free 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 tipu otipaval no, mislim, da tega piknika ne bo. vsaj z moje strani ne.se pa dogaja drugi malo kasneje >>>, ki se bolj sovpada z idejo prisotnih Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Kaj je zdej s piknikom na Bledu al to ni lih ta tema Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Kaj je zdej s piknikom na Bledu al to ni lih ta tema ni, je tam kjer lani piknikkk ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 A se bo na tem področju to poletje kaj dogajalo? Saj ni nujno, da imamo prav piknik s košarami in tepihom, mravljami in vsem, kar paše zraven...kak drink bi pa lahko padel. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 krucifix, a nič ne pogrešate mediteranske hrane v Cavalu ali sladkih palačink v Romeu, da je ta tema povsem zaprašena na podstrehi lnf-ja? no, kako se bomo zmenili? Predlogi, kam, kdaj, kdo naj začnejo čimprej deževati da bomo lahko čimprej in Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ljubljana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ljubljana definitivno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 definitivno če bi blo kje drugje kot v Lj, a bi sploh prišel kateri izmed ljubljančanov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 mogoče, odvisno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 mogoče, odvisno Mogoče ja,.če bi prišle Michelle in ti. Pa sej Lj je normalna izbira, ko je največ folka od tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 do sedaj s svojimi predlogi niste kaj prida pripomogli k sami organizaciji srečanja zvedeli smo samo to, da bi bilo najbolje srečanje organizirati v Ljubljani. Pa Ljubljana je kljub majhnosti še vedno prevelika, da bi se naključno lovili po njej, zato rabimo natančno lokacijo...torej lokacijo, ki obsega 10m X 10m, in ne 10km X 10km, da se sploh lahko najdemo... Nadalje, čas srečanja...jaz bi čimprej, ker sem že pošteno lačen (tako hrane kot dobre družbe ) Mogoče že kar drug teden, meni bi dobro sedla ponedeljek ali torek zvečer...potem me ne bo več v Lj... Torej, ko bo določen datum in kraj, kdo ima voljo, smisel, željo in motiv priti na srečanje? Zadostuje tudi le eden od omenjenih atributov, da se prikažete na licu mesta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Shod coprnikov in coprnic. Vse vas poloviva! Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 jaz bi priletela v torek kamorkoli v LJ, ki je pokrito z Urbano Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 do sedaj s svojimi predlogi niste kaj prida pripomogli k sami organizaciji srečanja zvedeli smo samo to, da bi bilo najbolje srečanje organizirati v Ljubljani. Lepo da si dal pobudo, morda bi tud jaz uletela, ce bi blo na kakem kul placu (da ni glih slascicarna ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Lepo da si dal pobudo, morda bi tud jaz uletela, ce bi blo na kakem kul placu (da ni glih slascicarna ).a slaščičarna pa ni kul plac? sej kelnarjem lahko rečemo, da naj sladoled še dodatno ohladijo, da bo bolj kul zaenkrat zmaguje torek pred ponedeljkom 1:0 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Vau žurka. LJ je pa itak majhno mesto. A šta fali zbor pred Prešercem potem pa na Metelkovo po drogco in pijačko. Ok, mal bolj resno mesto je pa lahko tudi BTC, potem pa naj želje in pričakovanja vodijo človečke dalje. Z avtom seveda. Vau spet polna luna malo smešno vpliva name, da take mečem ven. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 a slaščičarna pa ni kul plac?meni ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Lepo da si dal pobudo, morda bi tud jaz uletela, ce bi blo na kakem kul placu (da ni glih slascicarna ). pje to šefica...da je neka fino zakurjena brunarca pa da donesete gitare, trobila, bobne pa da skuhamo bograč...alo, đe ste jagri, kuharji in znalci če ne pa povejte...vas jst zorganiziram, pa prnesete sam ritke pa mal dobre volje....pa akontacijo nakažete....ma vem za fajn brunarce s toplimi pečkami, pa taki catering,,,da bojo še vegiji lahko jedli... pje za v slašičarno sedet pa meni tui ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 pje to šefica...da je neka fino zakurjena brunarca pa da donesete gitare, trobila, bobne pa da skuhamo bograč...alo, đe ste jagri, kuharji in znalci če ne pa povejte...vas jst zorganiziram, pa prnesete sam ritke pa mal dobre volje....pa akontacijo nakažete....ma vem za fajn brunarce s toplimi pečkami, pa taki catering,,,da bojo še vegiji lahko jedli... pje za v slašičarno sedet pa meni tui ni sam Bog naj te usliši čist sem se vživel zdajle v tale opis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 lej jih *ovne*, kwa se prec napalijo! men tud po okusu in komotnem vzivljanju razne brunarice, okol pa sneg (), trobila pa bobne pa lohk pustite doma, kar se mene tice, pa kaksno muzko se prnese, *Tapravo*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 lej jih *ovne*, kwa se prec napalijo! men tud po okusu in komotnem vzivljanju razne brunarice, okol pa sneg (), trobila pa bobne pa lohk pustite doma, kar se mene tice, pa kaksno muzko se prnese, *Tapravo*. ovni ... kje si pa te našla ... ok, za Lio ne vem, če ima kaj ovnovskega ... jst nimam ... pa pozab asc drgač smo pa sco men bi blo čist vseeno kakšna je muska ... dokler klepetamo , tko potih, da se slišmo ... pol k je pa žur, se lahk tud bajta podre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 ... pa pozab asc jah, ocitno ga nisem. vem da si sco drugac, mam se en pikrich spomina. (jst ne klepetam, ce je -dobra- muzka; v tem primeru plesem, pojem in to , ce pa bi se res v kaki slascicarni dobil, bi se pa mascevala tako, da bi skoz klepetala in nikomur ne pustila do besede, vi bi me moral pa poslusat, zato k sem shefica. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 pje za v slašičarno sedet pa meni tui ni ..pa pizda sej slastičarna ni čakalnica... zaboga... ke se gre papcat, ne pa čičat... dddddd.... lih vceri sem bil v Zvezdi, mater majo dobro vanilijevo tortico z jagodami in ananasom... danes grem na repete... najmanj enkrat... x:px ...me ma da bi bil letos polet na dopustu kar v Zvezdi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 ke se gre papcatna papcanje mam drugacne asociacije placev. papcanje je pica, razne plosce, popeceni sampinjoncki s kozjim sirom, olive, medtirean, azijska hrana... ne pa - torte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.