Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Dej, Milf, no....se boš pa ja za nas potrudu!!!! Mi bi te tud vsi radi vidl, da vidmo, če s res tok fejst, k na fotkah ...al pa še clo bl???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nacl pravi, da pride, pa magari v dvoje <{POST_SNAPBACK}>Enako Milf...upam, da te bom srečal 7. maja !! Bom se z bratom zmeno, če bo on za akcijo pridem Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom se z bratom zmeno, če bo on za akcijo pridem Fajn ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom se z bratom zmeno, če bo on za akcijo pridem A je samski? Kok je pa star? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom se z bratom zmeno, če bo on za akcijo pridem Misliš, da pride z bratom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, Milf, no....se boš pa ja za nas potrudu!!!! Mi bi te tud vsi radi vidl, da vidmo, če s res tok fejst, k na fotkah ...al pa še clo bl???? Podoben sm si ziher Če pa zgledam boljše, pa nebi dal roke v ogen Mah, jaz sm za to, da se mamo fajn, pa spijemo kaki pir, potem pa bomo itak vsi lepše zgledali Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš, da pride z bratom Hah hah ha , sstane good one Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ti mi raj za brata info povej...zate vem, da s zasedn ...ti, a ti je kej podobn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti mi raj za brata info povej...zate vem, da s zasedn ...ti, a ti je kej podobn? Bolj malo s tem, da on vredi zgleda, Untitled (mislim, da ima fotko al dve gor) fotke2 (menda) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti mi raj za brata info povej...zate vem, da s zasedn ...ti, a ti je kej podobn? Se mi zdi, da je poročen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da je poročen Ah klinc pol...grem v klošter res...ne bo meeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah klinc pol...grem v klošter res...ne bo meeeeeeeeeeeeeeee moj brat pa res ni poročen, pa jaz tud ne Pikica, nehodit v klošter, ti bo žau Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ja, sam ti maš bejbo...to pa pr men..ne ne..... A brat je frej? Joj, kake fake jst kle delam....pozab... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sam ti maš bejbo...to pa pr men..ne ne..... A brat je frej? Joj, kake fake jst kle delam....pozab... Kdo pa je rekel, da mam bejbo??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pa še lažnivc povrhu :xx!: a je nimaš? Pa ne nateguj me na suh kle...k boš vidu vraga 7.maja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še lažnivc povrhu :xx!: a je nimaš? Pa ne nateguj me na suh kle...k boš vidu vraga 7.maja.... Bejbe, nimam, ampak ti težko korektno odgovorim Na, to nimam komentarja Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 aha...sej je kul.... nč farbat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Vidim, da ni velik navdušencev za srečanje na lunin.net party-ju 7. maj-a na obali ! Cool, kdo pride pride...naslednjič pa se lahk sam slikajo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Bom šla kst lobirat mal okol.... A pride kdo na lunin partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Kaj ste take mone, no? SEj ne bomo grizl...ali pač???? Prov fajn bo...sej, vam bo pa žov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 nesrečen datum.....sploh pa nedelja.....bi blo bolj kak petek večer al pa sobota..... se boste pa zato tisti ki boste prišli bolj fino imeli, saj so vendar trije že družba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Morate računat tudi na to, da smo tukaj tudi študentje, pa se nam začne zdaj izpitno obdobje... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> nesrečen datum.....sploh pa nedelja.....bi blo bolj kak petek večer al pa sobota..... se boste pa zato tisti ki boste prišli bolj fino imeli, saj so vendar trije že družba Kot pravi Conty,7. je sobota ! p.s.smo že več, kot trije:SstaneNinoSealPikicaČešpljicaConti (mogoče)Milf in njegov brat (mogoče)Santos (Jaz) <{POST_SNAPBACK}>Morate računat tudi na to, da smo tukaj tudi študentje, pa se nam začne zdaj izpitno obdobje... Ribica, ima da se mi nacrtaš v Izoli 7. maj-a JASNO ! Conti, tud zate velja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Kje ste pa Primorke, Cigančica etc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje ste pa Primorke, Cigančica etc Jaz sem tud pomislil nanjo...pa nič se ne odziva...hmmmmmmmmm...bo treba ji javit na OS! Kaj pa Marsa ????????????????????????????? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pa Izolanka Julijana etc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.