Bern 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Objavljam program prve Mavrične sobote v novi sezoni. MAVRIČNA SOBOTA bo v soboto, 11. septembra 2004, v prostorih OŠ MIRANA JARCA, IPAVČEVA 1 V LJUBLJANI, med 10. in 18.uro potekala po naslednjem programu: PREDAVALNICA I 10.30 – 11.30 Regina S. Rant: "VHOD V HIŠO – VIR ENERGIJE"12.00 – 13.00 Tomaž Pritekelj: "JAZ SEM – MOJ RESNIČNI JAZ"13.30 – 14.30 Dr. Vojka Bole Hribovšek: "POMEN JOGE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU"15.00 – 16.00 Dr. Milena Plut Podvršič: "ČAKRE – ČUDEŽI ŽIVLJENJA"16.30 – 17.30 Dušan Donko: "KLJUČ DO SREČE IN DUHOVNEGA RAZVOJA" PREDAVALNICA II 10.15 – 11.15 Mira Porovne: "RAZLAGA IN POMEN SANJ"11.45 – 12.45 Maja Janežič: "UMETNOST ŽIVLJENJA"13.15 – 14.15 Jože Ulčar: "KAKO NA ENOSTAVEN NAČIN S POMOČJO EXODUSA ODPRAVIMO BOLEČINE"14.45 – 15.45 Mirza Terzimehič: "FENG SHUI V SLOVENIJI" 16.15 – 17.30 Dr. France Susman: "SVETOVNE VELESILE SO SE ODLOČILE PREPREČITI SVETOVNO KATASTROFO" PREDAVALNICA III 10.45 – 11.45 Dr. Helena Jeriček: "KOMUNICIRANJE IN HARMONIČNI ODNOSI"12.15 – 13.15 Vesna Dea: "OSEBNA SREČA"13.45 – 14.45 Bern Jurečič: "SATURN – KRIVDA ALI ODGOVORNOST"15.15 – 16.15 Tina Hočevar: "BOLJ SPROŠČENO SKOZI ŠTUDIJ"16.30 – 17.30 Andrej Trampuž: "IMAGO – POT DO DOBREGA PARTNERSKEGA ODNOSA" VSTOPNINA JE 200,00 SIT, ZA KAR BOSTE DOBILI SKODELICO ČAJA ALI KAVE. CELODNEVNA VSTOPNICA ZA VSA PREDAVANJA PA ZNAŠA 800,00 SIT. informacije: 01 / 366 38 01, info@karmaplus.net, www.karmaplus.net IZBOLJŠAJTE SVOJ ODNOS DO ŽIVLJENJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 bern, pa tega je ogromno!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 A smeškotov? Teh je res več kot običajno. Tkole bolj za hec. Tem in dogajanja pa je kar veliko. Čisto vse še niti napisano, samo teme predavanj so. Od tokrat dalje bo tudi razporeditev (zaradi višje sile (zakonodaja)) nekoliko drugačna. Vse ostalo pa kar na mestu samem. Se vidimo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Še tole: Na strani 4 te iste teme je pa Vojko objavil zemljevid, kje to je (za vse tiste, ki morda ne veste, pa vas zanima). Najbolje je parkirati na peščenem parkplacu na koncu bencinske črpalke nasproti stadiona (če pridete iz mesta ali kaj takega), ker je največ prostora pa čisto blizu. Na Ipavčevi je malo parkirnega prostora, sosedje so pa neugodni in se ne izplača parkirati na pločnikih pred njihovimi domovi, ker smo že imeli presenečenje (drago presenečenje). Pa pridite vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 o Saturn tole bi pa mogoče tud mene pritegnilo, mogočće se pa res vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hm... mogoče gremo lahk skupi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 bern ne vem, ce se vidimo tokrat, imam namen it v naravo za par dni, ampak enkrat kmal se gotovo srecamo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Huh, za nami je. Kolikor vem, nobenega lunatka ni bilo tam. Sploh pa je bilo zelo malo ljudi - bili so na Videžu (cel dan so javlljali po radiju na "didu-lidu") ... Ampak vseeno ni bilo slabo. Zdaj pa v Maribor 25.9. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 bern, se bomo naslednji mesec kaj popravili... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Aha Maribor, upam da bo takrat mi uspelo... Res mi je žal za Saturnovo predavanje, ah smola pa taka, da mi ravno takrat pride vse na kup, ko ne bi bilo treba... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Huh, za nami je. Kolikor vem, nobenega lunatka ni bilo tam. Sploh pa je bilo zelo malo ljudi - bili so na Videžu (cel dan so javlljali po radiju na "didu-lidu") ... Ampak vseeno ni bilo slabo. Zdaj pa v Maribor 25.9. Zakaj pa nisi dal na magazin, sem ti posebej predlagala...Daj gor za MB vsaj, to se tu isce... oz. ce se ne isce, se kar zagleda... