santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa Izolanka Julijana etc Ona je Izolanka al kaj ? Kako to, da jaz tega nisem vedel ??? Kot sem prepostavljal...lunin party odpade...sem vedel, da ne bo tako enostavno...saj tukaj se je prijavilo sam nekaj nas in večina smo mladi...tako, da ne bo nič, dokler ne najdemo rešitev še za ostale ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Se men samo zdi...al tukaj manjka en post ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok folk, Nimam blage veze kje bi se dobilo, ne hodim dosti ven tko da nimam ideje, vem pa da "by the end of march" se moremo dobit.... zime je že zdavnaj konec prihaja pomlad, da ne bo kakega izgovora da še ni teme za to, jo tukaj slovesno odpiram (plosk plosk plosk) Zdaj pa ideje na dan, imeje v mislih da je najboljša lokacija približno v sredini slovenije, ma lepo naravo, plac az prbližno 20, bodimo optimistični 30, ljudi, torej jedro luninga neta.... no uživajte...v idejah, če mi ne zrihate nobene, bom še jaz kako dal, sam pol bo že res kriza SstaneSealEl NInoČešpljaPika pikicaConti (mogoče)SantosMilf (mogoče)Untitled (mogoče) tle je pa seznam ki ga bom pridno updejtal, da bo vedno na vrhu strani NE ZEZAJ S TISTIM "MOGOČE" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE ZEZAJ S TISTIM "MOGOČE" No pa se bomo potrudli, da bo...alo gremo, da vidimo kdo bo prišel vsaj na ta party !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 porkaduš.. jest sem češPLJICA Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>porkaduš.. jest sem češPLJICA Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 še zmeraj z menoj ne bo nič vi ste že četrto vabilo za ta dan.... hvala...z veseljem ob letu osorej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jaz bi tudi prišla................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> še zmeraj z menoj ne bo nič vi ste že četrto vabilo za ta dan.... hvala...z veseljem ob letu osorej <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tudi prišla................... Komot, se menimo za 7.maj-a na obali (IZola) !Ura ni še določena...bo pa, ko bomo vidli rezultat, kolko nas bo itn. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Mogoče pa res....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 7 maja 05 pride v ljubljano genij dr. Patrick Flanagan v okviru slovesne otvoritev GOH trga v Sloveniji.Hotel Union med 13.00 in 18.00 uro v hotelu Union v Ljubljani. Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov. Prvi bo namenjen strokovnim vsebinam (seminar o zdravju).V njem bo poleg dr. Flanagana predstavil svoj strokovni prispevek tudi dr. Iztok Ostan.Drugi del srečanja bo namenjen poslovnim vsebinam. Vstopnice, ki stanejo 10 EUR, je možno naročiti pri GOH, lahko ali pa se obrnete tudi name. Gillis Patrick Flanagan se je rodil leta 1944 v Oklahoma City (ZDA).Že zelo zgodaj je pokazal izjemno nadarjenost. Pri šestih letih se je začel zanimati za kemijo, pri osmih pa še za elektroniko. Starši so mu uredili laboratorij. Kmalu je uporabljal univerzitetne učbenike pri svojih poskusih. Še kot otrok se je ukvarjal z jogo in z drugimi tehnikami za razvoj svojih psihičnih in fizičnih sposobnosti. To mu je omogočilo, da je v šolskih tekmovanjih v gimnastiki dosegel več kot 30 zmag. Z 11 leti je presenetil strokovnjake in vojaški vrh v Pentagonu z iznajdbo naprave, s katero je lahko določal čas in kraj izstrelitve raket in atomskih bomb. Pri 13 letih je izumil napravo (Neurophon R), ki omogoča gluhim, da slišijo (valovanje prehaja skozi kožo in po živčevju direktno v možgane in ne skozi ušesa). Zanjo je dobil dva patenta. Še kot najstnik je delal pri raziskovalnem projektu za Pentagon, kasnej pa za agencije NASA, CIA in NSA. Je avtor več kot 300 izumov. Za njegov največji dosežek štejejo poustvaritev "žive vode" (glej - forum GOH Slovenija, FHES -) po vzoru Hunza vode. Živi v Californiji. http://cokolada.net/lunin_net/images/P_Flanagan.