Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ma, itak, da bo pršla...bom jst načarala, da bo! Jst mam nadnaravne moči! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Santos, ti si kul. Zlo si fajn, res, cist mozno, da pridem, ce pa ne bom, pa tocno tko kot pravis, razen da mi ne bo zal - ker ce bi mi imelo bit za zal, pol bom pac prisla. ... jaz sem pri teh stvareh se kar impulziven clovek, ne da se mi zurat po planu - no vcasih je pac potreben, tega se zavedam, zato pa se pac ne vmesavam v organizacijo. ker jaz recem - jaz grem jutri v berlin, kdo gre z mano, dva ok, gremo pol skupaj. in gremo... se ne menim dva mesca prej... niti za pocitnice enomesecne, kamoli za enodnevni zur. :P sam stekam pa, da pac - da se tolk folka zmeni... je pac pol tko... kaj cmo...ampak po mojih izkusnjah je fajn rect, dat energy v vesolje, dedlajn, pa se usmerja v to..ce je pa 'bi', 'bo', je pa skoz bi pa bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, ti si kul. Zlo si fajn, res, cist mozno, da pridem, ce pa ne bom, pa tocno tko kot pravis, razen da mi ne bo zal - ker ce bi mi imelo bit za zal, pol bom pac prisla. ... jaz sem pri teh stvareh se kar impulziven clovek, ne da se mi zurat po planu - no vcasih je pac potreben, tega se zavedam, zato pa se pac ne vmesavam v organizacijo. ker jaz recem - jaz grem jutri v berlin, kdo gre z mano, dva ok, gremo pol skupaj. in gremo... se ne menim dva mesca prej... niti za pocitnice enomesecne, kamoli za enodnevni zur. :P sam stekam pa, da pac - da se tolk folka zmeni... je pac pol tko... kaj cmo...ampak po mojih izkusnjah je fajn rect, dat energy v vesolje, dedlajn, pa se usmerja v to..ce je pa 'bi', 'bo', je pa skoz bi pa bo. Tukaj me spominjaš na mojo Ribico Tjašo...enako bi rekla, grem...-greš?...gremo ! Saj sem podoben...enako rečem tud jaz...sam popakiram kufre in pičim na Tajsko za dva meseca in pol...kar se je zgodilo...folk pa sprašuje kje sem... V glavnem je tako, jaz sem naredil nek "programček" in si resno želim tega srečanja in, da je nas čim več...vsaj večina tistih, kot smo tukaj gori, ki sem vas spoznal potem LNF in sem si zaželel vsaj en dan družiti z Vami ! tako, da sem dal eno varianto...in valda, vidim da uspeva ! Žal pa ti bo, če ne boš prišla, ker moja kuhinja je na top listi...tako, kot se je pri meni se ne je nikjer...! Je pa res, da je mal tečno prihajat iz drugega konca Slo. na obalo...sam jebiga, če se nobeden ne loti organizacije...pol pa vsaj pridi, če ne drugo, pa kot ti praviš...grem v Berlin...greš...torej po mojem obala ni tako daleč, da bi si človk moral vzet ne vem koliko časa ane !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, ti si kul. Zlo si fajn, res, cist mozno, da pridem, ce pa ne bom, pa tocno tko kot pravis, razen da mi ne bo zal - ker ce bi mi imelo bit za zal, pol bom pac prisla. ... jaz sem pri teh stvareh se kar impulziven clovek, ne da se mi zurat po planu - no vcasih je pac potreben, tega se zavedam, zato pa se pac ne vmesavam v organizacijo. ker jaz recem - jaz grem jutri v berlin, kdo gre z mano, dva ok, gremo pol skupaj. in gremo... se ne menim dva mesca prej... niti za pocitnice enomesecne, kamoli za enodnevni zur. :P sam stekam pa, da pac - da se tolk folka zmeni... je pac pol tko... kaj cmo...ampak po mojih izkusnjah je fajn rect, dat energy v vesolje, dedlajn, pa se usmerja v to..ce je pa 'bi', 'bo', je pa skoz bi pa bo. Prav imaš, dobimo se na predvečer 1.maja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav imaš, dobimo se na predvečer 1.maja Imam fight, zame odpade ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Imam fight, zame odpade ! Hvala bogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja, ampak, jst se zdej ne vem kdaj je party?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ampak, jst se zdej ne vem kdaj je party?? Free,vljudno vabljen 7. maja ob Ups, ura ni še določena na Obali ( Izola ) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 mene nau. sm ze povedu da ne morm. ampak, mejte se SUPER!!! grem na vecerjo s genijem! ce se mi bo strgal, ga um se kej pametenga vprasu a ga ma kdo kej az vprasat?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene nau. sm ze povedu da ne morm. ampak, mejte se SUPER!!! Bo za naslednjič...to absolutno, sam ne vem kdaj oz. ko se bo nekdo spomnil, tako kot jaz...in meni ni problem pridet tud na drug konc sveta, zmeraj si lahk vzamem čas za tiste, ki so mi pri srcu... razen, če imam tako obveznost, kot ti...pol bi čakal na drugo priliko in upam, da bo ta kaj kmalim, vsaj dokler bom še tukaj v Slo. ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 no, vis, grem do 1 genija, pa zamudim drugega, malo drugacnega vglavnem fajn se mejte, tep pa zelim zmago in zadovoljstvo v borbi!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, vis, grem do 1 genija, pa zamudim drugega, malo drugacnega vglavnem fajn se mejte, tep pa zelim zmago in zadovoljstvo v borbi!! Free,mislim, da smo tukaj vsi Geniji s tabo v red tako, da upam, da se bova kaj hitro srečala! Thanks! