santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Vidim, da je kr nekaj aktivnih...torej bo party, če tolk vstrajate ! Jaz predlagam eno popoldansko uro, ker očitno nekateri boste še delali...in po mojem bi bilo okol 16. ure najboljš...v Izoli !? Pa še to me zanima...kolk nas je in kam predlagate, da bi se dal...lahko najprej pri men na terasi...nekaj pojemo, za hrano poskrbim jaz, ostali dejte za pijačo...lahko pa obratno po želji...v glavnem Sstane ne pozabit na sol in, če se ne motim si predlagal Strunjan po pojedini ?! Aja,pa še to... ta dan bo hud parta v Gavioli-ju...kdor bo želel se ga lahko udeleži v glavnem to je ena organizacija...(moji frendi) "samodajefesta" se kliče ta ekipa, ki organizira močne party-je...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, santos, smo blizu .Sem za to, da se dobimo v Izoli , da se ne rabim nikamor vozit .A lahko pripeljem hčerko zraven? Fajn to, da sva blizu ! Seveda lahk pripelješ hčerko, rade volje jo imamo zraven pa še men so otroci tako... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Santos, ti nalovi sardelice in školjke, za vegetarijance bo Julijana solato nabrala, jaz bom pa vino in pivo priskrbel Za začetek bo že, potem pa da vidimo Kakšne imate želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti nalovi sardelice in školjke, za vegetarijance bo Julijana solato nabrala, jaz bom pa vino in pivo priskrbel Za začetek bo že, potem pa da vidimo Kakšne imate želje Bom poskrbel za ribo in kake školjke, (če bojo imeli)!V glavnem srdele ne jem..., bom pa nabavil različne ribe...mal mesa, za vegetarijance pa ne vem kaj jim bo pasal...se bom potrudil...kljub temu je mal tečno za njih...v glavnem šparglji, paprika in različne vrste zelenjave bo...! Za Vino bom tud jaz poskrbel...oz. saj ga že imam (boteljke)! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Kok si gostoljuben in podjeten, santos! Jaz tko tezko recem ja al pa ne, sam saj itak... placa ne zavzamem dost, jem malo, pijaco znam pa s sabo prinesti, tako da z mano ni problemov.Sam ne da se mi (ob)vezat (tako kot nikomur, saj vem, da je grdo, sam jebiga). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Sej, klinc...če ne, bomo pa sam mi 3-je...sstane, santos in pikica....žurka v glavnem bo! A ni ob 16h že mal pozn...???? Bo vsak neki prnesu, se bomo fiksno nasledn tedn zmenl, pa bo....cela feštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Santos, a se nč ne bojiš kšnih psihopatk? Pol ti bojo pa vsak dan pred stanovanjem zvonile! hihi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pol ti bojo pa vsak dan pred stanovanjem zvonile! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poskrbel za ribo in kake školjke, (če bojo imeli)!V glavnem srdele ne jem..., bom pa nabavil različne ribe...mal mesa, za vegetarijance pa ne vem kaj jim bo pasal...se bom potrudil...kljub temu je mal tečno za njih...v glavnem šparglji, paprika in različne vrste zelenjave bo...! Za Vino bom tud jaz poskrbel...oz. saj ga že imam (boteljke)! Ok, bomo pa dali v stroške, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Važn, da bo.....kumi čakam...k en mejhn otročk sm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Važn, da bo.....kumi čakam...k en mejhn otročk sm... Polnoletna si že, da ne bo komedij, slučajno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 mah komedije so lohk, sam da ne bo kakih dram... glih prav tragedije dvomim, prej kaksne limonade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah komedije so lohk, sam da ne bo kakih dram... glih prav tragedije dvomim, prej kaksne limonade. Za limonade je sol super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 jah sam ne za te ki sem imela v mislih, te so sam iz cukra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah sam ne za te ki sem imela v mislih, te so sam iz cukra. Sladko slana kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 kar se mene tice, imam itak raje kislo slano kombinacijo.najrajs, poleg grenke. Pol so se 'brezokusne', pol nic, pol pa sele sladke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Kaj to pomeni POLNOLETNA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Polnih lic in v enih letih... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to pomeni POLNOLETNA? Da te lahko policaji zaprejo, če boš preveč galamla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da te lahko policaji zaprejo, če boš preveč galamla Jst sm fuuuul tiha punčara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kapunjera? Saj tud iz Kapunjere so moji dobri frendy..., tako da lahk tud tam pademo, saj bo žurka v Atlantidi v Kopru (žurka zagotovljena), glasba vseh okusov ! <{POST_SNAPBACK}>Kok si gostoljuben in podjeten, santos! Jaz tko tezko recem ja al pa ne, sam saj itak... placa ne zavzamem dost, jem malo, pijaco znam pa s sabo prinesti, tako da z mano ni problemov.Sam ne da se mi (ob)vezat (tako kot nikomur, saj vem, da je grdo, sam jebiga). Kaj to pomeni Marsa ? Prideš !? <{POST_SNAPBACK}>Sej, klinc...če ne, bomo pa sam mi 3-je...sstane, santos in pikica....žurka v glavnem bo! A ni ob 16h že mal pozn...???? Bo vsak neki prnesu, se bomo fiksno nasledn tedn zmenl, pa bo....cela feštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Santos, a se nč ne bojiš kšnih psihopatk? Pol ti bojo pa vsak dan pred stanovanjem zvonile! hihi.... Kar se tiče urnika... to zmente vi med sabo...jaz itak delam do 14h...tako, da ni panike ! Kar se tiče psihopatk... sem že navajen...punce se kaj ti hitro navežejo...! <{POST_SNAPBACK}>Ok, bomo pa dali v stroške, pa bo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sm fuuuul tiha punčara Pol pa tako ni problema, če si polnoletna, da si le odrastla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa tako ni problema, če si polnoletna, da si le odrastla Nism glih odrastla...po duši še vedno otročk...včas mi pa rata bit resna...za par sekund! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj to pomeni Marsa ? Prideš !? Mogoce. Kot - to te najbolj skrbi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mogoce. Kot - to te najbolj skrbi! Upam, da boš prišla...v kolikor ne boš...tud prav, bo za drugič, sam še žal ti bo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.