krokodil 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jst predavam Kolk pa traja predavanje ? Pa ne menda cel dan ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 boš vidu, bo ko minutka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Sta smotana! To so resne zadeve! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro, kaj pa tema za naslednjo v Ljubljani ti je všeč? Šola zdravega življenja na nezdrav načinHm, načeloma nimam nič proti takemu naslovu teme, ampak kaj pa si bodo ljudje predstavljali po tem? Naslov naj bi jih pritegnil - tale jih po mojem ne bo kaj dosti. Ali ne bodo nemara mislili "Ljega, tale mi bo pa zdej razložu de moj trud za zdravo živlejne sploh ni tapraw..." Pa bodo šli drugam - ? (A dalo bi se ga razumet i kako drugače ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Največja bolezen je ravno strah pred boleznijo, ne bolezen sama, ki je človekov prijatelj.Kar poglej diabetike, na primer. Očitno je, da se svoje bolezni tako bojijo, da si večina še pomisliti ne upa, kako bi jo odpravili.Rad bi se namreč lotil psihe, ker začenjam počasi razumevati, zakaj mnogi trdijo, da so vse bolezni psihosomatske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, kaj pa:Kako na zdrav način pregnati spomladansko utrujenost!Glej, glej, to sem pa spregledal, dobra tema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glej, glej, to sem pa spregledal, dobra tema Aleluja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aleluja! Aleluja, misliš, da ne bo zanimanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Ne, zanimanje bo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, zanimanje bo! Dobro, če se bo Bern strinjal, sem za Kaj pa, če se ostale lunatke ne bodo, ko nobene ne črhnejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Glede na to,koliko jih pride......... Zanimanje bo s strani obiskovalcev mavrične, pa ne glede na to, ali so lunatki ali niso! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glej, glej, to sem pa spregledal, dobra tema Bern, če se strinjaš s temo in če bo Mavrična 7. te prosim, da mi daš termin tam do 13.00, ker grem potem na LN party v Izolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Uf, zdajle me kar nekaj časa ni bilo na netu, pa se oglašam kar na hitro. Torej, Mavrična sobota NE BO 7.maja, ampak 14. maja, kar je bilo zadnjič tudi napisano na obvestilu ob izhodu. Kar se tiče termina, pokliči Olgo, pa bo vse jasno in dogovorjeno. Mail sporočila zahtevajo prepošiljanje pa vpletanje serverjev pa prinašajo tveganje, da se v morju spama kako sporočilo izgubi - en kratek phonecall, tako kot v starih dobrih časih, ko smo se še pogovarjali po telefonu, pa je! Pozdrav! In dobro se imej v Izoli ali kjer že boš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, zdajle me kar nekaj časa ni bilo na netu, pa se oglašam kar na hitro. Torej, Mavrična sobota NE BO 7.maja, ampak 14. maja, kar je bilo zadnjič tudi napisano na obvestilu ob izhodu. Kar se tiče termina, pokliči Olgo, pa bo vse jasno in dogovorjeno. Mail sporočila zahtevajo prepošiljanje pa vpletanje serverjev pa prinašajo tveganje, da se v morju spama kako sporočilo izgubi - en kratek phonecall, tako kot v starih dobrih časih, ko smo se še pogovarjali po telefonu, pa je! Pozdrav! In dobro se imej v Izoli ali kjer že boš! Super, ker upam, da bom takrat imel že tudi natisnjeno knjigo v novi oblekci. Bom poklical jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Sobota ob 14 30 Kako na zdrav način pregnati spomladansko utrujenost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Tule je pa še kompleten razpored: MAVRIČNA SOBOTA bo potekala v soboto, 14. maja 2005, v prostorih OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1 v Ljubljani, med 10.00 in 18.00 uro, in na njej boste lahko spremljali naslednja predavanja in delavnici: PREDAVALNICA I 10.30 – 11.30 Mirza Terzimehič: "UREDITEV STANOVANJA