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Free,mislim, da smo tukaj vsi Geniji Alora, po peti popoldan ( 17 00 ), da te ne mučimo prej, če pa kdo porani, se naj pa malo v morje vrže ta čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane,meni ni panike...moja služba (na stojnici), mi ne vzame veliko energije...lahko pridete tud ob 14h...še bolš zame, sam sem dal tak urnik, ker sem pomislil, da nekateri delate do popoldan...saj veš...! Pridete lahk kadar hočete...moja cifra je tukaj 041/512-701 za tiste, ki računate prej pridet...! OK. V glavnem za čaš se bomo še vse skupaj zmenil, tako da ne se sekirat...! Kje pa imaš stojnico, mogoče sva se že srečala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa imaš stojnico, mogoče sva se že srečala Na Lonki v Izoli, že tretje leto ali četrto, veš da se ne spomnem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Lonki v Izoli, že tretje leto ali četrto, veš da se ne spomnem ! V Izoli sem bil prvič leta 1956, potem pa spet pred tremi leti, pa ne vem, kje je Lonka Kje pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Izoli sem bil prvič leta 1956, potem pa spet pred tremi leti, pa ne vem, kje je Lonka Kje pa je Kolk pa si ti star, da si bil 56 leta prvič v Izoli...da nis slučajno Highlinder ? Lonka se nahaja zraven morja oz. zraven Gostinske šole, kjer je velik parking plac v centru !! Veš kje se nahaja...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kolk pa si ti star, da si bil 56 leta prvič v IzoliVeš kje se nahaja...? Po Abrahamu ravnokar 43 Je to med cesto do Marine in onim drugim hotelom, kako se že reče Kaj pa prodajaš, imaš kako dobro znamko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po Abrahamu ravnokar 43 Je to med cesto do Marine in onim drugim hotelom, kako se že reče Kaj pa prodajaš, imaš kako dobro znamko V bistvu se pelješ po tej cesti ob obali proti Hotel-u Marina...tam kjer je Ribič...sam to se nahaja takoj na začetku ceste, so eni beli šotori...! Tista (peš) pot, ki pa pelje proti Marini tja do Hotel-a Delfin...to je tud zraven Lonke, v glavnem Lonka je v samem centru Izole, kjer je bila nekoč Lekarna...zdaj je Ljubljanska Banka ! Prodajam vsega po malem od tiskanih majic, klobukov, očala, kape, bižoterijo, obeske, pareje...v glavnem kar češ...kar ti srce zaželi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu se pelješ po tej cesti ob obali proti Hotel-u Marina...tam kjer je Ribič...sam to se nahaja takoj na začetku ceste, so eni beli šotori...! Tista (peš) pot, ki pa pelje proti Marini tja do Hotel-a Delfin...to je tud zraven Lonke, v glavnem Lonka je v samem centru Izole, kjer je bila nekoč Lekarna...zdaj je Ljubljanska Banka ! Prodajam vsega po malem od tiskanih majic, klobukov, očala, kape, bižoterijo, obeske, pareje...v glavnem kar češ...kar ti srce zaželi...! Sem si mislil, da je tam, super Kaj potrebuješ, da natisnemo na majice Marsino bejbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem si mislil, da je tam, super Kaj potrebuješ, da natisnemo na majice Marsino bejbo V bistvu jaz jih ne tiskam...jih uvažam iz Italije, to dela fabrika zame...! Sam, da ti je jasn, tako ti bo lažje me dobit v kolikor priletiš prvi, ker vidim, da si iz Celja in pomojem boš rabil kaj zgodaj štartat...kljub temu je avtocesta do žusterne, tako, da boste kaj hitro na obali !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu jaz jih ne tiskam...jih uvažam iz Italije, to dela fabrika zame...! Še boljše, mi boš dal naslov, da bo šla bejba tudi v Pariz Pred peto me verjetno ne bo, ker imam v Ljubljani predavanje. Se dobimo potem potem kar tam, na obali, bi bilo super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok folk, Nimam blage veze kje bi se dobilo, ne hodim dosti ven tko da nimam ideje, vem pa da "by the end of march" se moremo dobit.... zime je že zdavnaj konec prihaja pomlad, da ne bo kakega izgovora da še ni teme za to, jo tukaj slovesno odpiram (plosk plosk plosk) Zdaj pa ideje na dan, imeje v mislih da je najboljša lokacija približno v sredini slovenije, ma lepo naravo, plac az prbližno 20, bodimo optimistični 30, ljudi, torej jedro luninga neta.... no uživajte...v idejah, če mi ne zrihate nobene, bom še jaz kako dal, sam pol bo že res kriza SstaneSealEl NInoČešpljaPika pikicaConti (mogoče)SantosMilf (mogoče)Untitled (mogoče) tle je pa seznam ki ga bom pridno updejtal, da bo vedno na vrhu strani Alora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Glede ceste: do Žusterne še gre, potem se pa na NOVIH SEMAFORJIH vse zadela. Ne vem kaj so razmišljali . Sicer je pa že itak tako toplo, da lahko na svetilniku prespimo. Zelenjave pa še jaz kaj prinesem Se vidimo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede ceste: do Žusterne še gre, potem se pa na NOVIH SEMAFORJIH vse zadela. Ne vem kaj so razmišljali . Sicer je pa že itak tako toplo, da lahko na svetilniku prespimo. Zelenjave pa še jaz kaj prinesem Se vidimo S Santosom sva že govorila, če nas ne bo več, kot 20, bomo piknikovali pri njem, potem se pa prestavimo na tortice in pijačo nekam na obalo, morda k Ribiču.S sabo pa ni obvezen nihče nič prinesti, razen, če kdo kaj želi.Tebe bo pa verjetno kar Santos sam povabil, da mu kaj pomagaš pri organizaciji, ki bo perfektna, sem prepričan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.