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 In kaj ima to veze z lunin.net party-jem ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kaj ima to veze z lunin.net party-jem ? Free sprašuje, če laho pridejo tudo Gohovci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>7 maja 05 pride v ljubljano genij dr. Patrick Flanagan v okviru slovesne otvoritev GOH trga v Sloveniji.Hotel Union med 13.00 in 18.00 uro v hotelu Union v Ljubljani. Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov. Prvi bo namenjen strokovnim vsebinam (seminar o zdravju).V njem bo poleg dr. Flanagana predstavil svoj strokovni prispevek tudi dr. Iztok Ostan.Drugi del srečanja bo namenjen poslovnim vsebinam. Vstopnice, ki stanejo 10 EUR, je možno naročiti pri GOH, lahko ali pa se obrnete tudi name.Gillis Patrick Flanagan se je rodil leta 1944 v Oklahoma City (ZDA).Že zelo zgodaj je pokazal izjemno nadarjenost. Pri šestih letih se je začel zanimati za kemijo, pri osmih pa še za elektroniko. Starši so mu uredili laboratorij. Kmalu je uporabljal univerzitetne učbenike pri svojih poskusih. Še kot otrok se je ukvarjal z jogo in z drugimi tehnikami za razvoj svojih psihičnih in fizičnih sposobnosti. To mu je omogočilo, da je v šolskih tekmovanjih v gimnastiki dosegel več kot 30 zmag. Z 11 leti je presenetil strokovnjake in vojaški vrh v Pentagonu z iznajdbo naprave, s katero je lahko določal čas in kraj izstrelitve raket in atomskih bomb. Pri 13 letih je izumil napravo (Neurophon R), ki omogoča gluhim, da slišijo (valovanje prehaja skozi kožo in po živčevju direktno v možgane in ne skozi ušesa). Zanjo je dobil dva patenta. Še kot najstnik je delal pri raziskovalnem projektu za Pentagon, kasnej pa za agencije NASA, CIA in NSA. Je avtor več kot 300 izumov. Za njegov največji dosežek štejejo poustvaritev "žive vode" (glej - forum GOH Slovenija, FHES -) po vzoru Hunza vode. Živi v Californiji. http://cokolada.net/lunin_net/images/P_Flanagan.jpg OHO ! Tole imam pa tud jaz v planu! Kul! Jaz sem tudi za kakšno srečanje...Izbrali ste fino lokacijo, le do tistih ni poštena, ki morajo prevozit celo Slovenijo, da pridejo na cilj...Jaz sem bolj za Ljubljano,bi vas pa vse zelo rada spoznala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 glede na to da bo dolg trajal, hkrati da bodo rastlinski sokovi zapit, etc... bi lah bil tut to party! pac malo drugacen sedaj. drugic pa spet drugacen. zakaj ne bi prijetno zdruzil s koristnim. enkrat na predavanje in druzenje, drugic na tvojo tekmo in druzenje, etc... ---------In kaj ima to veze z lunin.net party-jem ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Super , jaz tudi pridem. Do sedaj imela 4 povabila za 7.5. že ves čas se ubadam, kam naj grem in glej rešitev je prišla sama, na lunin party. Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kwaaaa b ti??? a hoč enga gusarja,da b te................ ugrabu pa u črno noč povabu......al bi ti kar na soli.....pravjo da z njo nč ne BOLI!!!!))) SSSStaneeeeeeeee dodaj ji soliii???? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 BINGO že od otroštva sm hrapova.....))) a si ti čist brezzzzzzz Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jst tut! sam ne 7 in 8 maja! sicer pa da! - morje kdaj?----------Jaz bi raje na morju! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tut! sam ne 7 in 8 maja! sicer pa da! - morje kdaj?----------Povej ti, te počakamo tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj se ti vidi in to močno! Mater maš močn fokus!!! Kwa sm ti fauš.......a s tadesne al taleve? a me čist not uloviš.....aaaaaaa? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Sem lih včeraj zvedel, da moram, v soboto 7. službeno otroke (ne moje ) v gledališče na lutkovno predstavo peljat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ja, santos, smo blizu .Sem za to, da se dobimo v Izoli , da se ne rabim nikamor vozit .A lahko pripeljem hčerko zraven? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Jaz bom 7ega tudi mogoče na Obali... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 SUPER Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.