Skoči na vsebino

Mavrična sobota

Guest sstane

Recommended Posts

Saj to ni nič slabega! x;)x :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 374
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nič takega, kar ne bi vedela že od prej! x;)x Ampak zanimive so bile izkušnje določenih prisotnih, ki so govorili o njih! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:inocent: xnckrivx

Kaj naj rečem: na kranjskem sejmišču so spet našli grobove iz 6. st. Pri sebi in okrog vratu so imeli talismane in emulete - predvsem iz jantarja. Ziher neki moji daljni predniki- x:Dx ker se jaz od mojega jantarja že dve leti ne ločim.

Contesa, se vidiva na naslednji Mavrični, če ne bom preveč mačkasta..se za dan prej obeta ena huda dekliščina.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jantar,izredno privlačen! :2src: Tudi sama imam prstan z jantarjem, ki ga nosim na levi roki(včasih mi paše 14 dni skupaj, potem pa kar nekaj časa ne) x:Dx

Želim ti dobro plovbo na dekliščini, pa da ne bo katera bruhala! x:Dx (joking)

HONORE DE BALZAC

Jaz sem bila na predavanju pri Tomažu Mlakarju(o talismanih, kristalih, itd.) Imam feeling, da si bila tudi ti MucaMaca! :flower:

Ej, Contesa, a lohka poveš kaj več o temle Mlakarju? Nisem namreč še slišal zanj. x?x x?x x?x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Tudi jaz sem se prvič srečala z njim! Povedal je kar nekaj zanimivosti o izdelovanju amuletov, čiščenju kristalov(ni bilo zame nič novega), drugače pa so bile skoraj bolj zanimive izkušnje posameznikov. ne smem biti zlobna :vragec: gospod je sicer čisto simpatico, samo nima pa prevelikega daru za predavanje(malo je krivo tudi tiho, monotono govorjenje).

Zanimivo je to, da si lahko amulete izdelamo sami iz naravnih materialov, lahko pa smatramo kot amulet vsako darilo, ki je izročeno z določeno željo(npr. naj ti ta medvedek prinese srečo pri diplomi, izpitu, razgovoru,ipd.) Dobro pa je, da se po opravljeni nalogi amuleta znebimo(govorim, če je v obliki kamna, lesa, kristala) najbolje je, da ga vržemo v vodo, zakopljemo v zemljo, skratka vrnemo k naravi odkoder tudi izhaja. Če pa je to igračka jo damo naprej, saj je svojo nalogo opravila in lahko spet pomaga komu drugemu pri uresničitvi njegovih ciljev. Nikoli ni dobro zadrževati amuletov pri sebi, ko opravijo svojo nalogo(izjema so amuleti za zdravje, srečo, uspešnost)saj lahko povzročijo različne blokade.

Ravno tako odsvetuje čiščenje kristalov s soljo, bolj je naklonjen živi vodi, čiščenju s soncem in luno!

Dovolj za enkrat! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Zanimivo je to, da si lahko amulete izdelamo sami iz naravnih materialov, lahko pa smatramo kot amulet vsako darilo, ki je izročeno z določeno željo(npr. naj ti ta medvedek prinese srečo pri diplomi, izpitu, razgovoru,ipd.) Dobro pa je, da se po opravljeni nalogi amuleta znebimo(govorim, če je v obliki kamna, lesa, kristala) najbolje je, da ga vržemo v vodo, zakopljemo v zemljo, skratka vrnemo k naravi odkoder tudi izhaja. Če pa je to igračka jo damo naprej, saj je svojo nalogo opravila in lahko spet pomaga komu drugemu pri uresničitvi njegovih ciljev. Nikoli ni dobro zadrževati amuletov pri sebi, ko opravijo svojo nalogo(izjema so amuleti za zdravje, srečo, uspešnost)saj lahko povzročijo različne blokade.

Ravno tako odsvetuje čiščenje kristalov s soljo, bolj je naklonjen živi vodi, čiščenju s soncem in luno!

Dovolj za enkrat! x:Dx

Če je tipček predaval tole, kar si nam prenesla na forum, je zamočil na celi črti. Amuleti namreč ne prinašajo sreče, temveč je to funkcija talismanov!!!

