Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

narboljš bi blo tko ja čez pač dva tedna ane ;) to je prvi vikend v maju... pa kr pr santosu... sej tolk folka nas pa ne bo, a nas bo za 15? kar prjave zbirat... :P

evo tle smo že štrije borci... (bom sproti popravljal listo

Sstane

Santos

Sjurko

Seal

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>narboljš bi blo tko ja čez pač dva tedna ane ;) to je prvi vikend v maju... pa kr pr santosu... sej tolk folka nas pa ne bo, a nas bo za 15? kar prjave zbirat... :P

evo tle smo že štrije borci... (bom sproti popravljal listo

Sstane

Santos

Sjurko

Seal

Nino,

legenda ! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>v glavnem js sm ZA! in pridem kjerkoli že bo - vas lunatke mal spoznat!  x^x  x:)x

:palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>To, najboljš, da gremo kar z ladjo malo ven. Kako je že ime onemu kapitanu :8):

Z ladjo tud lahko... :vio:

:eek: Sam imena od kapetana neznam, žal ! x:Dx

Na kjerega se oziraš ? :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Tam, pri Ribiču Ediju se zbirajo vsi. Edija poznaš :8):

Čaki čaki...misliš na tistega, ki ima ženo blondinko, ki dela na banki ?! :inocent:

Saj po imenih jih poznam bolj malo...na videz pa itak vse ! x;)x

Mislim, da je to ta Edi...pa ima sina moj letnik 79. x:)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Čaki čaki...misliš na tistega, ki ima ženo blondinko, ki dela na banki ?! :inocent:

Saj po imenih jih poznam bolj malo...na videz pa itak vse ! x;)x

Mislim, da je to ta Edi...pa ima sina moj letnik 79. x:)x

Ribič je restavracija tam pred hotelom Marina, Edo je pa lastnik, za sina pa ne vem :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ribič je restavracija tam pred hotelom Marina, Edo je pa lastnik, za sina pa ne vem :o|o:

Ti misliš na lastnika Ribič restavracije...!?

seveda ga poznam...ta pa ima tud sina in hčer..., če se ne motim on je iz Pirana ! x:)x

heheheh pridemo,da vidmo nekatere..hehehehe k se skrivajo.))))))))))))))

pa pravjo,da sam dober zgledajo.)))) hihihi xrolleyesx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ti misliš na lastnika Ribič restavracije...!?

seveda ga poznam...ta pa ima tud sina in hčer..., če se ne motim on je iz Pirana ! x:)x

Iz Portoroža. No, k njemu prihaja ta kapitan, ki ima neko turistično ladjico.

Drugače bi pa morda lahko naredili piknik v Strunjanskih solinah, tam na robu :8):

<{POST_SNAPBACK}>Iz Portoroža. No, k njemu prihaja ta kapitan, ki ima neko turistično ladjico.

Drugače bi pa morda lahko naredili piknik v Strunjanskih solinah, tam na robu :8):

Kje pa je ta turistična ladjica, v Izoli ? x:)x

Lahko tud v Strunjanu...sam, če mislite prihajat proti večeru...kar upam, da si se hecal...pol bo mal bedno...raje enkrat popoldan...kljub temu, če nas ne bo preveč...lahko komot pri meni...pa še kak roštilj opalimo...saj imam kamin na dvorišču in par lepih klopi, pol pa se premestimo v strunjan, kar tud na bi bila slaba ideja !? :inocent: x:px x:)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Kje pa je ta turistična ladjica, v Izoli ? x:)x

Lahko tud v Strunjanu...sam, če mislite prihajat proti večeru...kar upam, da si se hecal...pol bo mal bedno...raje enkrat popoldan...kljub temu, če nas ne bo preveč...lahko komot pri meni...pa še kak roštilj opalimo...saj imam kamin na dvorišču in par lepih klopi, pol pa se premestimo v strunjan, kar tud na bi bila slaba ideja !? :inocent:  x:px  x:)x

To, samo datum še fiksiraj, pa akcija :palec:

<{POST_SNAPBACK}>jest sem šele vajenka....... :inocent:

Ni panike, če zanš lupit krompir...pol lahko prideš...! x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>To, samo datum še fiksiraj, pa akcija :palec:

Prva sobota v maj-u ali zadnja...da vidimo kaj bo pokazala tehtnica...vsak, ki se želi udeležit...naj klikne v to temo wikend (Prvi v Maj-u ali prvi v juniju) !

Men je vseeno...lahko tud vmes maj-a...sam pol jaz ne bom mogel kajpreveč pit...imam 26. maja spet borbo v SG ! x:Dx

presnet,kar češ iz krompirja znam...hehehehe tud petršilj narest....hahahaha

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ni panike, če zanš lupit krompir...pol lahko prideš...! x:Dx  :palec:

Prva sobota v maj-u ali zadnja...da vidimo kaj bo pokazala tehtnica...vsak, ki se želi udeležit...naj klikne v to temo wikend (Prvi v Maj-u ali prvi v juniju) !

Men je vseeno...lahko tud vmes maj-a...sam pol jaz ne bom mogel kajpreveč pit...imam 26. maja spet borbo v SG ! x:Dx

To bodo naši vremenoslovci povedali, drugače je pa vedno boljša prva od zadnje x:Dx

Dej, da ne bomo komplicirali...gremo se zmenit enkrat v Maj-u...najboljš tako, zdaj je ta opcija Wikend - 7 maj ali 14. maj ! Po želji !

Dajte svoj glas, za kjeri wikend bi vam ugajalo...vsak naj utipka številko ( 7 ali 14 maj) Nino pa bo seštel zmagovalce za datum oz. večino, in bomo določili datum do 1. maj-a !

OK x^x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...