Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa jaz tud "mogoče" pridem Pridi, pa kako Štajerko poberi zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ahm, tokrat je blo lunatkov pa res dosti. Ena od njih je celo pobrala eno nagrado. Čeprav ni bilo neke gužve, je blo pa čist fino. A brez Staneta bi blo turobno ... * * * * * * Ejga, taslani, a s opazu de maš slikco u ikonci narobe obrnjeno?! Sem jo hotu prebrat, pa me še zdej vrat boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ejga, taslani, a s opazu de maš slikco u ikonci narobe obrnjeno?! Sem jo hotu prebrat, pa me še zdej vrat boli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ahm, tokrat je blo lunatkov pa res dosti. Ena od njih je celo pobrala eno nagrado. Čeprav ni bilo neke gužve, je blo pa čist fino. A brez Staneta bi blo turobno ... * * * * * * Ejga, taslani, a s opazu de maš slikco u ikonci narobe obrnjeno?! Sem jo hotu prebrat, pa me še zdej vrat boli To moraš gledati med tibetančki, ko stojiš na glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Da ne pozabim, neka vitka mlada dama je v živo razložila, kako se stvari streže, da nismo utrujeni, smo vitki in dobre volje. Prav zanimivo jo je bilo poslušati in gledati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Glej jih no! Baje sem vas zgrešla za 2 minute in pol!Kaj niste mogli malo počakat!! Sem mislila, da bom še Stanetovo predavanje za rep ulovila (bila sem dopoldan na drugem predavanju, na eni drugi šoli).No, pač ni bilo tokrat namenjeno, bomo že nadoknadli Ampak sem spoznala Naomi Feinberg, kar sem si že dolgo želela.Kako izžareva eno radost do življenja in tako drobčkana je. Dobila sem 2. nagrado-naročnino na Karmaplus,sem bila vesela ko šus! Obenem je za mano en intenzivnejših astroloških vikendov. Super je bilo! Hvala za nagrado Bernin tistemu, ki me je izžrebal lepo se imejtein lep teden vsem! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 še kakšno poročilo o mavrični soboti...prosim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 uspelo mi je prvič videt, sicer za las ujela mavrično Poslušala Naomi fantastično Navdušila s svojo pojavo in s sporočilom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 S Sstanetom sva razturila na predavanju najboljše pa so bile tortice po predavanju, še v družbi Aliane in Niagare! Pa hvala SStanetu za rožičevo moko in Ste-vit,bom kmalu spekla nekaj sladkega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa hvala SStanetu za rožičevo moko in Ste-vit,bom kmalu spekla nekaj sladkega! Da ne bo kdo mislil, da sem jaz mlel rožiče in pridelal novi sladkor, to je delo dr. Susmana. Možak je od sile, stalno nekaj odkriva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ne pozabim, neka vitka mlada dama je v živo razložila, kako se stvari streže, da nismo utrujeni, smo vitki in dobre volje. Prav zanimivo jo je bilo poslušati in gledati "Vitka"? Samo vitka? Premalo rečeno. PRELESTNA, se reče. Ke shiranih in ostalih samoizgrajeno- ter samospoznano "vitkih" je na takih zadevah kar nekaj, pa ne morš kr vse med sabo mešat anede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ne bo kdo mislil, da sem jaz mlel rožiče in pridelal novi sladkor, to je delo dr. Susmana. Možak je od sile, stalno nekaj odkriva Sladkor je bel, sol je bela ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Vitka"? Samo vitka? Premalo rečeno. PRELESTNA, se reče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Hehe SStane,imaš za Celje že kakšno idejo? Jaz jih imam polno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe SStane,imaš za Celje že kakšno idejo? Jaz jih imam polno! Imam, greva na celski grad, je poln energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ma ne! Mislim za sejem? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne! Mislim za sejem? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne! Mislim za sejem? Dogovorjeno, tam sva v soboto in nedeljo in imava dva termina za predavanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Yesss! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Yesss! O čem jim bova pa govorila Menda ja ne o s... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Mogoče pa tudi o tem! Potem bo sigurno gneča! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa tudi o tem! Potem bo sigurno gneča! S kao sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 S kot sedenje, sigurno ne! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>S kot sedenje, sigurno ne! Kje je kdo, da bi takrat en party organiziral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sladkor je bel, sol je bela ... Šalo na stran, Susman je res zanimiv sogovornik in nemirna duša. Tudi himalajsko sol je on vpeljal na tržišče, sedaj pa promovira ta naravni sladkor, ki je gotovo boljši od običajnega. Je 300 krat slajši, kar praktično pomeni, da nima nič kalorij, ni pa sintetični saharin, pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.