coccinelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... včeraj sva končno naredili sklep: če ga jutri ne najde lastnik ali se pojavi kdo, ki ga posvoji, ga bova midve vzeli v najin miceni stanvanjček x!x .Mateja, sem bila ponoci nekaj casa budna in sem razmisljala o temle psu, da kako in kaj, ali je se tam in tko... ... .. in danes ga ni več tu... upam, da je vse OK z njim Jaz tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Res je bil zadnji čas, da tudi slovenski psi in mucke dobijo čipe- saj je stvar neboleča in nemoteča ža živalco.Zelo pa pomaga, če se izgubijo ali, kar je še huje, da jih brezvesten lastnik zavrže.Držim pesti, da je psiček našel nazaj domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 zanimivo se mi zdi, da je obdobje, ko je zelo veliko izgubljenih psov... na določenih radijih se da brezplačno tole objaviti, tole pri nas ful zadnje čase deluje... upam, da je kužek na toplem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Res je bil zadnji čas, da tudi slovenski psi in mucke dobijo čipe- saj je stvar neboleča in nemoteča ža živalco.Zelo pa pomaga, če se izgubijo ali, kar je še huje, da jih brezvesten lastnik zavrže.Držim pesti, da je psiček našel nazaj domov. se takoj strinjam s tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tole sem dobila po mailu: Pozdravljeni, spet so našli odvrženega psička. Gre za približno 2-3 mesece staro psičko, črno bele barve, poteze podobne border coli-ju (na slikah). Našli so jo v Sori zapakirano v vrečko. Trenutno se menda še nahaja v kliniki Loka in ji iščejo novi dom. Telefonska stevilka klinike, kjer se Srecka nahaja: 04/5153 550. Če morda poznate koga, ki bi ji nudil topel dom do konca njenih dni, mu Prosim posredujte to sporočilo. Lep dan vsem skupaj! Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Srečka, upam, da boš našla prijeten dom.... kako lahko takšnega cukrčkega namenijo gotovi smrti... brezsrčneži :xx!: Srečka, vso srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Včasi bi se od jeze najraje razletela, ko berem o takole zavrženih živalih.Srčno upam, da bo majhna kepica dobila topel dom- zasluži si ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Joj, pa res, sploh nisem opazila. Dbest da so resli Srecko! Ogaben folk, ki takole postopa! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kdor zavrze zival ali jo muci- se mu Narava prej ali slej mascuje! :xx!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kaksen mil kuzek tale Srecka... tako majhna, pa ze taksna izkusnja za njo Zelim ji topel in ljubec domek in upam, da je tudi izgubljeni kuzek, ki se taval tod okoli, zdaj na toplem ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.