IN POSLOVNEGA PROSTORA"Da bi uredili poslovni prostor je nujno potrebno poznati element, ki je dominanten za vse osebe, ki prebivajo v tem prostoru. Na osnovi tega spoznanja se določijo barve in teksture sten, pohištva in ostale opreme v prostoru. Da dosežemo želeno ubranost v prostoru je potrebno upoštevati pravila Jin in Jang, Pet tokov Jin in Jang, Šole oblike in osem smeri neba.12.00 – 13.30 Vesna Dea: "STOPIMO NA POT OSVOBAJANJA"14.00 – 15.00 Sandi Jug: "LUCIDNO SANJANJE"Vsi ljudje sanjamo, a se poleg dolžine in vsebine sanj razlikujemo po ozaveščenosti doživljanja sanjskih vsebin. najvišjo stopnjo ozaveščenega sanjanja poznamo kot lucidno sanjanje. Za ozaveščanje spanja in sanjskih vsebin uporabljamo različne tehnike. Najprej si sanje jasno in podrobno zapomnimo, nato se v sanjah zavemo, da sanjamo, kasneje prepoznamo, da lahko izbiramo in spreminjamo sanjske vsebine in na koncu sanje nadzorujemo in v njih po svoji izbiri svobodno delujemo.15.30 – 16.30 Nikolay Grishin (Rusija): "NAJNOVEJŠE METODE SAMOPOMOČI PRI OBOLENJU NOTRANJIH ORGANOV" – praktični prikaz Su Jok in DNJAS terapije za takojšnjo prekinitev bolečine16.45 – 17.45 Naomi Feinberg (Izrael): "HATMARA MERKAVA – METODA CELOSTNEGA ZDRAVLJENJA IN TRANSFORMACIJE ZAVESTI" PREDAVALNICA II 10.30 – 12.30: Miloš Kavčič: "VRATA SRCA IN ŠAMANIZEM" – ob koncu sledi globinska transformacija energij13.00 – 14.00: Karmen Peric: "MODROST ODPUŠČANJA – MERIDIALNE TEHNIKE SAMOPOMOČI"14.30 – 15.30 Stane Sevčnikar: "KAKO NA ZDRAV NAČIN PREGNATI SPOMLADANSKO UTRUJENOST?"16.00 – 17.45 Skupnost BAHAI: "KAKO IZ ŽIVLJENJA IZTRŽITI KAR NAJVEČ?" VSTOPNINA JE 1.000 SIT - OBISKI PREDAVANJ SO BREZPLAČNI. DELAVNICI 11.00 – 13.30 Vera Pirc Prelovšek: "KAKO S PREPROSTIMI IN VSAKDANJIMI METODAMI ZAČUTIMO SAMEGA SEBE" 14.00 – 17.00 Taja Veroti: "ZAŽIVITE SREČNO IN USPEŠNO Z NUMEROLOŠKO SPREMEMBO" OBISK DELAVNICE NI VŠTET V VSTOPNINO IN SE PLAČA POSEBEJ, IN SICER 1.500 SIT ZA VSAKO DELAVNICO. PRESENEČENJE ZA OBISKOVALCE: OB 17.45 URI ŽREBANJE VSTOPNICNAGRADE:1. Enourna terapija lebdenja v komori v Centru popolne sprostitve "Timeless"2. Trimesečna naročnina na revijo KARMA PLUS3. – 5. Knjižna nagrada Dodatne informacije: 01 / 366 38 01, info@karmaplus.net, www.karmaplus.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Me veseli, da pride tudi moj ruski kolega Nykolaj Grishin predavat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Kolikor mi je razlagal zadnjič, je to ful špon zadeva. Kako je pravzaprav malo treba, da ti gre na bolje. V bistvu moraš samo dobro razumeti pa čas si moraš vzeti. Malo sva klepetala enkrat vmes, ko je bil čas. Takole sem ga poslušal. Če bo le mogoče, bom šel na predavanje. (Če ne bo druge laufarije preveč. :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolikor mi je razlagal zadnjič, je to ful špon zadeva. Kako je pravzaprav malo treba, da ti gre na bolje. V bistvu moraš samo dobro razumeti pa čas si moraš vzeti. Malo sva klepetala enkrat vmes, ko je bil čas. Takole sem ga poslušal. Če bo le mogoče, bom šel na predavanje. (Če ne bo druge laufarije preveč. :xx!: ) Le pojdi, ne bo ti žal. Ima pa v Celju svojo ordinacijo in je vedno polna, kar pomeni, da obvlada svoj posel. Pa ne bodi presenečen, če boš tam opazil tudi kaj mojega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Uf uf, le kaj bi to lahko bilo?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf uf, le kaj bi to lahko bilo?! Ti jutri prišepnem, da ne bo katera lunatka ali lunatek slišal, menda jih bo polna šola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti jutri prišepnem, da ne bo katera lunatka ali lunatek slišal, menda jih bo polna šola Michael Jackson bo tud tam? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michael Jackson bo tud tam? Ceca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ceca Te pa jaz tud "mogoče" pridem Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.