Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pa  Izolanka Julijana etc :8):

Ona je Izolanka al kaj ? :inocent:

Kako to, da jaz tega nisem vedel ??? :vragec: x:Dx

Kot sem prepostavljal...lunin party odpade...sem vedel, da ne bo tako enostavno...saj tukaj se je prijavilo sam nekaj nas in večina smo mladi...tako, da ne bo nič, dokler ne najdemo rešitev še za ostale ! :sori: x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ok folk, Nimam blage veze kje bi se dobilo, ne hodim dosti ven tko da nimam ideje, vem pa da "by the end of march" se moremo dobit.... zime je že zdavnaj konec prihaja pomlad, da ne bo kakega izgovora da še ni teme za to, jo tukaj slovesno odpiram (plosk plosk plosk)

Zdaj pa ideje na dan, imeje v mislih da je najboljša lokacija približno v sredini slovenije, ma lepo naravo, plac az prbližno 20, bodimo optimistični 30, ljudi, torej jedro luninga neta.... no uživajte...v idejah, če mi ne zrihate nobene, bom še jaz kako dal, sam pol bo že res kriza x;)x

Sstane

Seal

El NIno

Češplja

Pika pikica

Conti (mogoče)

Santos

Milf (mogoče)

Untitled (mogoče)

tle je pa seznam ki ga bom pridno updejtal, da bo vedno na vrhu strani :D

NE ZEZAJ S TISTIM "MOGOČE" :o|o:

:inocent: še zmeraj z menoj ne bo nič vi ste že četrto vabilo za ta dan....

hvala...z veseljem ob letu osorej

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: še zmeraj z menoj ne bo nič vi ste že četrto vabilo za ta dan....

hvala...z veseljem ob letu osorej

x^x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tudi prišla................... x:Ix  x:Ix  x:Ix  x:Ix

Komot, se menimo za 7.maj-a na obali (IZola) !Ura ni še določena...bo pa, ko bomo vidli rezultat, kolko nas bo itn. x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

7 maja 05 pride v ljubljano genij dr. Patrick Flanagan v okviru slovesne otvoritev GOH trga v Sloveniji.

Hotel Union med 13.00 in 18.00 uro v hotelu Union v Ljubljani.

Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov. Prvi bo namenjen strokovnim vsebinam (seminar o zdravju).

V njem bo poleg dr. Flanagana predstavil svoj strokovni prispevek tudi dr. Iztok Ostan.

Drugi del srečanja bo namenjen poslovnim vsebinam.

Vstopnice, ki stanejo 10 EUR, je možno naročiti pri GOH, lahko ali pa se obrnete tudi name.

Gillis Patrick Flanagan se je rodil leta 1944 v Oklahoma City (ZDA).

Že zelo zgodaj je pokazal izjemno nadarjenost. Pri šestih letih se je začel zanimati za kemijo, pri osmih pa še za elektroniko. Starši so mu uredili laboratorij. Kmalu je uporabljal univerzitetne učbenike pri svojih poskusih.

Še kot otrok se je ukvarjal z jogo in z drugimi tehnikami za razvoj svojih psihičnih in fizičnih sposobnosti. To mu je omogočilo, da je v šolskih tekmovanjih v gimnastiki dosegel več kot 30 zmag. Z 11 leti je presenetil strokovnjake in vojaški vrh v Pentagonu z iznajdbo naprave, s katero je lahko določal čas in kraj izstrelitve raket in atomskih bomb. Pri 13 letih je izumil napravo (Neurophon R), ki omogoča gluhim, da slišijo (valovanje prehaja skozi kožo in po živčevju direktno v možgane in ne skozi ušesa). Zanjo je dobil dva patenta. Še kot najstnik je delal pri raziskovalnem projektu za Pentagon, kasnej pa za agencije NASA, CIA in NSA. Je avtor več kot 300 izumov. Za njegov največji dosežek štejejo poustvaritev "žive vode" (glej - forum GOH Slovenija, FHES -) po vzoru Hunza vode. Živi v Californiji.

http://cokolada.net/lunin_net/images/P_Flanagan.jpg

<{POST_SNAPBACK}>7 maja 05 pride v ljubljano genij dr. Patrick Flanagan v okviru slovesne otvoritev GOH trga v Sloveniji.

Hotel Union med 13.00 in 18.00 uro v hotelu Union v Ljubljani.

Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov. Prvi bo namenjen strokovnim vsebinam (seminar o zdravju).

V njem bo poleg dr. Flanagana predstavil svoj strokovni prispevek tudi dr. Iztok Ostan.

Drugi del srečanja bo namenjen poslovnim vsebinam.

Vstopnice, ki stanejo 10 EUR, je možno naročiti pri GOH, lahko ali pa se obrnete tudi name.

Gillis Patrick Flanagan se je rodil leta 1944 v Oklahoma City (ZDA).

Že zelo zgodaj je pokazal izjemno nadarjenost. Pri šestih letih se je začel zanimati za kemijo, pri osmih pa še za elektroniko. Starši so mu uredili laboratorij. Kmalu je uporabljal univerzitetne učbenike pri svojih poskusih.

Še kot otrok se je ukvarjal z jogo in z drugimi tehnikami za razvoj svojih psihičnih in fizičnih sposobnosti. To mu je omogočilo, da je v šolskih tekmovanjih v gimnastiki dosegel več kot 30 zmag. Z 11 leti je presenetil strokovnjake in vojaški vrh v Pentagonu z iznajdbo naprave, s katero je lahko določal čas in kraj izstrelitve raket in atomskih bomb. Pri 13 letih je izumil napravo (Neurophon R), ki omogoča gluhim, da slišijo (valovanje prehaja skozi kožo in po živčevju direktno v možgane in ne skozi ušesa). Zanjo je dobil dva patenta. Še kot najstnik je delal pri raziskovalnem projektu za Pentagon, kasnej pa za agencije NASA, CIA in NSA. Je avtor več kot 300 izumov. Za njegov največji dosežek štejejo poustvaritev "žive vode" (glej - forum GOH Slovenija, FHES -) po vzoru Hunza vode. Živi v Californiji.

http://cokolada.net/lunin_net/images/P_Flanagan.jpg

OHO ! Tole imam pa tud jaz v planu! Kul! :palec: :palec:

Jaz sem tudi za kakšno srečanje...Izbrali ste fino lokacijo, le do tistih ni poštena, ki morajo prevozit celo Slovenijo, da pridejo na cilj...Jaz sem bolj za Ljubljano,bi vas pa vse zelo rada spoznala x:)x

glede na to da bo dolg trajal, hkrati da bodo rastlinski sokovi zapit, etc... bi lah bil tut to party! pac malo drugacen sedaj. drugic pa spet drugacen.

zakaj ne bi prijetno zdruzil s koristnim. enkrat na predavanje in druzenje, drugic na tvojo tekmo in druzenje, etc... :inocent:

---------

In kaj ima to veze z lunin.net party-jem ? :inocent:  x:Dx

kwaaaa b ti???

a hoč enga gusarja,da b te................

ugrabu pa u črno noč povabu......al bi ti kar na soli.....pravjo da z njo nč ne BOLI!!!!:))))

SSSStaneeeeeeeee dodaj ji soliii????

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

BINGO

že od otroštva sm hrapova.....))) a si ti čist brezzzzzzz

<{POST_SNAPBACK}>Saj se ti vidi in to močno! x:Dx

Mater maš močn fokus!!! Kwa sm ti fauš.......a s tadesne al taleve?

a me čist not uloviš.....aaaaaaa? x:Dx xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...