stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 legenda pokowc veš, sem že nekoč čitala tvoje poste in si mislila, da sama nikol ne bom imela te korajže, kaj javno napisat...zdaj pa tud če samo to, kako v tem trenutku lepo Sonce zahaja, se mi zdi kar zanapisat Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 V soboto je spet mesec naokoli. Program je tule: MAVRIČNA SOBOTA bo soboto, 13. marca 2004, v prostorih OŠ MIRANA JARCA, IPAVČEVA 1 V LJUBLJANI, med 10. in 18.uro potekala po naslednjem programu: PREDAVALNICA I 10.30 – 11.30 Mirza Terzimehič: "FENG SHUI IN POKLICI"12.00 – 13.00 Polona Sepe: "TANTRA IN RAJA JOGA: KONCENTRACIJA, MEDITACIJA IN SAMADI"13.30 – 14.30 Dušan Donko: "TAO YIN – PRAKSA NESMRTNOSTI"15.00 – 16.00 Ištar Antares: "TANTRIČNA MASAŽA IN ZDRAVLJENJE"16.30 – 17.30 Talia in Val Bird: "NOTRANJI NIVOJI OSEBNOSTI" PREDAVALNICA II 10.15 – 11.15 Jasna Martinjak: Predstavitev "VTISNIMO ENERGIJO NA OBLAČILO"11.45 – 12.45 Tomaž Pritekelj: Predstavitev "JAZ SEM" – POIŠČIMO BOŽANSTVO V SEBI13.15 – 14.15 Nives Kupljenik: Predstavitev "ZDRAVLJENJE Z MAGNETNO RESONANCO"14.45 – 15.45 Bojan Pučko: "PREBUJANJE NAŠE LASTNE ENERGIJE"16.15 – 18.00 Dr. France Susman: "KDO VSE SE JAVLJA IZ ONOSTRANSTVA?" PREDAVALNICA III 10.45 – 11.45 Mira Porovne: "RAZLAGA SANJ PO SANJSKIH KNJIGAH"12.00 – 13.00 Manja Marija Robič: "ENERGETSKE ESENCE"13.15 – 14.15 Miha Ravbar Vidmar: "SPROSTITVENI PLES"14.30 – 16.00 Andreja Novak, Društvo za ubrano življenje: Delavnica "URESNIČEVANJE ŽELJA V HARMONIJI"16.30 – 18.00 Marinka Rovtar: Delavnica "SPROŠČANJE V VSAKODNEVNEM ŽIVLJENJU" Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 včeraj sva se dobili z Jasno Martinjak in narisala sem si pomladno majčko s svetlozelenorumenimi toni V programu nič astroloških predavanj tokrat, no pa drugič kakšno LTA? Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaz bi po končno prišla malo pogledat na Mavrično. Bo kdo od lunatkov tam? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaz bi po končno prišla tole POKONCHNOST si je pa treba ogledat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Najboljše, da pridem brez energije? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Najboljše, da pridem brez energije? a de te pol jst "nafilam" 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hm, nč bat ..se bom šla nafilat na dve do tri predavanja.. pa bo. Energije moram pa tko dosti imet, da držim pokonci vse naokoli..(hehe, boš zdaj spet nekaj interpretiral ali kaj...) lepo se imej ..spoznavno geslo v soboto -rdeč nagelj v gumbnici in geslo: Luna! MucaMaca Kaj je zdaj to, bo od ostalih Lunatkov še kdo na mavrični soboti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 khm....rdech nagl :xx!: bom kr tradicionalno ves chrn 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 KHMMM, saj se lahko zmenimo drugače: na primer Lunin koledarček pod pajsko, pa je ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 bom jst useen chrn 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Uuuuu... tole z dr.Susmanom bo pa po moje zelo zanimivo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Uuuuu... tole z dr.Susmanom bo pa po moje zelo zanimivo.... hehe...se grem staut...ja glede na to, de se zhiva ne prebaulava :xx!: polemika pade 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Zgleda, da ne bo treba LN koledarčka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Vaju pridem pogledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 V programu nič astroloških predavanj tokrat, no pa drugič kakšno LTA? Nekaj astrološkega bo naslednjič, torej 3.4.. Okvirni program je namreč že napravljen, tako kot je bil tudi za jutrišnjo Mavrično že zdavnaj. Vendar o Life*Time*Astrology ne bo. Razlog je čisto enostaven: v BG sem divjal, kolikor se je le dalo, pa nisem zvozil v uri in pol, na Mavrični soboti pa je samo 60-75 minut časa. Torej bomo to speljali nekako drugače. (O vsem pa obvestim dovolj zgodaj.) Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Jaz bi po končno prišla malo pogledat na Mavrično. Bo kdo od lunatkov tam? MucaMacaMucamacaali si bila na Mavrični? Bilo je lepo in zanimivo. Olga in Bern Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 No, Stane se ni nič kaj dosti najavljal, samo prišel je. Pol sva pa rekla par lepih, več kot do sedaj na lunin.netu in tudi bolj koristno je bilo. Da sva z Olgo še sol dobila za povrhu, je pa tako in tako jasno. In kopico nasvetov, kako in kaj. Hvala. Pa Rika in Vojko sta seveda tudi bila. Upam, da ste se imeli v redu in da ste zvedeli kaj novega. Naslednjič bo novosti še več. Okvirni program je natisnjen na hrbtni strani priročnega letaka, kmalu bo pa še drugje. Za soboto, 3. aprila, seveda. Že zdaj pa lahko rečem, da bo Mavrična sobota v aprilu tudi v Mariboru, in sicer 24.4. od 13. ure naprej. Kot kaže, bo pestro tudi tam. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Evo, tam se lahko dobimo na kavi in se zmenimo za naslednjo partijo Pa tudi splača se pogledat, kaj je kaj novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Živijo! Še ena Mavrična sobota je pod streho. Utrujeni vsi skupaj. Dan prevroč in težaven. Tudi feeling ljudi ni bil najboljši, se mi zdi. Pa v bistvu ni bilo nič narobe. Vse tako kot navadno. Po mojem samo težak dan. Je pa tudi res, da je eden od predavateljev bojda nekega tipa pospremil ven iz predavalnice, ker naj bi ga bil zmerjal s satanistom. Hm, kaj takega se doslej še ni zgodilo. Hecen dan. Merkur se ustavlja, morda je to. Poznal se je tudi pri klicih v uredništvo v zadnjih dveh dnevih - kar nekaj jih je bilo smotanih in zblojenih. Hvala Vojkotu za pomoč pri predavanju. Pa še za veliko drugega. Contesa, tole je bilo malo inkognito, a ne? (Zelo lepo hodiš. Čisto pravšnji nick imaš.) Naslednjič bo 15.5., v Mariboru pa 24.4., ampak šele od 13h dalje. Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 pozdravljen Bern! Žal mi je, da se nisva spoznala. Vojko se mi je predstavil, jaz pa sem takoj po predavanju odšla! Pa drugič! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Pa smo se spet zgrešili....ma ne, govorite o Bernovem predavanju ali katerem drugem?? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Jaz sem bila na predavanju pri Tomažu Mlakarju(o talismanih, kristalih, itd.) Imam feeling, da si bila tudi ti MucaMaca! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Contesa, ker imam samo pol-informacijo o dogodku, ki sem ga omenil, zgodil se je pa prav na tem predavanju (Mlakar), ali mi lahko napišeš, kaj je bilo (tudi po OS, če ti je ljubše)? Bi me zelo zanimalo (konec koncev me tudi mora zanimati). Za to sem namreč zvedel šele zvečer, ko smo že pospravili. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Hm, Contesa, žal ne...pa sem hotela iti. Sem pa šla na Susmanovo predavanje. Pri meni je interes za okultno do take mere izrazit, da ga moram močno bremzati. To je tudi eden od razlogov, da nisem šla "na talismane". Bi gotovo kaj uporabljala...in coprala! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.