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Stankaa, ni ti treba biti pretirano žal. Dan je bil malo čuden, jaz tudi, preveč stvari naenkrat in tudi predavanje mi ni najbolj uspelo. Drugič bo bolje. **** Marsa, stvar je v pripravi, res pa je, da je zdaj nekaj dni vse skupaj stalo, ne le LN-magazin. (Če ti rečem, da tudi redna številka čaka in bo treba v vikendu vse nadoknaditi, potem ti bo malo bolj jasno morda.) Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ma saj vem - hocem samo reci, se 1x vabljeni k objavi na ln magazinu! saj mi imamo tudi norijo totalno... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...čuden, jaz tudi, preveč stvari naenkrat in tudi predavanje mi ni najbolj uspelo.tole ne verjamem, kje imaš Neptuna? ne, saj mi ni treba povedat, hecam se...gotovo je bilo čisto fajn, mislim, da se s Saturnom kar dobro poznata med sabo in bolj bo to, da tvoj nivo zahtevnosti sega tam blizu popolnosti... Brez dvoma je bilo super. Tolikokrat sem že bila na Mavrični, saj sam veš, ker toliko sobot mož dela, sploh pozimi, pomladi in še vedno je bilo 1A, druženje, predavanja, različne zadeve na vsakem koraku in spoznavanje in šepaše... Sicer pa imaš tudi nekaj prav, da tisti, ki je vedno nezadovoljen, vedno teži še k boljšemu in nikoli ne "zaspi" na lovorikah... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...mislim, da se s Saturnom kar dobro poznata med sabo... bi rekla, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Vsaj za lunatke lahko rečem, da je kakšna bila. ( Bern,a si mislil od prvokategornikov??) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Muca maca, od nam znanih ni bilo nobene, nič nisvo videli, zakaj si nisi predstavila? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Heh, tega je že nekaj bilo. Če odšteješ Vojkota in Staneta (ki ju tako in tako ne moreš zgrešiti - enega zaradi pojave, drugega pa zaradi trgovske žilice), pa ob eni priliki nekdanjega Pokowca in Stanke, je bilo še par takih inkognito, kar je po svoje v redu, po svoje pa brez veze, ker imaš potem njihove slike pri torticah pa fotkah pa še kje, na prireditvi pa ti gredo lepo mimo, na netu imaš pa komentarje pa pa pa še ne vem kaj. Namesto da bi udarili kako zanimivo in konkretno. Zanimivo je bilo zmeraj. Srečaš Vojkota pa ti v nekaj minutah natrese toliko koristnega, da lahko samo , potem pa to še par dni mirno žvečiš doma, ne da bi ti bilo kaj prida dolgčas. ****** Če bo "bog dal in sreča junaška" (kje si spet, Aaakhut? - tole dishi po chefurjih!), bo v oktobru na Mavrični spet nekaj novega. Trudimo se že, da bi bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Vsaj za lunatke lahko rečem, da je kakšna bila. ( Bern,a si mislil od prvokategornikov??) MucaMaca In kdo so to? Mislil sem, da o Lunin.netu kaj vem... Sicer pa mi to ne pomeni kaj dosti. Na Mavrični vas lahko mrgoli prvo-, sedmo- in devetnajstokategornikov, ampak če o tem samo beremo tu, je bolje, da se menimo o čem drugem. Na koncu koncev sva samo midva z belim Vranom stalno tam - kot nekakšen inventar. (Miza. smetnjak, plakat, Bern, podaljšek, flomastri, sendviči - aha, vse imamo ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 (Miza. smetnjak, plakat, Bern, podaljšek, flomastri, sendviči - aha, vse imamo ...) joj mi že navsezgodaj lijejo solze od smeha, "inventar", haa, ha... in to zelo dober komunikativen, zanimiv, astrološki inventar... Bern, Bern... c..c...c... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Madonca, jutri je Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Zdaj pa v Maribor 25.9.Naslednja sobota sstane, ne prehitevat, lahko pa jutri prideš k meni na piknik v Maribor Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ja, sem malo zabrkal, pa še predavanje bom imel 25. V Mariboru pa sem danes, ne jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 nAPAČA velika, da ne Jutre..., bi lahko kaj posolil Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Bern, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.