Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem lih včeraj zvedel, da moram, v soboto 7. službeno otroke (ne moje ) v gledališče na lutkovno predstavo peljat Nena ga serji, nena vidiš, kak se punce prjavlajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem lih včeraj zvedel, da moram, v soboto 7. službeno otroke (ne moje ) v gledališče na lutkovno predstavo peljat Sej jaz grem tud dopoldne še na pohod okol Ljubljane... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 No, zdaj je velika verjetnost, da ne pridem, ampak pustimo se presenetit, vi samo točno lokacijo povejte al pa bodite prtirano glasni, če se slučajno prsvetim, da vas najdem Party on Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to da bo dolg trajal, hkrati da bodo rastlinski sokovi zapit, etc... bi lah bil tut to party! pac malo drugacen sedaj. drugic pa spet drugacen. zakaj ne bi prijetno zdruzil s koristnim. enkrat na predavanje in druzenje, drugic na tvojo tekmo in druzenje, etc... ---------sory free, sam ce grem jaz zurat, se mi ne da nekje sedet pa nekoga poslusat. :|||To je tvoja vizija partyja, moja recimo ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Nč predavanja...gremo na morčka, dokler smo še vsi tuki, pol bojo hit dopusti, pa izpiti.....zdej nas je pa že tok rekl, da bomo pršli, da res mormo narest en party...to bo moj prvi! hihi Hit se prjavte, da nom popenila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 >Pikica sej vsaka dvojčica šteje za dve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ja, sam sm edina dvojčice k gre....tko da nas ni glik kej velik več... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sam sm edina dvojčice k gre....tko da nas ni glik kej velik več... :xx!:kaj...jaz sem tud Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Sorči, bejbiiiiiiiiiiiiii...nism vidla, da greš...juhuhu! za opravičilo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Še en dvojček ma čas 7., pa sveže registriran avto bom moru na izlet pelat.Itak sm planiru bit v KP takrat.Sam uro pa lokacijo in ... Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sorči, bejbiiiiiiiiiiiiii...nism vidla, da greš...juhuhu! za opravičilo.... najbrž prletim...sam še čakam na odgovro, da mi potrdijo, da dobim testni "avto". haha sem skorumpirana! opravičilo sprejeto Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 no ja, ce si redstavljas tako. seveda terazumem. konec koncev pa se ne bo samo sedelo. kaj je to sploh party?? a mizna to kdo razlozit!?? -------------sory free, sam ce grem jaz zurat, se mi ne da nekje sedet pa nekoga poslusat. :|||To je tvoja vizija partyja, moja recimo ni. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sami Dvojčki na party-ju! To bo veselo! Kaj pa nej bi tale hudiček na koncu pomenu? A vš rekla, da nismo fejst??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, da ne bom rekla tega, če ga imam sama v Saturnu in Točki Duha! Jupiii, še ena naša! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 no jaz bom pa 7 v Celju bodrila mojo malo na finalu, tko da jaz pridem drugič, pa trenutno nisem glih najbolj družabna... kakorkoli lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, da ne bom rekla tega, če ga imam sama v Saturnu in Točki Duha! Jaz sem pa mislil, da govorite o pravih dvojčicah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj smo prave a si mislil, da smo umetne? Če ste si podobne je cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Moji dvojčici sta pravi in obe prideta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moji dvojčici sta pravi in obe prideta! Jaz imam še tudi obe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam še tudi obe Kok maš pa številko modrca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok maš pa številko modrca? Za pet prstov in eno dlan, koliko je pa to številka, pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 kdaj je pol party sploh?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj je pol party sploh??Menda odpade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Nč ne odpade...kdo je to reku? Bom enga u rt sunla, če se boste tkole zmišleval....mamo in to je to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nč ne odpade...kdo je to reku? Bom enga u rt sunla, če se boste tkole zmišleval....mamo in to je to! Kar daj ga, Nino sploh ne vodi evidence. Se je prestrašil navala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.