Beseda talisman izvira iz arabskega izraza tilisaman, kar pomeni plačati, izvršiti, izpolniti. _e pomen te besede nam pove, da v talismanih prevladuje aktivna komponenta, saj je njihov namen izzvati želene spremembe tako v tistemu, ki ga nosi, kakor tudi v njegovi okolici.

Namen amuleta pa je, da tistega, ki ga nosi, ščiti pred škodljivimi in zlimi vplivi. Gre za pasivno zaščito, saj amulet škodljive energije zgolj nevtralizira.

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Če imaš o tem kaj več spisanega, po možnosti še kako bolj podkrepljenega, spravi v tekst in mi pošlji. Objavimo v junijski Karmi plus.

Pozdrav!

Ti bom do sredine drugega tedna pripravil en članek.

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

• 2 weeks later...

Eno malo obvestilce za tiste, ki bi jih tale naša zadeva zanimala v MARIBORU:

SREČANJE EZOTERIKE, DUHOVNOSTI, ASTROLOGIJE, ALTERNATIVNE MEDICINE, ZDRAVE PREHRANE … V MARIBORU

MAVRIČNI MOST SOČUTJA

bo v soboto, 24. aprila 2004, v prostorih OŠ Ivana Cankarja, Cankarjeva 10 v Mariboru, med 13. in 19.uro potekala po naslednjem programu:

PREDAVALNICA I

13.00 – 14.30 Irma Bembič: "KAKO SPOZNAMO, KDAJ SMO BOLNI"

14.45 – 16.15 Rene Hauptman: "HAVAJSKI PLES HULA IN MASAŽA"

16.30 – 17.30 Mirza Terzimehič: "FENG SHUI IN LJUBEZEN"

17.45 – 18.45 Dušan Doblanovič-Jimmy: "ENERGETSKO ZDRAVLJENJE"

PREDAVALNICA II

13.00 – 14.00 Sašenka Milošević: "DELO Z ANGELI"

14.15 – 15.15 Bojan Pučko: "PREBUJANJE NAŠE LASTNE ENERGIJE"

15.30 – 16.30 Talia in Val Bird: "NARAVA ČLOVEKA IN PREŽIVETJE"

16.45 – 17.45 Galina Lapsina Časar: "BIOENERGIJA IN ZDRAVLJENJE Z REIKIJEM"

18.00 – 19.00 Nerina Darman: "RAZSTRUPLJANJE TELESA IN DUHA"

PREDAVALNICA III

13.00 – 14.00 Angela Pajnkiher Prem: Predstavitev "MAVRIČNI VODNIK"

14.15 – 15.15 Marija PanjaN: "NEHIPNOTIČNA REGRESIJA"

15.30 – 16.30 Marjan Kores: "TRANSCEDENTALNI PLES"

16.45 – 17.45 Andreja Novak, ART ANGEL – Društvo za ubrano življenje: "PRANSKA TEHNIKA – ČIŠČENJE ENERGETSKIH POLJ"

18.00 – 19.00 Aljaž Gostinčar: "ŠAMANSKO ZDRAVLJENJE"

VSTOPNINA JE 900,00 SIT – obiski predavanj in delavnic so BREZPLAČNI.

informacije: 01 / 366 38 01, info@karmaplus.net, meherrina@email.si

Pozdrav vsem!

• 2 weeks later...

V sobotnih Novicah je bila objavljena reportaža o grdi prometni nesreči dr. Susmana med Kranjem in Radovljico. Nekateri so nas vprašali, kaj je z njim in ali bo 15.5. na Mavrični soboti, kot je bilo predvideno.

Danes nas je klical od doma (Bad Reichenhall), živ je in zdrav, potrdil je prihod na MS.

Pozdrav!

O Bern me veseli x:)x za dr. Susmana,

rada z njim kakšno rečem!

oz. mu prisluhnem...

samo, da je z njim vse vredu, pločevina se že popravi

in njegovo sol uporabljam! -upam, da naš sstane ne bo hud ;)

Stankaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

No, dr. Susman je iz cele zadeve seveda napravil medijsko atrakcijo. Po sreči je tik za njim pripeljal nek novinar, poslikal vse skupaj in napravil cel pogovor, vse skupaj pa je bilo v sobotnih Slovenskih novicah na pol strani. Zadnji stavek je tipičen (za Susmana): "morda so mu pomagale višje sile..." (ali nekaj takega).

