triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kewl... enga tazga spešl Itak, da bo spešl, k bo moj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Kje, kdaj kak party...??? Jaz tud jaz tud !! No Martini ! No party ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 hehe vidim da je tle dost razvrato željnih hm govora je bilo o toplem južnem vetru, in domačem vinčku, ob kolpi... vi pa neko pivo, pa spominke pod srčke prnesli vmes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Torej nada party !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ce bo tko, kt je tuki odziv v smislu predlogov in odgovorov (ZA); sploh ne bo!namrec, vsak naj bi se javil tudi z konkretnim predlogom KAKSNO delavnico bo naredil! Kakor domnevam, nas je (ZA)s predlogi samo 5 ali 6 !? -jst: pomoc pri organizaciji in vegetarijanski del kuhne-natrix: prezivetje v naravi-elnino: sloganje in kitara -contesa: sloganje-marsa: se ne vem tocno? - morda astrologija?-cosma: pomoc u kuhni- ? tisto o razvratu, pa nekih pirih, pa prepucavanju...in neustavljivih, prekomernih in napihnjenih, hormonsko prikipevajocih izjavah, pa je morda bolje prepustiti veselju kaksni drugi temi! lp, pa srecn nov let Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No Martini ! No party ! A George tudi pride? Pa mislim, da bi se nas kar nabralo nekaj....dajmo še kak teden v premislek...da se malce otopli, pa sonček posije, bomo malce drugače razmišljali. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ja, pa se kaksno skupno meditacijo lahko naredimo!za aktualno potrebne pomoci.Tudi, da se povezemo bolj.Ceprav bo kasneje vsak zase doma, bo obcutek od skupaj lazje prisoten. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 Torej js sem ZA, konkretno šloganje+kitara Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>-marsa: se ne vem tocno? - morda astrologija? se ne ve, no kak mumbo jumbo se bo ze nasel najbrz... :P Kaj se jezis free... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 ja poletje je še daleč hihi morem prav pohvalit freeja tok fajn dečko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A George tudi pride? Pa mislim, da bi se nas kar nabralo nekaj....dajmo še kak teden v premislek...da se malce otopli, pa sonček posije, bomo malce drugače razmišljali. George je na dopustu... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 he he, sej se ne dost mal sam. mal je dobr da se.dokler ni preresno. ce postane resno, pol pa itak ni vec fora, ne.fajn, da nas bo vec mumbo-jumbotov ja, prav, bomo pa se malo pocakali z zadevo; recimo do jutri!he he, recimo do sredine ali konec februarja.------------<{POST_SNAPBACK}>se ne ve, no kak mumbo jumbo se bo ze nasel najbrz... :P Kaj se jezis free... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 I'm having a party, a party for two, just you and me baby a party for two jeah jeah... no tak luškan komadek, poslušam, pa bom mal refrešal tole temo tralalala sredina februarja je že Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... recimo do jutri! lej ga freeja, spet cist zavzet in napaljen! Pa kaj se to pozimi menite, to je treba tam... maja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> lej ga freeja, spet cist zavzet in napaljen! Pa kaj se to pozimi menite, to je treba tam... maja... "ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj..." hehe si predstavlaš to pozimi, v kašni kočki mmm mekano hihi sicer pa zadnje čase mi gredo bolj žuri v dvoje po mislih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ...smo opazli, ja... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ves kwa, takrt k smo se mi menili, je bil skor poletje glede na to kolk je blo tuplo.ker se pac klimatske spremembe dogajajo pa bomo zgleda aprila delal snezake lahk nardimo snezak party.al pa party na snegu v hribih pa tko... pa tebe bomo omavzal --------- lej ga freeja, spet cist zavzet in napaljen! Pa kaj se to pozimi menite, to je treba tam... maja... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Rakitna al pa kaksen drug gric (bolj ven iz centra ) s sankami Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...smo opazli, ja... res smo opazili ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rakitna al pa kaksen drug gric (bolj ven iz centra ) s sankami a je spljoh kje sneh? k kle po lj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ja, heeheh ehehe a februarja pa se na da zabavat, zurat, spoznavat ljudi, etc... al kaj? pa mislim, kwa sploh tezis zdej neki kle he heh ehehehe heh a si urednik foruma al kaj? --------- lej ga freeja, spet cist zavzet in napaljen! Pa kaj se to pozimi menite, to je treba tam... maja... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej js sem ZA, konkretno šloganje+kitara kitara..KITARAAAAAA ....pa šloganje...seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Je! : zadnje par dni mi v glavi snezi -----------a je spljoh kje sneh? k kle po lj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Ouyea posebi za piko pikico oživljam tole temo... Lunin Party... kje kdaj kako... hm evo k vem da je 15. april petek.... je 23. sobota iz ovna bomo šli v bikca čudovita priložnost za žurat hihi toplo bo že ima kdo kšno idejo za plac? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kaj Marsa ni za Dragonjo več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.