Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>32.13.20005 (nikolovo) se zmenmo ob 25.61 (nikdarjevo) v Nijevasi.... x:Dx

Ma, kake mone smo, da se ne mormo zment.... :xx!:  :xx!:  :xx!: Gremo za pruga maja narest svoj, lunatski kres? A ste za? Spet bo gužva!

:inocent:

Kam pa, na Luno :8): x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

ma ka zdej to :P najboljš da zagrabimo roštilje, in zasedemo kongresni trg... še šotore postavimo in tko ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja in protestiramo proti nezdravi soli ki se jo po zakonu uporablja pri nas... jasno bomo anti-gladovno stavkali... da se razume lahko se še utaborimo ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

In bo kaj s tem lunin party-em ?????????????????????? :o|o:

Noben se več nič ne men, ko smo skoraj v Maj-u !!! :inocent:

Alo dejmo zdaj...kdo je za v začetku Maja, kdo je za na konc Maja ??????!!!!!! x^x

Men je vseeno...večina zmaga...gremo glasovat...za ostalo organizacijo pa se bomo že pomenli...absolutly, sam me zanima kdo bo prišel...!!! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pol pa nič, že ko se nobeden ne ozira...ga bom kr sam naredil in to to soboto po fight-u ! x^x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jz sem za zacetek maja ( kar ocitno ne bo, ker se ne znamo nic zmenit), potem do konca junija si ne morem privoscit niti enega dneva frej.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>A nimaš ti v SG fajta 26.5. ?  :inocent:

Tud ja...sam to soboto imam še enga prej...! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jz sem za zacetek maja ( kar ocitno ne bo, ker se ne znamo nic zmenit), potem do konca junija si ne morem privoscit niti enega dneva frej.

Mislim, da bomo naredili za Maj...sam je odvisno kjeri dan...bo pa to absolutly !! x;)x :palec:

Dejmo se tako zmenit ! :o|o:

Bom jaz poskrbel za place in tud za pojedino...vi pa poskrbite za drink...vsak prinese, kar pač misli, da bo uporabno x:Dx ...lahko naredimo tud eno mini listo, kaj bo kdo prinesel...in se zmenimo za enkrat proti koncu maj-a ! x^x Ali pa prvi wikend v juniju, ker jaz zadnji wikend v maju imam fight v SG in žal, ne bom mogel...! :inocent: :vio:

Ste za... !? x^x

Kdo pride pride...naslednji lunin party bo leta nikoli, če Vas bo malo ! :inocent: x:Dx

sstane,

lahk tud prvo soboto v maj-u na obali...sam pol ne garantiram za poskrbljen place...razen, če naredimo pri men na dvorišču...sam pol, če vas bo več, kot 15...bo preveč...! x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...