Možak je potem cel dan klicaril okoli, češ naj si preberejo v soboto - "impozanten članek bo!", je govoril. Tipično zanj.

Njegov odziv na članek je pa tudi zanimiv: z vsem se je strinjal, ampak "prahu si pa nisem otresel!" - to je namreč v naslovu članka (novinarju se je zdelo ful dobro in tudi bere se v redu, Susman pa jezen... x:Dx )

Sedaj lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti njegovo predavanje "Kako nas varujejo dobre vile"... x:Dx x:Dx .

Ni kaj, dr. Susman je sposoben spraviti v promet (prodati) vse živo. Ampak važno je, da je živ in zdrav in da ima še naprej kaj povedati in kaj pokazati. Četudi se z njim tu in tam ne strinjamo čisto. (Pri njegovih letih - kdor jih doživi - večina ljudi samo še čaka, "kdaj bo prišlo", ta ima pa devet življenj kot mačka.)

x:)x

Pozdrav!

Možak je potem cel dan klicaril okoli,češ naj si preberejo v soboto- "impozanten članek bo!",je govoril.Tipično zanj
butasto, hmm :wacko:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=2525&hl=susman

Zares pohvalno s kakšnim žarom se trudi dr. Susman širiti svoja prepričanja, svoj drugačen vidik in glede na to, kako dobro se drži za svoja leta, njemu gotovo zelo odgovarja njegov način prehrane brez mesa, mleka in s himalajsko soljo.

V njem vidim nekoga, ki bi želel spremeniti svet na boljše in za to pripravljen mnogo tudi konkretno storiti.

Seveda bi lahko kaj rekli tudi o tem, da ima vsak svoje ideale.

Kaj se tiče Dobrih vil, sem kar presenečena kako lahko sploh kdo podvomi, da so? Kajti so! na vsakem koraku, povsod, še posebno med rožami, v gozdu... le mi smo postali premalo pozorni nanje. Tako veliko jih je in si želijo drugim pomagati, le spomnite se nanje in jih v mislih pokličite :vio:

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Meni pa se je zdelo kul, jasno, saj ta ves 'balast' pac stekas - novinarski - 'otresel prah' (jaz sem bila tudi takoj pozorna na tocno to xDDx)...

In jaz pa sem pomislila, hopsala, tip pa potem obvlada res...

Kul, skratka...

Pa se meni osebno nekaj 'potrjuje' oz. mi je bil sajn - ker je bil s fiesto in se mu nic ni zgodilo. :vio: xcivx

Dobro sporocilo mi je bilo tole, v glavnem (on pa si bo pac spedenal novo fiestico... x;)x - se boljs! x^x x8Dx :palec:).

Strinjam se s Stanko, veliko je naredil, siri, skrbi, da se vec govori...

Pa se osebno mi je bil vsec oz. je naredil name dober vtis, ker ima kul stisk roke. Normalen, srcen.

Malo odstekan - a kaksen ce pa bit, to jemljem kot dobro in ne kot slabo.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:
Kaj se tiče Dobrih vil, sem kar presenečena kako lahko sploh kdo podvomi, da so? Kajti so! na vsakem koraku, povsod, še posebno med rožami, v gozdu... le mi smo postali premalo pozorni nanje. Tako veliko jih je in si želijo drugim pomagati, le spomnite se nanje in jih v mislih pokličite
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ker sem bila pred kratkim tudi jaz v cajtengih, vem da naredijo pravo štalo, ker ti obrnejo vse besede naokrog, pa malo izrežejo...skratka rumeni tisk rulz!! (se pa potlej lahko sprašuješ, kaj je pa Susman v resnici rekel?? xrolleyesx :eek: )

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

(aja, še vedno velja, da se potrudim priti, samo sigurno ne bom na ta zgodnjih predavanjih... xDDx )

Eh mors vse pokvart. :o|o:

x;)x x:o)x x:Dx

A zdej bo pa se bolj ruzhil in raztural! x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...