Ninchi, ti pa lahko kej prošlogaš še, kako se bo odvijalo v nadaljne...če se ti bo dalo no, ko vem da si sigurno full bizi s tisto šestko hehe ( 6 kaj kako?! ) in laufanjem, dans je tak sonček sigurno greš na smučke Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ojla Ninčko - Nančko... ! Sam kolk si ti priden, ma res! Za vsakega od nas najdeš nekaj besed, to je res cool. Sem videla da ti je bila balada všeč! Veš kaj, tvojega odgovora pa delno nisem razumela; napisal si namreč, da si on želi da bi najino vezo ponovno obudila oz. da pristopim do njega, istočasno pa si mi napisal, da so njegova čustva trenutno hladna, torej?!Samo malček bi obrazloži kako si to mislil, če upaš seveda! Lep pozdravček Mia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 somewhere over the rainbow pikica veš da nebi preveč zanemarjal... js si dopust vzamem sam kadar ne morem naprej... (al pa kadar se mi ne da ) no čak da se mal dobiva z rdečko ... zdej se skor nč ne dogaja ... 5rca hja zelo vroče bo zdele, pol bo pa tist kar boš zdej zrihtala... vsekakor ti dobr kaže... Mia2000 seveda on se mal drži nazaj, ne prepusti svojih čustev zatira jih, mrbit ga je mal strah, noče čutit... pa tko, pač vv smislu konc je pa ma mal tista razmišljanja... drgač pa bo že vredu, pač mal je žalosten bolj kot pa vesel, in se drži nazaj... hm me zdaj kaj bol razumeš? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mia2000 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 (popravljeno) Ojla again! Ja seveda, zdej pa prav vse razumem! Lepo da si tako hitro odpisal! Naslednič pa poglej malček njegove želje- glede naju oz.mene! Če upaš seveda! Lepo se imej Ninčko!!! Popravljeno 1. marec 2005 -> Mia2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Mia2000 najprej bi se rad pogovoril s tabo, pol bi te pa rad nazaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.