santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od kod pa si Izola 100m od morja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 narboljš bi blo tko ja čez pač dva tedna ane to je prvi vikend v maju... pa kr pr santosu... sej tolk folka nas pa ne bo, a nas bo za 15? kar prjave zbirat... evo tle smo že štrije borci... (bom sproti popravljal listo SstaneSantosSjurkoSeal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 v glavnem js sm ZA! in pridem kjerkoli že bo - vas lunatke mal spoznat! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>narboljš bi blo tko ja čez pač dva tedna ane to je prvi vikend v maju... pa kr pr santosu... sej tolk folka nas pa ne bo, a nas bo za 15? kar prjave zbirat... evo tle smo že štrije borci... (bom sproti popravljal listo SstaneSantosSjurkoSealNino,legenda ! <{POST_SNAPBACK}>v glavnem js sm ZA! in pridem kjerkoli že bo - vas lunatke mal spoznat! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izola 100m od morja ! To, najboljš, da gremo kar z ladjo malo ven. Kako je že ime onemu kapitanu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, najboljš, da gremo kar z ladjo malo ven. Kako je že ime onemu kapitanu Z ladjo tud lahko... Sam imena od kapetana neznam, žal ! Na kjerega se oziraš ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Tam, pri Ribiču Ediju se zbirajo vsi. Edija poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tam, pri Ribiču Ediju se zbirajo vsi. Edija poznaš Čaki čaki...misliš na tistega, ki ima ženo blondinko, ki dela na banki ?! Saj po imenih jih poznam bolj malo...na videz pa itak vse ! Mislim, da je to ta Edi...pa ima sina moj letnik 79. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čaki čaki...misliš na tistega, ki ima ženo blondinko, ki dela na banki ?! Saj po imenih jih poznam bolj malo...na videz pa itak vse ! Mislim, da je to ta Edi...pa ima sina moj letnik 79. Ribič je restavracija tam pred hotelom Marina, Edo je pa lastnik, za sina pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribič je restavracija tam pred hotelom Marina, Edo je pa lastnik, za sina pa ne vem Ti misliš na lastnika Ribič restavracije...!?seveda ga poznam...ta pa ima tud sina in hčer..., če se ne motim on je iz Pirana ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 heheheh pridemo,da vidmo nekatere..hehehehe k se skrivajo.))))))))))))))pa pravjo,da sam dober zgledajo.)))) hihihi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheh pridemo,da vidmo nekatere..hehehehe k se skrivajo.))))))))))))))pa pravjo,da sam dober zgledajo.)))) hihihi Se boš pridružila party-ju ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti misliš na lastnika Ribič restavracije...!?seveda ga poznam...ta pa ima tud sina in hčer..., če se ne motim on je iz Pirana ! Iz Portoroža. No, k njemu prihaja ta kapitan, ki ima neko turistično ladjico.Drugače bi pa morda lahko naredili piknik v Strunjanskih solinah, tam na robu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iz Portoroža. No, k njemu prihaja ta kapitan, ki ima neko turistično ladjico.Drugače bi pa morda lahko naredili piknik v Strunjanskih solinah, tam na robu Kje pa je ta turistična ladjica, v Izoli ? Lahko tud v Strunjanu...sam, če mislite prihajat proti večeru...kar upam, da si se hecal...pol bo mal bedno...raje enkrat popoldan...kljub temu, če nas ne bo preveč...lahko komot pri meni...pa še kak roštilj opalimo...saj imam kamin na dvorišču in par lepih klopi, pol pa se premestimo v strunjan, kar tud na bi bila slaba ideja !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 mhm.....če bom povabljena .....)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mhm.....če bom povabljena .....))))Lunin party je za vse, ki so na LNF...! Ja no...ne lih za vse...skoraj...saj ne bi bilo place za vse...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jest sem šele vajenka....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest sem šele vajenka....... Boš pa krompir lupila za vegetarijance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ja in?za vse je! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa je ta turistična ladjica, v Izoli ? Lahko tud v Strunjanu...sam, če mislite prihajat proti večeru...kar upam, da si se hecal...pol bo mal bedno...raje enkrat popoldan...kljub temu, če nas ne bo preveč...lahko komot pri meni...pa še kak roštilj opalimo...saj imam kamin na dvorišču in par lepih klopi, pol pa se premestimo v strunjan, kar tud na bi bila slaba ideja !? To, samo datum še fiksiraj, pa akcija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jest sem šele vajenka....... Ni panike, če zanš lupit krompir...pol lahko prideš...! <{POST_SNAPBACK}>To, samo datum še fiksiraj, pa akcija Prva sobota v maj-u ali zadnja...da vidimo kaj bo pokazala tehtnica...vsak, ki se želi udeležit...naj klikne v to temo wikend (Prvi v Maj-u ali prvi v juniju) !Men je vseeno...lahko tud vmes maj-a...sam pol jaz ne bom mogel kajpreveč pit...imam 26. maja spet borbo v SG ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 presnet,kar češ iz krompirja znam...hehehehe tud petršilj narest....hahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni panike, če zanš lupit krompir...pol lahko prideš...! Prva sobota v maj-u ali zadnja...da vidimo kaj bo pokazala tehtnica...vsak, ki se želi udeležit...naj klikne v to temo wikend (Prvi v Maj-u ali prvi v juniju) !Men je vseeno...lahko tud vmes maj-a...sam pol jaz ne bom mogel kajpreveč pit...imam 26. maja spet borbo v SG ! To bodo naši vremenoslovci povedali, drugače je pa vedno boljša prva od zadnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Dej, da ne bomo komplicirali...gremo se zmenit enkrat v Maj-u...najboljš tako, zdaj je ta opcija Wikend - 7 maj ali 14. maj ! Po želji !Dajte svoj glas, za kjeri wikend bi vam ugajalo...vsak naj utipka številko ( 7 ali 14 maj) Nino pa bo seštel zmagovalce za datum oz. večino, in bomo določili datum do 1. maj-a !OK Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bodo naši vremenoslovci povedali, drugače je pa vedno boljša prva od zadnje Beri en post nazaj...piše vse kar se tiče naslednjega party-ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.